- 30 Ocak 2013
- 29.328
- 43.869
-
- Konu Sahibi yazarhanim35
36kendisi kaç yaşında?
Bence hiç yeltenme canım
ilgili alakalı kibar bir beyBence hiç yeltenme canım
Yas farki büyük malesefzorlanabilirsiniz
uzun süre bende evliliği düşünmüyorum. İdeallerim,hayallerim var.19 yaşında evlenip yürütemeyerek boşanmış biri olarak, senin bu yaşta evlenmemen, hele de kendisiyle evlenmemen gerektiğini en iyi o bilmeli aslında.
Aldanma canım ilgi ve alakaya inan ileride burada çok pişmanım diye konu açmak zorunda kalırsınilgili alakalı kibar bir bey
ikilemde kaldım bu yüzdenAldanma canım ilgi ve alakaya inan ileride burada çok pişmanım diye konu açmak zorunda kalırsın
ben denk olarak görüyorum ama kendisiniallah aşkına kafayı yemeyin yaa ne kdr kibar olursa olsun sana denk birimi
Hiç kalma inan pişman olursun. Dikkatini başka şeylere ver ve incitmeden uzaklaş. Hayallerine odaklan lütfenikilemde kaldım bu yüzden
Madem öyle buraya konu açmandaki amaç ne?ben denk olarak görüyorum ama kendisini
Nasil durdugu degil ki problem, ilerisi. Bakin eger diyorsaniz ki sadece takilmalik vakit gecirmelik kisa sure de olsa birbirimizi mutlu etmelik bi birliktelik olacak, ona tamam derim. Tasvip etmiyorum o ayri. Ama ciddi düşüneceginiz bir sey ise hic hic yeltenmeyin. Suan genc görünüyor ancak ileride yillar yillar sonra siz 36 yaşınızda gencliginizin olgunlugunuzun güzel devrelerindeyken o yaşlanmış sizinle bir yere gelmek istemeyen pazar gunu en iyi plani evde mac izlemek olan bir adam olacak.çok genç duruyor ama kendisi
Sadece takılıcan o zaman şimdilik.uzun süre bende evliliği düşünmüyorum. İdeallerim,hayallerim var.
tmm daha sonra burda başka konu açma ozmn aldatıldım vs vs.ben denk olarak görüyorum ama kendisini