- 16 Şubat 2012
- 6.594
- 11.147
- 448
- Konu Sahibi SaviorAngel1
-
Daha önce hiç düşünmemiştim, çok güzel olurdu sanırım. Başımı alıp giderdim.Ben bir uzak yol kaptanı falan olmak isterdim herhalde.
Abimin eşi dgsye tamamladı o da benzer durumdaydı şimdi atanacak muhtemelenAnestezi, ama hemşire olmak isterdim. Atanabilmek için
Yaaa ne güzel bir evlat yetiştirmiş annen ve babanFakülteyi bitirince anneme ilk maaşımla burma bilezik almak istiyorum, inşaallah nasip olur.Aslında alsam alırım şu an ama ilk maaşıma özel olsun istiyorum
Eminim kabul etmek istemez bir aylık emeğim diye ama ona feda olsunBugün Tıp bayramı diye bana ajda almışlar babamla .O hak etmiyor da kim ediyor :)
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunYaaa ne güzel bir evlat yetiştirmiş annen ve babanyolun hep güzelliklere açılsın canım benim. Tıp bayramın kutlu olsun, senjn gibi güzel yürekli doktorlara ihtiyacımız var, sevgiler
Ne yokki bir sürü sıkıntı var maalesefNeden kizz hemsirelikte ne varmisss
Tatil için bile değer benim geçen tanıdığım herkes çok memnunBen sağlık meslek lisesinde çalışırken hemşirelikten öğretmenliğe geçen kadınlar her gün kahrediyorlardı. Hastanede daha rahattım, öğrenci milletinin böyle olduğunu bilseydim geçmezdim (hastane stajında sürekli sorun çıkarmalarını, akademik anlamda başarısız ve derslerde yaramaz olmalarını kastediyorlardı) tatili şöyle iyi okuldan erken çıkıyorsun dediler aldandım, bir ay zaten iznim vardı senede üç dört kere de rapor alsam aynı tatil oluyordu zaten gibi şeyler söylüyorlardı. İyi araştırın böyle bir niyetiniz varsa derim.
Vardı bir şeyler işte ferhansNe özelliğiniz vardı da sayılı oldunuz?
Merhabalar ben de lisede tekstil bölümünü kazanmıştım Gebze'de , ama göndermemişlerdi acaba tekstil mühendisi olsam nasıl olurdu derim hep , sizin sayenizde araştırdım biraz ilgimi çekerdi o bölüm mutlaka başarılar diliyorumHugoya lacosta ben de çalıştım bir dönem ama o firmalar kendi modellerinin kumaşlarını kendileri yolluyordu genelde. Bazen de bizden alıyorlardı. Genelde saf pamuklu ve düşük gramajlı kumaşları severler o tarz firmalar. Pazara butiğe zor,çünkü fason firmalarda çalışan işçilere satılıyor. Öyle daha kolay paraya çeviriyorlardı. Bizim maaşları ödemek için firma içindeki satış mağazası açılırdı her ay sonunda. Çünkü ayın 1i de maaş günümüzdübizden para toplayıp geri bize verirlerdi. Pazara vermeye kalksalar depolara gidecek de,alacak kişiyi bulacaklar da,adam nakit verir mi vermez mi belli değil,kim uğraşacak? Zor ihtimal. Belki çok kuvvetli nakiti olan birilerini buluyorlardır o da piyasada anca 3-4 kişi falan. Tüm Türkiye pazarına zaten o 3-4 kişi hakimdir. Belki denk gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?