Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben calismiyorum da esim muhendis muhendis arkadaslrin maasai az gibi geldi bana :S
ayyyy şunlara bak yaaa imrendim diyemicem çatladım resmen orta yerimden ben bunların hangisini evde açık öğretimle okuya bilirim acebaaa ffff anlamıyorum okumadan çalışmadan evlenilirmi şimdi çok pişmanımmm ama çok geç:84:
ben mühendis değilim ama bana da az geldi burdaki mühendis maaşları :26:
etrafımdakiler daha iyi alıyor
evet canim aynen oyle esimin maasini yazsam heralde dudak ucuklatir
evet canim aynen oyle esimin maasini yazsam heralde dudak ucuklatir
bende satış temsilcisiyim aylık 1.050 TL Yıllık : 12600
ama elde var 0 hepsi çeyize dönüşüo :)))
Stajyer öğretmenim aylığım 150 ytl :))
Trajikomik değil mi ((
arkadaşım merak etmeyin eşinizin maaşı kimsenin dudağını uçuklatmaz
bu forumda mesleğiniz ve yıllık geliriniz demiş konuyu açan arkadaş
diğer arkadaşların maaşını küçümser gibi eşinizi maaşınızı yazmak istemeniz ne garippppp
ben daha önceki sayfalarda söz konusu mesajları okumuştum. açıkçası kimsenin eşinin maaşı ile hava atmak için yazdığını düşünmemiştim (ben mi çok iyi niyetliyim ki?) Daha çok bir dengesizlikten bahsediliyordu ki bence de öyle tanıdıgım gıda-harita vb mühendisler var 900-1000 lira gibi paralarla çalışıyorlar. kendini yetiştirmiş inşaat ve bilgisayar mühendileri ise 4-5 bin lira alıyor. ben mühendis olmamama rağmen bunu biliyorsam. yıllardır mühendisle evli olup çok tanıyan kadınlarımız daha da fazlasını biliyordur.meslek edinip kendi maaşınızı yazıp o şekilde 'dudak uçuklatın' bence, eşinizin mesleği ile değil (tabi burada bu kadar asgari ücretle çalışan ve geçinemeyen insan varken buna halen çok istekliyseniz)