- 15 Eylül 2014
- 1.848
- 4.514
-
- Konu Sahibi yazarhanim35
Hiç kalma inan pişman olursun. Dikkatini başka şeylere ver ve incitmeden uzaklaş. Hayallerine odaklan lütfen
Hesap almak çok mu zordu acaba?
Olur neden olmasın, çocuğuyla da kanka olursunuz. Yaşıt sayılırsınız zaten.
Madem öyle buraya konu açmandaki amaç ne?
Nasil durdugu degil ki problem, ilerisi. Bakin eger diyorsaniz ki sadece takilmalik vakit gecirmelik kisa sure de olsa birbirimizi mutlu etmelik bi birliktelik olacak, ona tamam derim. Tasvip etmiyorum o ayri. Ama ciddi düşüneceginiz bir sey ise hic hic yeltenmeyin. Suan genc görünüyor ancak ileride yillar yillar sonra siz 36 yaşınızda gencliginizin olgunlugunuzun güzel devrelerindeyken o yaşlanmış sizinle bir yere gelmek istemeyen pazar gunu en iyi plani evde mac izlemek olan bir adam olacak.
Sadece takılıcan o zaman şimdilik.
Yaşıtın biriyle takılman inan bana senin için en sağlıklısı olur, hayattan çocuk da dahil neredeyse her türlü hazzı almış bir adamla, çok sıkıntı yaşarsın, buraya gelip ikinci konunu açman çok sürmez.
"dene" diyen çıkar mı bilmiyorum ama, denemeye niyetliysen, kendine şimdiden bir üyelik aç.
tmm daha sonra burda başka konu açma ozmn aldatıldım vs vs.
yaşının küçüklüğüne veriyorum bu cvbını
Adamın sizinle neredeyse yaşıt çocuğu var.
Görüntü değil sorun, adam genç bir çocuğun babası yahu. Aranızdaki bakış açısı, hayattan beklenti, öncelik farkını düşünebiliyor musunuz?
Yoksa 36 yaşında, çocuksuz biri olsa neyse diyeceğim.
Ben arkadaslar kadar karsi degilim acikcasi cunku yas degil ki olay yani 20 yasinda olup 40 yasindakinden olgun olan var tamam cocuk belki sorun olabilir ama gonul bu seviyorsalar birbirlerini belkide arkadas olgun insanlardan hoslaniyor yani nasil olsa hemen evlenmiceksin bi sure tanisin anlasiyormusunuz bi bakin sonucta illa evlenceksiniz diye bir sey yok 36 cokta buyuk degil sıkma caniniMerhaba ben Minelaskah'ın arkadaşıyım. Aslında konuyu o açacaktı benim adıma ama yanlış anlaşılacak dediği için ben açtım onun hesabından.
Konuya geleyim ben 22 yaşındayım üniversite son sınıfım (Minelaskah ile aynı okulda farklı bölümdeyiz). Hoşlandığım biri var benim. Kendisi evlenip ayrılmış ve 16 yaşında birde çocuğu var. Oda benden hoşlanıyor kendisi söyledi ama ikilemde kaldım ben. nasıl olur acaba diye. Sizce oluru var mıdır ? sonuçta iki tarafta birbirine karşı bir şey hissediyor.
senin yaşından dolayı tabi ki kendine denk göreceksin o yüzden olmaz diyoruz.. adam evlatlık mı alacak seni?
Ben de yaşım neredeyse seninki kadar olmasına rağmen 36 yaşında biriyleydim. başta birçok ortak nokta olduğu için, çok beğendiğim için ilerlettim ve sonra aşık oldum. Bir süre sonra anladım ki ne kadar uyumlu ne kadar aşık olursak olalım o yaş farkı çok büyük sorunlara yol açıyor. O yüzden ilerlemeden, aşık olmadan son ver, hiç girişme. Üstelik bir de çocuğu varmış, hem de 16 yaşında. O da ekstra pürüz çıkarabilir gibi duruyor.
Ben arkadaslar kadar karsi degilim acikcasi cunku yas degil ki olay yani 20 yasinda olup 40 yasindakinden olgun olan var mi tamam cocuk belki sorun olabilir ama gonul bu seviyorsalar birbirlerini belkide arkadas olgun insanlardan hoslaniyor yani nasil olsa hemen evlenmiceksin bi sure tanisin anlasiyormusunuz bi bakin sonucta illa evlenceksiniz diye bir sey yok 36 cokta buyuk degil sıkma canini
Ben 16 yaşındayken babamın hayatında senle yaşıt biri vardı. İnan hem o kadın hem de benim için çok şeyler değişti.haklısınız sanırım
evet neredeyse çok fark yok aramızda. aynı Ip üzerinden 2.hesap açmak istemedik. Minelaskah'ın da hesabı kapanmasın sorun çıkıp diye
yaşayan varsa öneri almak için
şuan için sadece güzel bir ilişki ilerisini düşünemiyorum
umarım üyelik açmaya gerek kalmaz
teşekür ederim
çocuğu birşey değiştirmiyor
Rica ederim benimde erkek arkadasimla aramda 10 yas var ve cevremizdeki cogu insanin iliskisinden cok daha guzel bi ilskimiz var masallah :)olabilir :)
teşekkür ederim
teşekkür ederim anlayışınız için
babanız ayrımıydı annenizden ve neler değişti ?Ben 16 yaşındayken babamın hayatında senle yaşıt biri vardı. İnan hem o kadın hem de benim için çok şeyler değişti.
teşekkür ederimyok artık daha neler nedeyse senin yasında çocugu var... sen askı çiçek böcek sanırsın ama36 yasındakı adam boyle sanmaz ..kendi yaşıtlarınla takıl baban yaşındakılerden uzak dur hatta arkana bakmadan kaççç...
güveniyorumbu hayatta neler neler oluyor.Yaş farkınız olabilir anlaşıyorda olabilirsiniz adam güven veriyorsa ve verdiği güveni destekleyecek dogru hareketlerde bulunuyorsa geleceğiniz olabilir.dürüstlük insanlık önemli.