• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mesleğiniz ve Yıllık Geliriniz

arkadaşlar aranızda modelist olan yok mu ( bilgisayarlı kalıp hazırlama da çalışan ) bende iş arıyorum ama maaşlarınız ne kadar bilmiyorum bende ona göre pazarlık yaparımm aklinialirimsmile

arkadaşlar aranızda modelist olan yok mu ( bilgisayarlı kalıp hazırlama da çalışan ) bende iş arıyorum ama maaşlarınız ne kadar bilmiyorum bende ona göre pazarlık yaparımm aklinialirimsmile

he söölemeyi unuttum kullandığım program gerber versiyon 8 bilginize

etrafta araştırdım biraz ortalama 2,500 ve 3,000 arası değişio aylık

bende satış temsilcisiyim aylık 1.050 TL Yıllık : 12600

ama elde var 0 hepsi çeyize dönüşüo :)))

idareciyim maaş + ekders ortalama 25000 tl ve bazende yukarısı yıllık

üfffffffffff diyecek kelime bulamadım yaa...arkadaşlar allah sizinkileri arttırsın ama bizede nasip etsin böle kazançlar en kısa sürede...aminnnnnnnnnnnnnn (:

yıllık 15.000 tl = harçlık :D babam sağ olsun :D yaptığım tek iş okula gitmek ve derslerime çalışmak.. bir de haftada iki kere yatağımı toplamak :D

Son düzenleme:
ayyyy şunlara bak yaaa imrendim diyemicem çatladım resmen orta yerimden:52: ben bunların hangisini evde açık öğretimle okuya bilirim acebaaa ffff anlamıyorum okumadan çalışmadan evlenilirmi şimdi çok pişmanımmm ama çok geç:84:

Back