Ay yazın sizi tatilde götürüp çapa yaptıracaktı bedava amele hayır falan verin dünyada erkek mi bitti de hayal kırıklığına uğruyorsunuz ben sizin adınıza çok sevindimAynen köyde kalıyor aile
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mesleğim yüzünden terk edildim
- Konu Sahibi Masmavi85
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 2 Ağustos 2013
- 35.381
- 108.146
- 798
Evet ben hala kötü insan görünce şok oluyorum benimde erkek kardeşim var birini sevdim derse annemde babamda arkasında olur açıksada tolere ederler kapalıda olsaÇok şanslısınız ne güzel söylemiş geri dönerse asla kabul etmeyin bence de hiç avantajlı değil bir kere sizin maddi geliriniz daha fazla hem de daha çok yorulacaksınız keyfini de o çıkartacak inanın insanlar bu kadar kötü inşallah çok güzel kapılar açılır size
Ben zaten anacı bi babanın kızıyım bilirim sorunları ama böyle bi anda yüz üstü oldım ben onun gibi iş çevirmedim yenisini bulmadım Napacam diye kaldım böyleÜzülürüm belki ama şükrederdim halime. Ana sözü dinleyen böyle biriyle neler yaşadınız neler
Bedava iş gücüAy yazın sizi tatilde götürüp çapa yaptıracaktı bedava amele hayır falan verin dünyada erkek mi bitti de hayal kırıklığına uğruyorsunuz ben sizin adınıza çok sevindim
- 2 Ağustos 2013
- 35.381
- 108.146
- 798
Boşverin mis gibi işiniz var. Elbet üzülür insan ama önünüze bakın düşünmeyin o kalasıBen zaten anacı bi babanın kızıyım bilirim sorunları ama böyle bi anda yüz üstü oldım ben onun gibi iş çevirmedim yenisini bulmadım Napacam diye kaldım böyle
Çok şükür işim var yüksek lisans yapıyorumBoşverin mis gibi işiniz var. Elbet üzülür insan ama önünüze bakın düşünmeyin o kalası
- 29 Temmuz 2024
- 260
- 378
- 18
- 35
Sevmiyormuş ki bu kadar kolay ayrılmış. Dua et , kurtulmussun. Vaktini harcayıp, seni gerçekten seven birini kacirabilirsin onunlayken . İyi olmuş gittiği, sen daha iyisini bulursunmesleğim hemşire 6 aylık öğretmen erkek arkadaşım tarafından tatilim uymadığı avantajın az demesiyle terk edildim biraz sorgulayınca annesi kız bulmuş onla evlenmiyorsan ayrıl oyalanma demiş bu şekilde terk edildim emeklerime üzülüyorum sevip güvenmiştim bi daha birine nasıl güvenecem ne yapacam
Nasıl bulcamki o kadar isteyene yok dedim sadık olacam diye ne birini takip ettim ne bi iş çevirdim karşılığında yerini buldu gitti evlenmeyeSevmiyormuş ki bu kadar kolay ayrılmış. Dua et , kurtulmussun. Vaktini harcayıp, seni gerçekten seven birini kacirabilirsin onunlayken . İyi olmuş gittiği, sen daha iyisini bulursun
- 30 Nisan 2023
- 1.864
- 1.971
- 53
- 31
Bahanesi işte sevse gitmezdi anasının bulduğu öğretmenebence mesleğinle alakalı olduğunu düşünmüyorum, yani zaten seni sevmemiş sevse nasa da çalışsan uzaya gitsen dönsen yine sever beklerdi.
Dışarda yan yana gezmek bile sevmezmiş ben engel olmamışım fazla rahatmışımBahanesi işte sevse gitmezdi anasının bulduğu öğretmene
- 30 Nisan 2023
- 1.864
- 1.971
- 53
- 31
Canım ya , hani tüm erkek hocaları zan altında bırakmak istemem ama ben de öğretmenim , erkek öğretmenlerle evlenilmez ya , idareye karşı sesini yükseltmezler , eril enerjileri çok düşük pasif geliyorlar bana , benim okulumdakiler böyle belki de hayırlısı olmuşturBahanesi işte sevse gitmezdi anasının bulduğu öğretmene
Bende bu saatten sonra öğretmen istemiyorum fazla rahatlar yatmaktan bana sarmasın sonraCanım ya , hani tüm erkek hocaları zan altında bırakmak istemem ama ben de öğretmenim , erkek öğretmenlerle evlenilmez ya , idareye karşı sesini yükseltmezler , eril enerjileri çok düşük pasif geliyorlar bana , benim okulumdakiler böyle belki de hayırlısı olmuştur
Eril enerji mi kalmış canım anasının bulduğuna tatili var diye uçacak modda adamlarCanım ya , hani tüm erkek hocaları zan altında bırakmak istemem ama ben de öğretmenim , erkek öğretmenlerle evlenilmez ya , idareye karşı sesini yükseltmezler , eril enerjileri çok düşük pasif geliyorlar bana , benim okulumdakiler böyle belki de hayırlısı olmuştur
- 3 Kasım 2024
- 217
- 343
- 18
Ben annesini direkt suçlamayı doğru bulmuyorum ya adam fos çıkmasa kadın zorla biriyle evlendirecek değildi kızı oyalama demiş sadece.
Yani üzülmeyin ama sizi gerçekten sevmemiş sevse annesi en güzel kızı bulsa bile annesini dinlemezdi .
Erkekler isteyince yapmadıkları şey yok siz canınızı sıkmayın en azından yüzünü gösterdi daha fazla zamanınızı alıp sonra ayrılsaydı daha çok üzülecektiniz.
Yani üzülmeyin ama sizi gerçekten sevmemiş sevse annesi en güzel kızı bulsa bile annesini dinlemezdi .
Erkekler isteyince yapmadıkları şey yok siz canınızı sıkmayın en azından yüzünü gösterdi daha fazla zamanınızı alıp sonra ayrılsaydı daha çok üzülecektiniz.
Maalesef hiç sevmemiş ben inanmışım boş yereBen annesini direkt suçlamayı doğru bulmuyorum ya adam fos çıkmasa kadın zorla biriyle evlendirecek değildi kızı oyalama demiş sadece.
- 25 Eylül 2011
- 7.430
- 11.149
- 498
Doğrudur,benim eşim evde çok duramıyor.Çocuk olunca çok rahat oluyor Çocuğa zaman ayırabiliyor.Bos gün olursa tadından yenmiyor.Bir de tatiller ortak olunca güzel planlar çıkıyor ortaya.Tüm yaz sizin...Evlenmeden önce amann der umursamazdim ama evlendikten sonra öğretmen öğretmen evliliği güzel diyorum
Devlet memuru.
İzinleri çıkış saatleri yetiyor.
Kendi eşim adına söyledim zor olurdu bizim için
Ah ah benim salaklıgım inanmak olduDoğrudur,benim eşim evde çok duramıyor.
Devlet memuru.
İzinleri çıkış saatleri yetiyor.
Kendi eşim adına söyledim zor olurdu bizim için