- Konu Sahibi yildizsavasi234
Sağlık sektörü her zaman iyidir. Tabi dışarıdan bakarak söylüyorum. Ben soruların çalındığı sene kpss ye girdim. Çalıştığım için arada akşamları 1 saat bakıp 82 puan alıp memur oldum. Kpss canavar değil yani.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
meslek hayatı boyunca hiç artış olmamasına inandınız mı siz, öğretmenlikte ne ise artış ondada odur yanianestezi teknikeri oldugunda 20 yasinda calismaya basliyorsun.2.5 3 bin arasi ile.Meslek hayatı boyunca hic artis yok.
sağlık teknikeri 2500-3000 arası ise öğretmenle arasında çok fark yokmuş aslında.
sınıf öğretmenlerinin ataması az değil diye biliyorum.
sınıf öğretmeni olursan çocuğuna da faydan olur.
ayrıca öğretmenlik güzel,saygın bir meslek bence.
sağlık teknikeri de olsan hastane işlerinde sana fayda sağlar.
anaokul öğretmeni ataması daha az diye biliyorum.
özel kreşlerle uğraşır durursun.
Birde işe girebilmek birazda kişinin kendisine bağlı bir durum.
oturup çalışacaksın yapacak bişey yok.
Ama devlete girmek istiyorsan özellikle tarih,coğrafya gibi bölümlerden
uzak dur.Örneğin iktisadi idari bilimlerde herhangi bir bölümü
bitirmekte avantajlı,alım çok ama mezun olanda çok.
o yüzden senin performansına bakıyor bu iş.
meslek hayatı boyunca hiç artış olmamasına inandınız mı siz, öğretmenlikte ne ise artış ondada odur yani
Anaokulu ogretmenligi hepsine gore daha iyi değil mi? Yani tabikide bumlar biraz sans işi.Ben daha 4 sene okuyacağım o zamana kadar belmi sistem de degisiklikler bile olur.Her sene degisiyor yani.meslek hayatı boyunca hiç artış olmamasına inandınız mı siz, öğretmenlikte ne ise artış ondada odur yani
Artis yok dediğim gozle gorulen bir miktar değil yoksa tabikide varmeslek hayatı boyunca hiç artış olmamasına inandınız mı siz, öğretmenlikte ne ise artış ondada odur yani
Evet ygs ile aliyordediğin öğretmenlikler çok fazla atanabilen bölümler değil matematik tutar mı seviyosan
bence anestezi okuyabilirsin
ama daha lys bitmedi ki anestezi ygs ile mi alıyor?
Ozelde iş imkanları zor diyorlar onun icin.cok fazla calistiriyolarmis ve 900 tl filan dedilerBen okul öncesi öğretmenliği okuyorum ve atanacağımı düşünüyorum . Eğer atanamazsam da özelde iş imkanı fazla en azından.
Bundan 4-5 sene sonra 70 gibi bir puan ile anaokulu öğretmenliğine atanma olabilir mi acabaBen okul öncesi öğretmenliği okuyorum ve atanacağımı düşünüyorum . Eğer atanamazsam da özelde iş imkanı fazla en azından.
hımm anladım.ben sağlık bölümünü sevdiğim için anestezi dedim sanaEvet ygs ile aliyor