meslek secimi icin yardim lutfenn??

Aynen obdediklerinizden hic hoslanmam ozgurlugume duskunum kimse tarafindan ezilmek istemem yada baskasinin kararlarima karismasina istemem burdada yabanci oldugun icin her zamn bir ucurum oluyor sen ne jadar olmasini istemesende iste boyle ortda kararsiz kaliyoruz

Neden bu kadar berbat olduki turkiye insan ulkesine bile donmeye korkuyor...
İnsanların dini duygularının sömürülmesi + cinsel açlık + eğitimsizlik + kültürsüzlük.
Sonuç Türkiye.
Sağlık sisteminin rezilliğine de anneannemi 1 mayısta hastaneye kaldırıp FELÇ GEÇİRMESİNE RAĞMEN 21 saat acil gözlem odasında beklettiklerinde, bu nedenle anneannemin ciğerlerine tükürük dolması üzerine vefat etmesiyle şahit oldum.
İnsan canı bile kıymetsiz burada.

Ben gercekten boyle oldugunu bilmiyodum sadece tatile gelince taniyamiyosun burdaki yabancilarda turjiyeyi hep severler orda yasamak isterler turk erkeklerine hayranlar

Burada basinizda sagolsun uzuldum sizin icin

Burada basinizda sagolsun uzuldum sizin icin
Davulun sesi uzaktan hoş gelir canım.
Ülkenin yaşanabilecek hali kalsa ben de kendi vatanımı böyle anlatmaktan nefret ediyorum ama yok maalesef.
Zaten sorun vatanımızda tarihimizde değil, yozlaşmış toplumumuzda.
Türk erkekleri de hiç anlatıldığı gibi falan değil.
Çok teşekkür ederim

Bende suan ulkemi boyle dinledigim icin cok uzuldum keske boyle olmasaydi onlar icin turk erkeleri bulunmaz hint kumasi valla

dershanelerin kapanmasından dolayı daha kapanmadan türkiye genelinde 6000 sinif kapanmış.eğitim iyiye gitmiyor.hemşirelik derim.

dershanelerin kapanmasından dolayı daha kapanmadan türkiye genelinde 6000 sinif kapanmış.eğitim iyiye gitmiyor.hemşirelik derim.
Hemsirelikte cok zor bir meslek diye vazgectim sayilir zaten geri gelmekntende vazgectim galiba yorumlari okunca

Ben zaten burda universitemi okudum mezun oluyorm ve turkiyede yasamak istiyorum ve yasim genc oldugu icin ordada uni okumak istiyorum bide yurtdisindaki egitimleri okdarda abartmayin bence turkuyedeki egitimin ucte biri yok

ben dereceyle girdiğim bir üniversitenin eğitim fakültesi mezunuyum ve yine eğitim Fakültesi'nde akademisyen olma yolundayım. o Yüzden böyle konuşabiliyorum . eğitim hadi kaliteli diyelim ama ÖĞRETMEN olarak çalışma koşulları bu meslekten nefret ettirir.
hastanelerin de durumu malum. sen bilirsin gelip görmeni tavsiye edeyim o zaman
illa KPSS derdiyle boğuşurum diyosun madem...

Ben ogretmenlere verilenn saygidan bahsetmedim ama gercekten turkiyedeki insanlarin okul bilgisi d1ha cok zzaten vazgectim sayilir bunlari duyunca baya korktum

[QUOTE="yalnizliktandevrenkiralik",post: 41000871, member: 40383] 'de de torpilin yoksa atanamazsın. Torpil de öyle belediye başkanı falanla olmaz ayasında yinpil lazım.
Gözümün önünde ne baba yiğitlerin yılları heba oldu gitti. Gelme Türkiye'ye, inan çok pişman olursun. Hakkınla bir şeyler elde edebildiğin ve zırt pırt tacize uğramadığın yerde kal.[/QUOTE]
Öyle bir yazmışlar ki hakkıyla atananları bile zan altına alıp suçlu duruma düşürmüşler.
Babalar gibi aldım 91 puanı mezun olur olmaz atandım. Eşimse 35 yaşında yine 86 puanla atandı.
Elhamdülillah atanmamız da aldığımız puan da alnımızın teriyle oldu.

Öyle bir yazmışlar ki hakkıyla atananları bile zan altına alıp suçlu duruma düşürmüşler.
Babalar gibi aldım 91 puanı mezun olur olmaz atandım. Eşimse 35 yaşında yine 86 puanla atandı.
Elhamdülillah atanmamız da aldığımız puan da alnımızın teriyle oldu.

Şans. Tebrik ederim.
Kimseyi zan altında bırakmak istemiyorum. Bunu da belirtmiştim, çok şanslı olmak lazım.
Ben 100 üzerinden 250 de alsam atanamam mesela. Defalarca ve defalarca hakimlik sınavına girip 90 üstü alıp atanamayan arkadaşım var, Alevi olduğu için.
KPSS'ye çılgınca çalışıp mükemmel puanlar alan ama atanamayan tanıdıklarımın sayısını bilemiyorum, o kadar çoklar ki.
Umarım hayatta şansınız hep böyle yaver gider tebrik ederim tekrardan

Teşekkür ederim.
Ama bunu şans diye nitelendirmek de haksızlık bence.
İnsanlar çalışır Allah da nasip eder.
Haa Allah istemezse de hiç bir şekilde nasip olmaz.
Ben denemelerde yüksek almayıp sadece KPSS de yüksek almadım.
Ve bizim okulda 90 üstü alanlar il merkezlerine atandı. İki arkadaşım 83 aldı trabzon ve çankırının ilçelerine atandı. 80 in altında alanlar da atanamadı.
KPSS öğretmen arkadaşlarımın içinde torpille atanana gözümle şahit olmadım.
Haa torpil yok mu var.
Ama torpil var diye herşeyi genellemek güzel değil.
Benim çevremde bir çok arkadaşım var atanan. Hiç torpil yapmadılar.
Kardeşim elektrik.müh. 5 yıldır özelde çalışıyor atanmadı. Yani iki kardeşin biri atanmış diğeri atanmamış bunun gibi binlerce örnek varsa torpil yaptıranları genelleyip herkese maletmemek lazım

Son düzenleme:
Annem hemşire ve tavsiye etmiyorum tabi nöbetten nöbete koşmak istiyorsan o ayrı iş. Egolu hastalar, hemşireyi hizmetçi gibi görenler ne ararsan var. Annem yazın zor izin alıyor anca 2 hafta. Öğretmenler 2 ay tatil yapıyor, aynı parayı alıyorlar. Haftaiçi çok daha az çalışıyorlar. Tüm derslere değil haftanın yarısından az derse giriyorlar. Hatta öğrenciyi küçümsüyor birçoğu ve yadırganmıyorlar bile. Hemşire bi hastaya yan gözle bakış atsın bakalım neler yaparlar onlara. Aynı paraya yarı zamanlı, oturduğun yerden, ve 2,5 ay artı 2 hafta ekstra tatille, rahat rahat çalışmak mı? Nöbetten mesaiye koşturmak mı? İzin alacak zaman bulamamak, yoğunluktan öğle yemeğine çıkamayıp, tek başına bir servisi idare etmeye çalışmak, öğle yemeğini sandviçini hemşire odasında ayaküstü yemek mi?

pdr nin ataması iyi ama gümbür gümbür mezun veriyor ve illaki düşecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…