meslek secimi icin yardim lutfenn??

b2010

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2013
198
35
Iyi aksmlar kizlar size bisey sormak istiyordum simdi yurtdisinda yasiyorum ama ins seneye turkiyede okumak istiyorum universiteyi ( bu konuda kesin kararliyim ) bolum konusnda karasizim aklimda iki bolum var ya hemsirelik yada ogretmenlik sizce hangisi daha iyi olur??
Bide ogretmenlik bolumleri olarak anaokulu , sinif ogretmenligi yada rehberlik tan hangisinin atamasi daha cok vvarr simdiden tsk ederim yardimlar icin bide hangi meslegi nedeleri ile birlikte yazarsaniz cok sevinirm cunku turkiyenin is imkaniyla ilgili cok bilgim yok

Sınıf çok zor şu ara en kolay atanan rehber öğretmenleri. Ama burası Türkiye 4 seneye ne olur bilinmez

Hemşirelik de rahat bayan için ama atanma sıkıntısı çok ortalık hemşire kaynıyo. Rehber öğretmenlik çok rahat ve tam bayan mesleği bence. Şu arada çok ataması var. Onu düşünebilirsiniz. Değişmezse tabi dediğim gibi

Hm anladim peki anasinifi ogretmenligi nasil bide hemsirelik zormu yanibir bayan ne kadar uygun sizce ??
okulöncesi zevkli bir meslek çocuklarla hem eğlenip hem öğretiyorsunuz.Ama sağlık atamaları çok fazla ve puanları çok yüksek olması gerekmiyor

Hem atanması hemde iş yoğunluğu bakımından en rahat meslek rehber öğretmenliği :)

Hem atanması hemde iş yoğunluğu bakımından en rahat meslek rehber öğretmenliği :)

okulöncesi zevkli bir meslek çocuklarla hem eğlenip hem öğretiyorsunuz.Ama sağlık atamaları çok fazla ve puanları çok yüksek olması gerekmiyor
Hm anladim tsk edrim ama hemsirelik zormu bilmiyorum burda hastalrin altini degistirme felan var ve ben onalri yapamam ondan sordum

Benimde bildiğim kadarıyla fazla bi bölümde yok ama burası türkiye sağı solu belli olmuyo bu meslek işlerinin :/

Hm anladim tsk edrim ama hemsirelik zormu bilmiyorum burda hastalrin altini degistirme felan var ve ben onalri yapamam ondan sordum
seçtiğin bölümle alakalı o yani .Okul öncesinin 2 sinir bozucu tarafı 1.Hep bakıcı gibi gözükürsün ve sdc oyun oynattığın sanılır 2.Tenefüs kavramın yok

seçtiğin bölümle alakalı o yani .Okul öncesinin 2 sinir bozucu tarafı 1.Hep bakıcı gibi gözükürsün ve sdc oyun oynattığın sanılır 2.Tenefüs kavramın yok
Sectigin bolumle alakali derken hemsirelikte hemen baslarken bolum secebilirmiyiz
Evet anaokulu icin sinir bisey aile seni cocugun bakicisi gibi goruyor

Sectigin bolumle alakali derken hemsirelikte hemen baslarken bolum secebilirmiyiz
Evet anaokulu icin sinir bisey aile seni cocugun bakicisi gibi goruyor
hemşireliktede bölüm var tam bilmiyorum ama ameliyat hemşiresi var vs vs.Bu arada anaokulu demesekte okul öncesi desek(erkek öğretmenlerde var ya )

hemşireliktede bölüm var tam bilmiyorum ama ameliyat hemşiresi var vs vs.Bu arada anaokulu demesekte okul öncesi desek(erkek öğretmenlerde var ya )
Aa gercekten erkek ogretmenlerde varmi billmiyodum .. hemsirelikte arastiricam bolumleri onuda bilmiyordum ben

Hemşire olamazsın. Ben hemşireyim. Türlü insan sıvısı içeren bir meslek bu. İnsan temizleyemeyen insanın yapabileceği iş değil. Öğretmen ol. Ama bu mesleklerin ikisi de karakter meslekleri. Atamayla, okumasının kolaylığıyla seçilecek dallar değil. İnsanlarla çok yakından ilgilenilen işleri, bunlar için uygun insanların seçmesi gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…