• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mersinli arkadaslar.... :)

Kızlar merhaba,
Ben de eşimin işi nedeniyle istanbuldan Mersine taşındım. Hiç arkadaşım falan yok :( organizasyon yaparsanız ben de katılmak isterim:)

Kızlar merhaba,
Ben de eşimin işi nedeniyle istanbuldan Mersine taşındım. Hiç arkadaşım falan yok :( organizasyon yaparsanız ben de katılmak isterim:)

kuzuummmmm kimseden ses çıkmıyor ancak ben varım her daim :))))

nerede otruyorsun...ben merkezdenim :)

Şimdik gördüm. Ben de merkezdeyim. Buraları tam bilmiyorum ama barbaros mahallesi ılarak geçiyormuş. Sen nerdesin?

ayy bu başlığı yeni gördüm ve çok mutlu oldum bir Mersinli olarak :46: ben şuan mersinde değilim işim gereği şehir dışındayım ama seçimlerden sonra doğum için Mersine geleceğim inşallah.. Zamanın dolmasını bekliyorum. Mersinliyim ama adanada büyüdüm ben aslında bir tarafım Tarsus.. Çukurovalıyım desem belki daha doğru olacak benim için ;)

ayy bu başlığı yeni gördüm ve çok mutlu oldum bir Mersinli olarak :46: ben şuan mersinde değilim işim gereği şehir dışındayım ama seçimlerden sonra doğum için Mersine geleceğim inşallah.. Zamanın dolmasını bekliyorum. Mersinliyim ama adanada büyüdüm ben aslında bir tarafım Tarsus.. Çukurovalıyım desem belki daha doğru olacak benim için ;)

Cnm allah sagsalim dogurmayı nasip etsin inşş bende tarsusluyum

Bende mersinliyim :) bir aya kadar dönücem geri mezitli tarafındayım bende:)

Kızlar maşallah bu arada herkes hamileymiş. Biz de bebiş istyoruz. Ay ne güzel olurdu görüşsek. Bir gün ayarladak ok diyen var mı?

mrb kızlarr dmek mersinlisinizz bana en iyi siz yardım edersinizz haziranda düğünüm olacak ve düğün telaşından balayını düşünmeye frsat bulamadık eşimle başbaşa rahatca tatil yapmak istiyoruz havuzu kapalı dışardan görünmeyen villalar varmış haftalık kiralanabiliyormuş mersinde böyle bi villa arıyoruz tanıdığınız bildiğiniz bi yer var mı yardımcı olurmusunuz lütfeenn :)) :nazar:

Mersin başlığını görür görmez atladım..
Bende mersinliyim ama Arslen Adana :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende mersinliyim kızlarr :) var mı tasıcundan olan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bENDE MERSİNLİYİM AMA MEMLEKETİMDE İKAMET EDEMİYORUM
GÖREV NEDENİYLE GURBETTEYİM
AİLEM VAR ORDA YILDA 1-2 KEZ GELİYORUM

Back
X