Hm anladim peki anasinifi ogretmenligi nasil bide hemsirelik zormu yanibir bayan ne kadar uygun sizce ??Sınıf çok zor şu ara en kolay atanan rehber öğretmenleri. Ama burası Türkiye 4 seneye ne olur bilinmez
Anaokulunun atamasını bilmiyorum bu arada. Ben hukuk okuyorum bakalım nolucakHm anladim peki anasinifi ogretmenligi nasil bide hemsirelik zormu yanibir bayan ne kadar uygun sizce ??
okulöncesi zevkli bir meslek çocuklarla hem eğlenip hem öğretiyorsunuz.Ama sağlık atamaları çok fazla ve puanları çok yüksek olması gerekmiyorHm anladim peki anasinifi ogretmenligi nasil bide hemsirelik zormu yanibir bayan ne kadar uygun sizce ??
Gercektenmi bende onu istiyodum ama internette cok alinmadigini duydum o yuzden kafam karisti benimHem atanması hemde iş yoğunluğu bakımından en rahat meslek rehber öğretmenliği :)
Hm anladim tsk edrim ama hemsirelik zormu bilmiyorum burda hastalrin altini degistirme felan var ve ben onalri yapamam ondan sordumokulöncesi zevkli bir meslek çocuklarla hem eğlenip hem öğretiyorsunuz.Ama sağlık atamaları çok fazla ve puanları çok yüksek olması gerekmiyor
Hakkinnizda hayirlisi olsun ben istemdim hic ezber oldugu icin hukuk ..bende rehber ogretmenlik dusndum ama atamsi icin korktumA
Anaokulunun atamasını bilmiyorum bu arada. Ben hukuk okuyorum bakalım nolucak
seçtiğin bölümle alakalı o yani .Okul öncesinin 2 sinir bozucu tarafı 1.Hep bakıcı gibi gözükürsün ve sdc oyun oynattığın sanılır 2.Tenefüs kavramın yokHm anladim tsk edrim ama hemsirelik zormu bilmiyorum burda hastalrin altini degistirme felan var ve ben onalri yapamam ondan sordum
Hadi ya korktum simdi biraz yani okuduktan sonra sans isi diysounuz rskli bir sey buBenimde bildiğim kadarıyla fazla bi bölümde yok ama burası türkiye sağı solu belli olmuyo bu meslek işlerinin :/
Sectigin bolumle alakali derken hemsirelikte hemen baslarken bolum secebilirmiyizseçtiğin bölümle alakalı o yani .Okul öncesinin 2 sinir bozucu tarafı 1.Hep bakıcı gibi gözükürsün ve sdc oyun oynattığın sanılır 2.Tenefüs kavramın yok
hemşireliktede bölüm var tam bilmiyorum ama ameliyat hemşiresi var vs vs.Bu arada anaokulu demesekte okul öncesi desek(erkek öğretmenlerde var yaSectigin bolumle alakali derken hemsirelikte hemen baslarken bolum secebilirmiyiz
Evet anaokulu icin sinir bisey aile seni cocugun bakicisi gibi goruyor
Aa gercekten erkek ogretmenlerde varmi billmiyodum .. hemsirelikte arastiricam bolumleri onuda bilmiyordum benhemşireliktede bölüm var tam bilmiyorum ama ameliyat hemşiresi var vs vs.Bu arada anaokulu demesekte okul öncesi desek(erkek öğretmenlerde var ya)
var tabikiAa gercekten erkek ogretmenlerde varmi billmiyodum .. hemsirelikte arastiricam bolumleri onuda bilmiyordum ben
Peki tsk edrim bundan sonra dikkat edicemvar tabiki