Evet Silicem hayırlısı belki iyi biri benide bulur bi gün6 aylık kısa bu süre. Yol yakinken ayrılmışsiniz daha iyi tercihi bu şekilde kullanmış biri için ne enerjinizi ne de duygularimiİ heba edin unutulur silinir gider aklıniza bile gelmez ilerleyen zamanda.
Sadece biraz akışına bırakın.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mesleğim yüzünden terk edildim
- Konu Sahibi Masmavi85
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Şubat 2022
- 2.629
- 6.345
- 88
İşiniz bahane olmuştur, başka sebepler vardır mutlaka. Erkenden gerçek yüzünü göstermesi iyi olmuş.Bu kadar emek verip oku atan çalış para kazandığım meslek yüzünden terk edilmek çok zoruma gitti ailen beni ne zorlukla okuttu
O
içine sinmemiş işte gelecek görmemiş çalışma saatlerindenİşiniz bahane olmuştur, başka sebepler vardır mutlaka. Erkenden gerçek yüzünü göstermesi iyi olmuş.
Bende üzgünüm ama aşkından ölen adam dünyayı karşına alır. Ortada ölen biri yok maalesef.Çok üzgünüm sevip güvendim 2 gün önce aşkından ölen adam bugün annesi için terk etti gitti yüz üstü
Bir gün iyi ki olmamış diyeceginize eminim
Kesinlikle sevse böyle olmazdıkBende üzgünüm ama aşkından ölen adam dünyayı karşına alır. Ortada ölen biri yok maalesef.
Bir gün iyi ki olmamış diyeceginize eminim
- 4 Nisan 2024
- 487
- 481
- 18
- 27
aşk sevgi evlilik çalışma saatlerine göre mi belirleniyor hayatımda görmedim böyle eziklik,bayağılık.
kusura bakmada emek verdim diyosunda adam senle 6 ayını devlet memurusun diye değerlendirmek isteyim geçirmiş.
Sana zerre sevgisi ilgisi hoşlantısı bile yokmuş söyliyim tamamen kendi hayat kalitesini attırmaya amaçlı bir evlillik peşinde.
Çalışma saatlerinde şu yüzden işine gelmemiştir nöbetten gelip yatarsın ona hizmet edip kahvaltı hazırlamazsın iznin yok tatiln yok evde onun g*ötünü kaldırıp hizmet edemezsin mandalar gibi yayılıp yatamaz kadın 24 saat evde yok yemeğini suyunu eline veren olmaz tamamen etinden sütünden yününden faydalanamaz,öyle birini bulmuşlardır ona gitmiştir aklını başına al sadaka filan ver
kusura bakmada emek verdim diyosunda adam senle 6 ayını devlet memurusun diye değerlendirmek isteyim geçirmiş.
Sana zerre sevgisi ilgisi hoşlantısı bile yokmuş söyliyim tamamen kendi hayat kalitesini attırmaya amaçlı bir evlillik peşinde.
Çalışma saatlerinde şu yüzden işine gelmemiştir nöbetten gelip yatarsın ona hizmet edip kahvaltı hazırlamazsın iznin yok tatiln yok evde onun g*ötünü kaldırıp hizmet edemezsin mandalar gibi yayılıp yatamaz kadın 24 saat evde yok yemeğini suyunu eline veren olmaz tamamen etinden sütünden yününden faydalanamaz,öyle birini bulmuşlardır ona gitmiştir aklını başına al sadaka filan ver
- 10 Kasım 2024
- 586
- 1.569
- 28
- 25
Siz de buna inandınız mı? Tamam seviyorsunuz ama mantık böyle laflar işittikten sonra devreye girmeli. Ayrılmak için bahaneler bulmuş işte. Seven ilgi verir, fazla ilgi veriyorum az ilgi veriyorum bunu gözü görmez.Haftada bir buluşup yanımda telle oynarken benle ilgilen demişim hep ilgi istermişim onu çıkarmış bundan
Zaten çok saçma geldi haftada bi kere buluşup ilgi söylemek benim suçum olamaz ah ah erkekler napıcam ben bi daha nasıl kime tanışıp güvenecemSiz de buna inandınız mı? Tamam seviyorsunuz ama mantık böyle laflar işittikten sonra devreye girmeli. Ayrılmak için bahaneler bulmuş işte. Seven ilgi verir, fazla ilgi veriyorum az ilgi veriyorum bunu gözü görmez.
Evet zaten hiçbir iş yapmam diye pazarlık yapıyordu benle sonrada hemşire olduğumu bahane etti annesinin bulduğuna gitti ahımı aldıaşk sevgi evlilik çalışma saatlerine göre mi belirleniyor hayatımda görmedim böyle eziklik,bayağılık.
- 10 Kasım 2024
- 586
- 1.569
- 28
- 25
Bu ilişkiden ders alıp diğer ilişkilerde böyle laflar duyunca direkt vazgeçmeyi öğrenmen lazım. Buna hazır olmadan bir ilişki yapma zaten üzülen sen olursun.Zaten çok saçma geldi haftada bi kere buluşup ilgi söylemek benim suçum olamaz ah ah erkekler napıcam ben bi daha nasıl kime tanışıp güvenecem
Hakksınız şimdi annesinin bulduğuyla evlensin bakalım mutlu olacaksaBu ilişkiden ders alıp diğer ilişkilerde böyle laflar duyunca direkt vazgeçmeyi öğrenmen lazım. Buna hazır olmadan bir ilişki yapma zaten üzülen sen olursun.
- 14 Eylül 2014
- 1.777
- 3.375
- 333
Çocuk olunca çok rahat oluyor Çocuğa zaman ayırabiliyor.Bos gün olursa tadından yenmiyor.Bir de tatiller ortak olunca güzel planlar çıkıyor ortaya.Tüm yaz sizin...Evlenmeden önce amann der umursamazdim ama evlendikten sonra öğretmen öğretmen evliliği güzel diyorumBende öğretmenim,sizinle aynı fikirdeyim,idareci falan olursa ancak..
Eşimin asla öğretmen olmasını istemezdim.
Erkek dediğin sabah işe gider:))
- 4 Nisan 2024
- 487
- 481
- 18
- 27
evet işte ne güzel açıkladım sana şükretmen lazım değil mi böyle bir terliksi hayvan ile nereye kadar uğtaşmayı düşünüyorsun ömür mü geçer başkalarının sırtından hayatını geçirmeyi hedeflemiş kadar özsaygısı olmayan böyle karaktersiz birisi ile evlenmek sevgili kalmak ister miydin cidden.Evet zaten hiçbir iş yapmam diye pazarlık yapıyordu benle sonrada hemşire olduğumu bahane etti annesinin bulduğuna gitti ahımı aldı
hiç mi kendine saygın yok bu hayatta prensiplerin yok
Var tabi ama umudum kalmadı erkeklerden gelen ne olacakevet işte ne güzel açıkladım sana şükretmen lazım değil mi böyle bir terliksi hayvan ile nereye kadar uğtaşmayı düşünüyorsun ömür mü geçer başkalarının sırtından hayatını geçirmeyi hedeflemiş kadar özsaygısı olmayan böyle karaktersiz birisi ile evlenmek sevgili kalmak ister miydin cidden.
hiç mi kendine saygın yok bu hayatta prensiplerin yok
Belli o yüzden öğretmenler odasında hemşireyi napacan diye dolduruyorlar demekkiÇocuk olunca çok rahat oluyor Çocuğa zaman ayırabiliyor.Bos gün olursa tadından yenmiyor.Bir de tatiller ortak olunca güzel planlar çıkıyor ortaya.Tüm yaz sizin...Evlenmeden önce amann der umursamazdim ama evlendikten sonra öğretmen öğretmen evliliği güzel diyorum
- 4 Nisan 2024
- 487
- 481
- 18
- 27
bir kişi böyle şuan ,ne iyi erkekler var sorumluluk sahibi karalar bağlama hemen buna da yapışma konuşma görüşme bi daha çalışma saatlerin benim standartlarıma uymadı demiş çocuk sana daha ne desinVar tabi ama umudum kalmadı erkeklerden gelen ne olacak
Yapışmadım sildim her yerden bittibir kişi böyle şuan ,ne iyi erkekler var sorumluluk sahibi karalar bağlama hemen buna da yapışma konuşma görüşme bi daha çalışma saatlerin benim standartlarıma uymadı demiş çocuk sana daha ne desin
Geri bana gelsin demedim zaten konuşacak kimsem olmadığı için burda içimi dökmek istedim sadecebir kişi böyle şuan ,ne iyi erkekler var sorumluluk sahibi karalar bağlama hemen buna da yapışma konuşma görüşme bi daha çalışma saatlerin benim standartlarıma uymadı demiş çocuk sana daha ne desin