Merhaba. Fikirlerinize ihtiyacim var

Hem kiz guzel miydi diye sor hem guzel deyince agla. Yas kac?

Hem kiz guzel miydi diye sor hem guzel deyince agla. Yas kac?
Agladigim falan yok. Mesaji dikkatli okursaniz kiza guzel demedi sanki kiyaslama yapdi boyle yapmasini sorun ettim. Burdaki bazi uyelerin bu kadar sert tepki vermesine anlam veremiyorum. Zaten ben soru sordum yanlis mi anladim abartdim mi diye daha olumlu cevaplar verilebilir. Hepimizin hayatinda dogrular yanlislar sorunlar olabilir. Onyargili davranip kucultmeye gerek yok. Burada tek konu acam ben degilim. Sizlerde konu aciyorsunuz sorunlarinizi anlatiyorsunuz

Konuşma baştan sona gereksiz canım. Sen sormuşsun oda cevaplamış

Merhaba arkadaslar. Nisanlimla sorunu cozduk. Yanlis soyledigini anlamis, ozur diledi. Ama kotu anlamda soylemedigini dedi. Zaten o masanin cok yakininda olmus 3 saat boyunca. Bende su aralar stresli oldugum icin cok ustune gitmisdim. Zaten o benim sozlerime kusmemis. Kusen taraf hep ben oluyorum napim karakterim boyle

bu da dert mi telefonu açınca aşkım tatlım der unutursun. keşke tek derdin bu olksa :)

Öncelikle kız güzel mi diye sormanız saçma ama sevgilinizin de bu sorudan gaza gelip kızı öve öve bitirememesi ayrı bir saçmalık
Bildiğin kızı santim santim incelemiş yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…