• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mesleğim yüzünden terk edildim

Bence hiç bişey kaybetmemişsiniz.
Öğretmen eşi olanlardan özür dilerim - ama erkek öğretmenler bana aşırı vizyonsuz geliyor. Zaten çoğunun saç sakal karışmış, salmış gibiler. Hiç mesleklerine yakışır saygın bir profil çizemiyorlar. - işini severek yapan kaliteli öğretmenleri tenzih ederim tabii. Hele kimisi var köy okullarını o çocuklar için cennete çeviriyorlar resmen. Değme özel okullarda gösterilmeyen ilgiyi gösteriyorlar.
Geneli ise bozmuş durumda özellikle işlerinde yıllanmış olanlar... 20 yıl önceki öğretmenlerin kalitesi kalmadı maalesef.
Çünkü 20 yıl önceki öğrenciler,veliler ve MEB de yok.Vizyonsuzluk evet var ama tüm ülkede...

Maalesef ama genel bi ego var öğretmenlerde tatile dayanıp şımarmak nedir bende ayda 7 gün çalışıyorum sadece
Ay konu sahibi kusura bakma ama çok drama Queen sin.Yok emek vermeler yok mesleğimi begenmedi diye ailem beni ne emeklerle okuttular.Zaten adamla haftada bir bulustugunuzda bile telefonla oynuyormuş.İnsanlar diğerinin biseyini kendine uygun bulmayabilir.Bunun bizle ne alakası var.Ben de askerle polisle hiç evlenmek istemedim mesela.Ama bu meslekler gereksiz kötü olduğu için değil.dogu görevi olduğu için .yoksa gayet guzel meslekler ki kardeşim de polis .Herkesin kişisel tercihi .zaten meslek bahane o başkasını bulmuş ve gitmiş bu kadar.Yapmayi. 6 ayda, 26 yaşında bu neyin kafası böyle

Ay konu sahibi kusura bakma ama çok drama Queen sin.Yok emek vermeler yok mesleğimi begenmedi diye ailem beni ne emeklerle okuttular.Zaten adamla haftada bir bulustugunuzda bile telefonla oynuyormuş.İnsanlar diğerinin biseyini kendine uygun bulmayabilir.Bunun bizle ne alakası var.Ben de askerle polisle hiç evlenmek istemedim mesela.Ama bu meslekler gereksiz kötü olduğu için değil.dogu görevi olduğu için .yoksa gayet guzel meslekler ki kardeşim de polis .Herkesin kişisel tercihi .zaten meslek bahane o başkasını bulmuş ve gitmiş bu kadar.Yapmayi. 6 ayda, 26 yaşında bu neyin kafası böyle
Haklısınız teşekkür ederim

mesleğim hemşire 6 aylık öğretmen erkek arkadaşım tarafından tatilim uymadığı avantajın az demesiyle terk edildim biraz sorgulayınca annesi kız bulmuş onla evlenmiyorsan ayrıl oyalanma demiş bu şekilde terk edildim emeklerime üzülüyorum sevip güvenmiştim bi daha birine nasıl güvenecem ne yapacam
Ay ne emeği Allah aşkına, böyle bir adamdan Allah kurtarmış yat kalk şükret

mesleğim hemşire 6 aylık öğretmen erkek arkadaşım tarafından tatilim uymadığı avantajın az demesiyle terk edildim biraz sorgulayınca annesi kız bulmuş onla evlenmiyorsan ayrıl oyalanma demiş bu şekilde terk edildim emeklerime üzülüyorum sevip güvenmiştim bi daha birine nasıl güvenecem ne yapacam
Kalbinizin kırılması normal ama dahada ilerlemeden bitmiş buna sevinmelisiniz nişanlı olup ya da evlenip ayrılsaydınız büyük bir yıkım yaşardınız.
Zamanla geçecektir merak etmeyin. Muhakkak sizi çok seven birini bulacaksınız

yaşınız 12 ve altı değilse bir daha birine nasıl güvencem demenize baya güldüm

Bu kadar emek verip oku atan çalış para kazandığım meslek yüzünden terk edilmek çok zoruma gitti ailen beni ne zorlukla okuttu 🥹
O senin mesleğine kurban olsun. Amaaan takıldığın şeye bak. Giden gitmiş bak. İnsanlar seni terk edebilir ama mesleğin terketmiyor. Bence keyfine bak. Güven meselesi de seni gerçekten seven biri olunca hallolur. Takma takıştır :anne:

O senin mesleğine kurban olsun. Amaaan takıldığın şeye bak. Giden gitmiş bak. İnsanlar seni terk edebilir ama mesleğin terketmiyor. Bence keyfine bak. Güven meselesi de seni gerçekten seven biri olunca hallolur. Takma takıştır :anne:
Gitti evet yerini yapıp ben kaldım tek başıma

Bugün üzülme, kafanı dağıt. yeni yıla iyi girmelisin. Kalk silkelen. Daha neler göreceksin, neler ohhoo.

Birde diyorsun ya hani 2 gün önce aşıktı, aşkımdan ölüyordu, 2 günde değişti diye. Rol yapmış sana, oynamayı seven insan çok. Nasıl bu hale geldi diye düşünme. Dün çok iyi olup, ertesi gün boşanmak isteyenlerle dolu ortalık. Nedenini, nasılını düşünme. Bu onun karakter kusuru. Senlik durum yok.

Birde diyorsun ya hani 2 gün önce aşıktı, aşkımdan ölüyordu, 2 günde değişti diye. Rol yapmış sana, oynamayı seven insan çok. Nasıl bu hale geldi diye düşünme. Dün çok iyi olup, ertesi gün boşanmak isteyenlerle dolu ortalık. Nedenini, nasılını düşünme. Bu onun karakter kusuru. Senlik durum yok.
2 günde değişmesinin başka açıklaması yok zaten hiç sevmemiş beni

2 günde değişmesinin başka açıklaması yok zaten hiç sevmemiş beni
O kadar çok varki böyle yapan. Sitenin ilk açıldığı yıldan itibaren aç konuları bak, sürüyle dolu. Aşkımdan ölüp intihar ederim diyip, 1 hafta sonra amerikaya kaçanı gördü bu gözler. Yıkılma böyle birinin verdiği karar yüzünden. Toparlanmaya çalış. Gitsin, nereye giderse gitsin, böyle biriyle mutlu olamazsın zaten. İlla hata verecekti karakteri, illa yarı yolda bırakacaktı seni. Dus et evlenmedin, çocuğun olmadı. Şöyle düşün senin tertemiz bildiğin ama pislik içinde olan kapı kapandı. Güzel insanlar çıksın karşına, buna odaklan, iyi şeyler dile kendin için.

Çok şanslısınız🤗 ne güzel söylemiş geri dönerse asla kabul etmeyin bence de hiç avantajlı değil bir kere sizin maddi geliriniz daha fazla hem de daha çok yorulacaksınız keyfini de o çıkartacak👍 inanın insanlar bu kadar kötü🤗 inşallah çok güzel kapılar açılır size🙏

Back