• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mesleğiniz ve Yıllık Geliriniz

ben calismiyorum da esim muhendis muhendis arkadaslrin maasai az gibi geldi bana :S:53:

ayyyy şunlara bak yaaa imrendim diyemicem çatladım resmen orta yerimden:52: ben bunların hangisini evde açık öğretimle okuya bilirim acebaaa ffff anlamıyorum okumadan çalışmadan evlenilirmi şimdi çok pişmanımmm ama çok geç:84:

hiçbir şey için geç değil :) çalışıp sınavlara girip kazanabilirsin. benim annemin bir arkadaşı 40 yaşında girdi üniversiteye şimdi yüksek lisansa başvurdu.. hiçbir şey için asla geç değil, eğer istersen olur:49:

evet canim aynen oyle esimin maasini yazsam heralde dudak ucuklatir:1:

arkadaşım merak etmeyin eşinizin maaşı kimsenin dudağını uçuklatmaz
bu forumda mesleğiniz ve yıllık geliriniz demiş konuyu açan arkadaş
diğer arkadaşların maaşını küçümser gibi eşinizi maaşınızı yazmak istemeniz ne garippppp

esnafız aylık 60 70 bin oluyo ama tabi bunun vergisi var faturası var işçinin maaşı var ssk sı var toptancıya verilen çekler var kredi kartları var
kısacası esnaflık zor zanaat
,

kira gelirleri de var yıllık ne kadar bilmiyorum

Son düzenleme:
Ben hem yönetici asistanı hem muhasebeciyim yıllık 10.800 TL yol ve yemek hariç. Muhasebe ölü meslek müdür yada mali müşavir olmadıktan sonraa.Meslek değiştirmeyi cidden düşünmekteyim :59:

1 yıllık smmmyim şuan aylık 1700 ama temmuzda 3 tane mükellef daha gelecek. e sonraki aylarda gene gelir birileri yıllık kazancı hesaplayamıcam o yüzden :32:

arkadaşım merak etmeyin eşinizin maaşı kimsenin dudağını uçuklatmaz
bu forumda mesleğiniz ve yıllık geliriniz demiş konuyu açan arkadaş
diğer arkadaşların maaşını küçümser gibi eşinizi maaşınızı yazmak istemeniz ne garippppp

meslek edinip kendi maaşınızı yazıp o şekilde 'dudak uçuklatın' bence, eşinizin mesleği ile değil (tabi burada bu kadar asgari ücretle çalışan ve geçinemeyen insan varken buna halen çok istekliyseniz)

Bende özel sektörde asgari ücretle çalışıyorum.yıllık 7800 tl.ALLAH BEREKET VERSİN.HİÇ OLMAYANLARA VERSİN.EŞİMİN MAAŞINI SAYMIYORUM.:1:

Son düzenleme:
Büyük bir şirketin satış pazarlama bölümündeyim..
AYlık 1100 alıyorum+servis+yemek+sigorta yıllık 13200

meslek edinip kendi maaşınızı yazıp o şekilde 'dudak uçuklatın' bence, eşinizin mesleği ile değil (tabi burada bu kadar asgari ücretle çalışan ve geçinemeyen insan varken buna halen çok istekliyseniz)
ben daha önceki sayfalarda söz konusu mesajları okumuştum. açıkçası kimsenin eşinin maaşı ile hava atmak için yazdığını düşünmemiştim (ben mi çok iyi niyetliyim ki?) Daha çok bir dengesizlikten bahsediliyordu ki bence de öyle tanıdıgım gıda-harita vb mühendisler var 900-1000 lira gibi paralarla çalışıyorlar. kendini yetiştirmiş inşaat ve bilgisayar mühendileri ise 4-5 bin lira alıyor. ben mühendis olmamama rağmen bunu biliyorsam. yıllardır mühendisle evli olup çok tanıyan kadınlarımız daha da fazlasını biliyordur.
Ben yurtdışı eğitimli olanlardanım ve türkiyede gelir adaletsizliği 4 sene okuyup iş başvurusu yapan insanlara 700-800 lira gibi paralar teklif edilmesi inanın beni çok ama çok şaşırtıyor. Bu insanlar örgütlenemez mi, baş kaldıramaz mı veya bu paraya çalışacaktı neden okudu gibi sorular var kafamda. Çünkü lise mezunu satış danışmanı sekreter gibi kızlar da bu parayı alıyorlar. e nerde 4 sene (o da biterse) çekilen emeğin, masrafın karşılığı o zaman? bi başka anlamadığım bunu bi tek ben mi sorguluyorum? bi firmaya iş yapıyorum ben belli saat çalışıyorum ama paramı zamanında alamıyorum. öğrendim ki diğer-tam zamanlı vb-: çalışanlar da öyleymiş. ama kimse bişey demiyor. niye kimsenin sesi çıkmıyor. hiç anlayamıyorum.:37:

Bende bilgi işlemde çalışıyorum yıllık 20.400 kazanıyorum .Türkiyede ne adilki maaşlarla ilgili düzgün bir uygulama olsun herkes asılıyor kenarından köşesinden kendini kurtarmak için Allah herkesin yardımcısı olsun hepimize bol kazançlar..

Back