- 26 Aralık 2012
- 638
- 628
- 123
- Konu Sahibi senzalize33
hoş geldin sende canımmSelam sekerleeer ben adanalıyım ama mersnde oturuyorum buraya atandm :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoş geldin sende canımmSelam sekerleeer ben adanalıyım ama mersnde oturuyorum buraya atandm :)
hic deme ya icim gidiyor yesillik deniz piknik deyince:) ama bu sene zor galiba benim göbek iyice cıktı rahatsız ediyoryaa mersine yaz geldi denizler piknik alanları doldu kimseden ses çıkmıyor bir buluşma ayarlanmalı bence :))
sizce ??
hic deme ya icim gidiyor yesillik deniz piknik deyince:) ama bu sene zor galiba benim göbek iyice cıktı rahatsız ediyor![]()
sende hg topıgımıze canım.....mersıne gelınmı gelıyorsun yoksa...
bende mersin mezitlide otruryorum..urfalıyım ama 7 aylık evliyim mersine gelin geldim..hamileyimde hazirnda inş doğumum..bu arada yenişehr hastnesi pınar hanıma gidyrm sezaryen oluck onda .inş sağlıkla rahat olur tanaıyan bilen varmı..![]()
h.g cnm.. cok benzıyoruz ya belki karsılasmısızdır hastanedebende mersin mezitlide otruryorum..urfalıyım ama 7 aylık evliyim mersine gelin geldim..hamileyimde hazirnda inş doğumum..bu arada yenişehr hastnesi pınar hanıma gidyrm sezaryen oluck onda .inş sağlıkla rahat olur tanaıyan bilen varmı..![]()
Bende yenişehirde oturuyorum.Hadi kızlar hava güzelleşiyor tanışalım artık...
yenişehirin neresinde oturuyorsun ben 3. çevre yoluna yakınım
bende mersin mezitlide otruryorum..urfalıyım ama 7 aylık evliyim mersine gelin geldim..hamileyimde hazirnda inş doğumum..bu arada yenişehr hastnesi pınar hanıma gidyrm sezaryen oluck onda .inş sağlıkla rahat olur tanaıyan bilen varmı..![]()
Merhaba arkadaşlar.Bende Mersinliyim.Merkezde oturuyorum.Bir kızım var.Evde butik kurabiye işi yapıyorum.
Bakmak isterseniz https://www.facebook.com/pages/Kurabiye-Evi/369138516527613
Burda hiç yaşıt arkadaşım yok.Keşke buluşabilsek tanışabilsek ne güzel olur.