Merhabalar kızlar. Erkek arkadaşımla ilgili ileriye dönük düşünüyoruz ama aklıma takılan şeyler var lütfen bana yardımcı olabilir misiniz

Kız o değilde simdi senin dip boya zamanında gelmistir eğer boyaya degil yarım altın alsaydın paran iki katı olmuştu bunu diyen bir zamanlar kuaförden çıkmayan ben ah ekonomi ah enflasyon

Merhaba biraz fazla uzun olmuş hepsini okuyamadım ama yakaladığım yerlerden yorumlayayım. Askerde maalesef çok etkileniyorlar, size farklı yansıtıyor olabilir. Normalde karar verdiğiniz şeyleri tam zıttını söylüyor da olabilir, şu an neler yaşıyor tam bilemiyoruz çünkü ama tabii ki bu sizi üzebilir anlamına gelmiyor onun da biraz anlayışlı olması lazım çünkü ardında bıraktı siz varsınız. Keşke maaşlıya başvurmasaydı. Ya da sizin de fikrinizi alabilirdi benim eşim de çok gitmek istedi, Ben uzun süre kalmasını istemedim ortak kararımızla kısa dönem yaptı.

23 yaşında bir öğrencinin 7 bin lira saç boyamaya para vermesini normal bulmadığım için ben sevgilinizin yerinde olsam direkt ayrılırdım sizden. Çünkü mantıksız biriyle eş olma fikri benim için uygun değil. Daha yaşınıza ve maddi durumunuza uygun yaşamalısınız bana göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…