Merhabalar kızlar. Erkek arkadaşımla ilgili ileriye dönük düşünüyoruz ama aklıma takılan şeyler var lütfen bana yardımcı olabilir misiniz

Emin ol seni totomdaki donda lastik diye sallarım.
Standartlarımı yazacak kadar çiğ bir kadın değilim.

Fakat sen “nişantaşında bir kuaföre” gittim diyecek kadar varotiksin.
Bi aferin yazayım da savur kız saçlarını sefalı sefalı…

Asgari ücretin 17 bin tl olduğu bir ülkede 7 bin tl kuaföre veriliyor ve bunu eleştirmeyen herkes de az biraz ucundan akıl ararım.

Asgari ücretin neredeyse yarısını kuaföre vermeyi doğal karşılıyor.

Ayrıca ister parayı sen ver isterse koca versin isterse sevgili versin ister anası babası versin , burada para nereden geliyor yargısı dağıtılmıyor…

Yorumunu eşime okudum rek versin dedi. İstedigin yere ver ben senin paranı harcama şekline yorum yazmadım.

TEKRAR EDİYORUM SEVGİLİSİ KUAFÖR KONUSUNDA HAKLI DİĞER KONULARDA HAKSIZ.

Hadi dip koyan geldiyse koş kuaföre…

Kuaför fiyatı konusunda katılıyorum bence de gereksiz. Ben vermem. Ama o fiyat evde eşinizle problem olacaksa da maddi olarak pek de bahsettiginiz durumda değilsiniz demektir. Dışarıdan da gayet belli oluyor o yazdığınız yorumda.

Çok teşekkür ederim

Valla kerkenez yemin etmeyi sevmem…
Gayet konforum yerinde.

Ben o parayı verirsem eşimde istedigi lafı söylesin yeridir. Hiç de neden söyleniyorsun demem.
En nihayetinde ikimizde iktisat görmüş ekonomi bilen insanlarız.

Yemin ederim yazık.

Ben o paraya gider kendime yada çocuklarıma kıyafet evimin eksiği neyse onu alırım.

Gerçekten ama ya
Bende o parayı asla vermem bakın veremem değil vermem aynı sizin gibi düşünüyorum günah ya evime çocuklarıma bir şey alırım nedir 7 bin saç icin şok oldum
Bu arada bende her ay saç boyuyorum sarışın bir bayanım tesettürlü değilim bazen 3 haftada çıkıyor diplerim satın alıp evde boyarım şok oldum senede neredeyse 90 bin kârdayim yani öyle mi

Şimdiden böyle işe evlenince daha kötü olur. Zaman kaybetmeden uzaklaşın bence.

çocuğum yok
kimseye hesap vercek bir durumum da yok

mümkün değil vermem

bir de benim saçlar belimde + en koyu ton siyah, benden rahat bi' 15 bin alırlar herhalde bu durumda?
alnıma silah dayaması lazım kuaförün.... ki gelirim asgari ücretten kat kat fazla, sorun o değil. 40 yaşındayım ben ömrümde toplamda 7 bin vermemişimdir kuaföre....(

kız da babam cimridir diyip 7 bin kuaföre veriyor o da ayrı ilginç, ben okulu baba parasıyla okumadım, hep kendi paramla okudum ama düşünüyorum, cimri babadan kuaföre için 7 bin alabilmek?

yani benim anladıım şu bu kızın ailede maddi durumu iyi. maddi olarak gördüğü, yaşadığı şeyler başka.sevgilisi ise d.gününde çeyrek kafası. bu kızla sevgili hayatta uzlamaşamazlar....

ha bunlar ayrı konu, ilgili adam üniformayı giyince g.tü kalkan klasik bir astsubay profili, kızın da yaşı çok genç neyse ki erken uyanmış.

Ne olur ayrıldın diye suçlu ol. çünkü olur da evlenirsen mutsuz olacaksın bariz belli yani..Ve 23 yaşındasın mesleğini eline al ayakların üzerinde dur..Nasipse düzgün bir insan ile evlenir mutlu olursun..Hayata aynı yerden bakmadiginiz çok belli.Ve kendince onu savunan bahaneleri şimdiden bulup devam edersen gelecekte pişmanlıkların daha büyük olur..

Dozundaysa ve ihmalkâr değilse her şey yolundaysa çevrendeki herkes gibi her şey yolunda olmalı o zaman dert yok. Saçına düğününe hayatına istediği muameleyi yapma hakkına sahip demek ki.

Ben de saçları sarı yaptım hemde instagramdan iki sayfa takip ederek yaptım. Açıcı da kullanmadım. Biri şey yazmış evde açılmıyor bal gibi de açıyoruz.
Sarı (iki rengi karıştırıyoruz) rengi küllü alınca mecbur onunla karıştırdım beğenmedim kahveye döndüm.
Otursun biraz tekrar açıcam.

Asgari ücret 17 bin tl, emekli 12,500 tl ile geçinmek için çırpınır.

Bunlarda 7 bin tl veririz sana ne oluyor, senin durumun iyi değil diye bana yazıp dururlar.
Evet akşamları gece klüplerinin önünde midye satıyorum.
Midyeci
O parayı ben vermem, eşimde verdirmez çok da iyi yapar.

O kadar çok aynı cumleleri tekrar tekrar yazmissin ki beynim bulandi. Ne paragraf ne satirbasi.. aynı kelimeler .. kafan gerçekten karışmış.

Söz meclisten disari dereyi gecene kadar ayıya dayı diyen tipler varya bu öyle bence. Aileside öyle büyük ihtimalle. Hiç birseye mecbur değilsin cnm , elde edince kıymet verme gereği duymayan bi hanzo sevgilin.

Sevgilin çöpün teki o konuda bir şey diyemem en erken ne zaman yüzyüze gelecekseniz bitir bu işi yaşın daha çok küçük ama o boyatılan saç ne kadar süre gidiyor merak ettim. Saçlarımı hiç boyatmadım bu konuda bilgim yok ta. 7000 lira kesim boyaya benim elim gitmez ya. Bakımlı olmak bir miktar para, özveri gerektiriyor evet ama ıhh yani.

Denenmişi deneme diye boşa dememişler.
Siz bu adamla eskiden toksik bir ilişki yaşamış ayrılmışsınız zaten. Değişti,düzeldi diyorsunuz ,en azından öyle sanmışsınız barışırken ama değişmemiş ki.
Hatta belki eskisinden kötü bir hal almış.
Yerinizde olsam, 23 yaşında bir genç kız olarak ki yakın zamanda meslek sahibi de olacaksınız,böyle bir adamla ömür çürütmezdim. Iş konusunu bile danışmamış size,siz istiyormusunuz bakalım,oradan oraya yaşanacak bir hayatı. Bu basit bir konu değil ,kimse beni ikna edemez buna. Adam aynı şehirde işyeri değiştirmiyor,aynı şehirde sektör değiştirmiyor yani,belki sürekli şehir degiştirmeniz gerekecek evlenince,size sorması gerekiyordu evleneceği kadın sizsiniz. İstemiyorum demişsiniz sanki mecbursunuz gibi bir tavırlar. Kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor herhalde.
Ayrılın bence. Kim ne der diyerek yaşanmaz bu hayat,elalem hep konuşur,siz onlar ne der diye heba etmeyin hayatınızı. Değmez.

7000 bin nedir, saç mı ektirdiniz? Adam haklı maaşı 50 bin ise, düğün yapacak, takı alacak birikim yapmak lazım. Bu maaşa göre savurgan bir hanım olursunuz, siz maddi imkanı daha geniş birini bulun

Öncelikle icinde bulunduğu zor sartlari bilmiyoruz evet ama insan icinde bastırdığı duygulari ya da bilinc altini dışa vurur stres durumunda. Birde evlenmeyi düşündüğü icin aşırı para biriktirme moduna girmis belliki çevresinde ona akil veren birileri vardir ya da sürekli hesap yapan maliyet hesaplayan akil veren vs. Ama şimdiden bu sekilde davranması saç boya parasını bu kadar büyütmesi (ki parasini sen veriyosun) ileriki dönemde mutlaka sorun olacaktir. Kendin calissan bile rahatca bisey alamayacaksin belkide ve buda onemli bir sorun. Burada asil önemli sorun seni kaybetmekten korkmuyor olmasi ve mecbursun havasi yaratmasi. Biz sevgilimle askerdeyken asiri sekilde birbirimize bağlanmıştık daha düşkün olmustu bana ve sevgiliyken hep bana düşkün ve anlayisliydi. Evlenince hersey tam tersi oldu. Evlendikten sonra suanki halinden negatif anlamda cok fazla degisecegini hesaba kat lütfen. Ozaman kaybetme korkusu hicten olmuyor ve aşırı bir üstünlük kuruyor erkekler. Evlilik gercekten sans meselesi ben 4 yil sevgili oldum. Evliliğimizin 5.yilinda boşandık. Okadar zamanda taniyamamism demiyorm değişti diyorum. Ama cok daha kisa sure sevgili olup cok mutlu olanlarda var. Ama suanki tecrubemle diyorum ki gerçekten bu adami birak asla emek vermeye degmez başkalarından etkilenen biri bana kalirsa. Ailesi ile ilgili söylediğinden bu cikarimda bulundum. Hakkinizda hayirlisi olsn. Askerden dönmesini bile bekleme ayrilmak icin senin fikrini bile sormadan uzun dönem gittigi gibi kalsin orda bi basina ozaman

Arkadaşım, öncelıkle sakın acele karar verme.
Evlenıp kötü günler geçirip boşanma diye kıvranmaktansa evlenmezsin olur biter. Aranızda bi resmiyet yok yoluna gidersin içine sinmiyorsa sakın toplum baskısı, annem beklentiye girdi vs deme.
Öncelıkle evet askerde erkekler cidden değişiyor. Benimki 1 ayda bile okadar saçma sapan şeyler yapmıştı ki anlatamam. Ama bedelliydi döndü ve sosyalleşip insana karışınca bi anda o düşünceleri dağıldı söylemleri geçti nasıl bi beyinleri var çözmek imkansız.
Şimdi uzun süredir askerde. Askerde cidden adamlar ne aile arıyor ne başka bir şey. Kesınlıkle kafaya takıp düşündükleri şey hayatlarında ki insan oluyor.
Bu süreçte kıskançlıklar ekstra öküzlükler beklerim şaşırmam.
Ayrıca para biriktirmek için gittiğini söylemişsin, buyüzden zorluklarla para biriktirmesi onu cimrileştirmiş midir olabilir.
Döndükten sonra devam eder mi? Olabilir.
Çeyrek’ten hediye olmaz bu konuda haklısın. Bu ne böyle yatırım tavsıyesı.
Ayrıca ailesi ile ilgili söyledikleri hödükçe. Kimse senin anana babana bişey demedi yiğido bi sakin.
Bence siz askerliğinin bitmesini bekleyin.
Kafanızda iyice düşünün tartın kararınızı döndüğünde verin.
Bu mesleğe devam edeceğim derse oda zor.
Düğünü evet erkek tarafı yapar belki valla memleketten çeyrek toplamak için düşünmüştür:) nikahı istanbul’da yaparsınız ozaman sızın akrabalarınızda gelmiş olur.
En azından insan bunları konuşabilmeli sanki tek başına evlenıyor hayırdır?evet 7bin ₺ az para değil ama kendiniz kazanıyorsanız yaptırırsınız. Ezdirmeyin kendinizi.

Ne yazık ki katılıyorum, adam şimdiden onu yapma bunu yapma diye emirler yağdırmaya başlamış. Konu sahibesi ayrıl gitsin yoksa bu adamın emir eri olacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…