• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mersinli arkadaslar.... :)

Arkadaslar merhaba annem Tarsusta kaliyor ve ev temizligine gelmesi icin bir bayana ihtiyacimiz var.var mi bildiginiz birisi? Yardimci olursaniz cok sevinirim

hayırlı olsun topigin cnm ilk ben yazayım.. ben mersinli degilim ama 5 senedir mersinde yasıyorum buraya gelin geldim

tşkederım canım...ben mersınlıyım.mezıtlıde oturuyorum.aslen nerelısın.bebegınide sag salım kucagına alırsın ınş

ben ilk geldigimde sevmemistim mersini nasıl alısacagım diyordum bide ailemden uzak kaldıgım icin moralım bozuluyordu.. ama simdi alıstım sıcak yerleri severim.. ama burasıda cok sıcak oluyor yazları oturdugu yerde terlıyor insan:KK8:

slm kızlar bu formu yeni gördüm bende silifkeliyim :KK3:

Mersin başlığını görür görmez atladım..
Bende mersinliyim ama Arslen Adana :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende varım kızlar

mersindemi oturuyorsun nalpak

Topik unutulmusmu ne kizlarr nerdesiniz :)

samsung Galaxy s3mini

bendee varımmmmm

bende mersindeyim kızlar

selam tüm mersinli arkadaşlarım bizde bir organizasyon yapıp bir araya gelip tanışalım ne dersiniz?

mersinimi özledimmmmm.. kızlar merkez mi?

Mezitliden varmi aranzda kizlarrr

Kesinlikle etkinlik yapıp toplanmalıyız

KIZLAR NAPARSINIZ NASILSINIZ???

NERELERDESİNİZ___???

Kızlar tekrardan selamlar..uzun zamandır giremedim...sayfamızı mersinimizi unutmayalım artık...mezitliden olan arkadaşlarım bende mezitlideyim

Bendede bi halsizlik mide bulantısı havalardan.ayyy evet ankara serinmiş yağmur varmış benim kuzenimde ankaraya gelin gitti.o söyledi.ne güzel valla

Back
X