Merhaba

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.328
43.869
Merhaba ben Minelaskah'ın arkadaşıyım. Aslında konuyu o açacaktı benim adıma ama yanlış anlaşılacak dediği için ben açtım onun hesabından.

Konuya geleyim ben 22 yaşındayım üniversite son sınıfım (Minelaskah ile aynı okulda farklı bölümdeyiz). Hoşlandığım biri var benim. Kendisi evlenip ayrılmış ve 16 yaşında birde çocuğu var. Oda benden hoşlanıyor kendisi söyledi ama ikilemde kaldım ben. nasıl olur acaba diye. Sizce oluru var mıdır ? sonuçta iki tarafta birbirine karşı bir şey hissediyor.

çok genç duruyor ama kendisi
Nasil durdugu degil ki problem, ilerisi. Bakin eger diyorsaniz ki sadece takilmalik vakit gecirmelik kisa sure de olsa birbirimizi mutlu etmelik bi birliktelik olacak, ona tamam derim. Tasvip etmiyorum o ayri. Ama ciddi düşüneceginiz bir sey ise hic hic yeltenmeyin. Suan genc görünüyor ancak ileride yillar yillar sonra siz 36 yaşınızda gencliginizin olgunlugunuzun güzel devrelerindeyken o yaşlanmış sizinle bir yere gelmek istemeyen pazar gunu en iyi plani evde mac izlemek olan bir adam olacak.

uzun süre bende evliliği düşünmüyorum. İdeallerim,hayallerim var.
Sadece takılıcan o zaman şimdilik.
Yaşıtın biriyle takılman inan bana senin için en sağlıklısı olur, hayattan çocuk da dahil neredeyse her türlü hazzı almış bir adamla, çok sıkıntı yaşarsın, buraya gelip ikinci konunu açman çok sürmez.
"dene" diyen çıkar mı bilmiyorum ama, denemeye niyetliysen, kendine şimdiden bir üyelik aç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…