Neden bu kadar berbat olduki turkiye insan ulkesine bile donmeye korkuyor...Ha bir de sevgilinle el ele gezsen bile iğrenç bakış ve yorumlarıyla seni hayattan soğutacak insanlarla dolu burası. Onu da belirteyim. İzmir'de çok daha azdır bu tarz olaylar ama orada bile mevcut.
Şunu bi izle mesela: http://kadinlarkulubu.com/haber/emi...ft-ve-cevredeki-insanlarin-dusunceleri-393283
Aynen obdediklerinizden hic hoslanmam ozgurlugume duskunum kimse tarafindan ezilmek istemem yada baskasinin kararlarima karismasina istemem burdada yabanci oldugun icin her zamn bir ucurum oluyor sen ne jadar olmasini istemesende iste boyle ortda kararsiz kaliyoruzKadın olduğun için ezilmemek, özgür olmak, bedenin hakkında kararları kendin verebilmek (bunu dile getirmek bile komik evet.) ve baskıdan, tacizden, ezilmekten, küçümsenmekten hoşlanmayan biriysen dediklerimi göz önünde bulundur ve orada hayatına devam et.
Tüm bunların yanında buradaki iş hayatının korkunç zorluklarla dolu olduğunu, patronların kendilerini tanrı falan zannettiğini de unutma.
Torpilsiz dünyalar zekisi de olsan hiçbir işin olmaz. Dünyanın en şanslı insanıysan belki şansla bir yere gelirsin.
Umarım çok güzel bir hayat yaşarsın orada.
İnsanların dini duygularının sömürülmesi + cinsel açlık + eğitimsizlik + kültürsüzlük.Neden bu kadar berbat olduki turkiye insan ulkesine bile donmeye korkuyor...
Ben gercekten boyle oldugunu bilmiyodum sadece tatile gelince taniyamiyosun burdaki yabancilarda turjiyeyi hep severler orda yasamak isterler turk erkeklerine hayranlarİnsanların dini duygularının sömürülmesi + cinsel açlık + eğitimsizlik + kültürsüzlük.
Sonuç Türkiye.
Sağlık sisteminin rezilliğine de anneannemi 1 mayısta hastaneye kaldırıp FELÇ GEÇİRMESİNE RAĞMEN 21 saat acil gözlem odasında beklettiklerinde, bu nedenle anneannemin ciğerlerine tükürük dolması üzerine vefat etmesiyle şahit oldum.
İnsan canı bile kıymetsiz burada.
Burada basinizda sagolsun uzuldum sizin icinİnsanların dini duygularının sömürülmesi + cinsel açlık + eğitimsizlik + kültürsüzlük.
Sonuç Türkiye.
Sağlık sisteminin rezilliğine de anneannemi 1 mayısta hastaneye kaldırıp FELÇ GEÇİRMESİNE RAĞMEN 21 saat acil gözlem odasında beklettiklerinde, bu nedenle anneannemin ciğerlerine tükürük dolması üzerine vefat etmesiyle şahit oldum.
İnsan canı bile kıymetsiz burada.
Davulun sesi uzaktan hoş gelir canım.Burada basinizda sagolsun uzuldum sizin icin
Davulun sesi uzaktan hoş gelir canım.
Ülkenin yaşanabilecek hali kalsa ben de kendi vatanımı böyle anlatmaktan nefret ediyorum ama yok maalesef.
Zaten sorun vatanımızda tarihimizde değil, yozlaşmış toplumumuzda.
Türk erkekleri de hiç anlatıldığı gibi falan değil.
Çok teşekkür ederim
Hemsirelikte cok zor bir meslek diye vazgectim sayilir zaten geri gelmekntende vazgectim galiba yorumlari okuncadershanelerin kapanmasından dolayı daha kapanmadan türkiye genelinde 6000 sinif kapanmış.eğitim iyiye gitmiyor.hemşirelik derim.
hayılısı olsunHemsirelikte cok zor bir meslek diye vazgectim sayilir zaten geri gelmekntende vazgectim galiba yorumlari okunca
Ben zaten burda universitemi okudum mezun oluyorm ve turkiyede yasamak istiyorum ve yasim genc oldugu icin ordada uni okumak istiyorum bide yurtdisindaki egitimleri okdarda abartmayin bence turkuyedeki egitimin ucte biri yok
Ben ogretmenlere verilenn saygidan bahsetmedim ama gercekten turkiyedeki insanlarin okul bilgisi d1ha cok zzaten vazgectim sayilir bunlari duyunca baya korktumben dereceyle girdiğim bir üniversitenin eğitim fakültesi mezunuyum ve yine eğitim Fakültesi'nde akademisyen olma yolundayım. o Yüzden böyle konuşabiliyorum . eğitim hadi kaliteli diyelim ama ÖĞRETMEN olarak çalışma koşulları bu meslekten nefret ettirir.
hastanelerin de durumu malum. sen bilirsin gelip görmeni tavsiye edeyim o zaman
illa KPSS derdiyle boğuşurum diyosun madem...
Öyle bir yazmışlar ki hakkıyla atananları bile zan altına alıp suçlu duruma düşürmüşler.yalnizliktandevrenkiralik .!.:, post: 41000871, member: 40383yaşında 'de de torpilin yoksa atanamazsın. Torpil de öyle belediye başkanı falanla olmaz ayasında yinpil lazım.
Gözümün önünde ne baba yiğitlerin yılları heba oldu gitti. Gelme Türkiye'ye, inan çok pişman olursun. Hakkınla bir şeyler elde edebildiğin ve zırt pırt tacize uğramadığın yerde kal.
Şans. Tebrik ederim.Öyle bir yazmışlar ki hakkıyla atananları bile zan altına alıp suçlu duruma düşürmüşler.
Babalar gibi aldım 91 puanı mezun olur olmaz atandım. Eşimse 35 yaşında yine 86 puanla atandı.
Elhamdülillah atanmamız da aldığımız puan da alnımızın teriyle oldu.
Teşekkür ederim.Şans. Tebrik ederim.
Kimseyi zan altında bırakmak istemiyorum. Bunu da belirtmiştim, çok şanslı olmak lazım.
Ben 100 üzerinden 250 de alsam atanamam mesela. Defalarca ve defalarca hakimlik sınavına girip 90 üstü alıp atanamayan arkadaşım var, Alevi olduğu için.
KPSS'ye çılgınca çalışıp mükemmel puanlar alan ama atanamayan tanıdıklarımın sayısını bilemiyorum, o kadar çoklar ki.
Umarım hayatta şansınız hep böyle yaver gider tebrik ederim tekrardan