Merhaba. Fikirlerinize ihtiyacim var

Melisa93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2015
295
91
31
Nisanlim otelin restoran bolumunde calisiyor. Bugun konusuyorduk bana dediki restorana kari koca geldiler yildonumlerini kutluyorlardi icki falan ictiler dedi. Bizde evlendikden sora boyle yapariz dedi. Oyle sohbet ediyorduk. Bende kiz guzelmiydi dedim kotu niyetimnen degil oyle merakdan sordum. Oda bana dar elbise giymisdi zarif bi kizdi dedi, kendine iyi bakiyor dedi. Nisanlim hep banada senin boyle kalmani istiyorum kilo alma vucudun boyle kalsin diyordu. Sende evlendikden sora kendine hep dikkat edersin diye dusundum dedi. O kizi boyle ovunce bana cok dokundu. Kizi neden bana ovuyosun dedim. Oda bana kotu niyetim yoktu olsa soylemezdim dedi. Sen sordun bende soyledim dedi. Sorada uste cikmaya basladi sana soyleyende kabahat sen hep kotu anliyosun dedi. Zaten otele giriyordu orda calisanlara telefon kullanmaya izin vermedikleri icin bana bu meseleyi konusuruz otele giriyorum opdum falan dedi. Bende duramadim sonda ona mesaj atdim eger beni birisiyle kiyasliyacaksan devam etmeyelim seviyorum diyosun ama seven insan sevgilisine baska kizi ovmez falan dedim. Zaten mesaj ulasmadi isden cikinca okuyacak. Biraz uzun oldu ama fikirlerinizi merak ediyorum siz olsaniz ne dusunurdunuz zorunuza gidermiydi. Hakikatende kotu niyeti olmadigi icinmi soyledi sizce?

Ne yapıyorsunuz siz resmen kavga cıkarmak için zorlamışsınız adamı.
1-Kız güzel miydi diye sormak nedir? Özgüvensizlik belirtisi.
2-Sorunuza sevgiliniz cevap vermiş güzeldi bile dememiş zarif bir kızdı demiş hayır guzel değildi çirkindi sen daha guzelsin diyerek egonuzu okşamasını mı beklediniz?
3-Sizi seviyor olması kendinize bakmanızı istememesi anlamına gelmez. Kilodan hoşlanmıyorsa bunu dile getirmesi bakımlı olmanızı istemesi de gayet doğal.

Durumu duzeltin bana kalırsa. Kusura bakma gergindim biraz sacmaladım falan deyin de uzamasın konu.

Sizin sormanız biraz saçma olmuş. Ama dar elbise gereksiz bi detay.

Sizin sormanız biraz saçma olmuş. Ama dar elbise gereksiz bi detay.
Evet iste bende ona soyledim eger guzel deseydi ben hic birsey soylemezdim. Boyle seyleri kiskanan biride degilim. Ama onun dar elbise giymisti ince bir kizdi falan demesi bana dokundu. Kizin vucudunu ovmesi anlamsiz

Bunun ozguvensizlikle bir ilgisi yok. Nisanlim cok samimiydiler ic iceydiler sevgileri hala olmemis dedi. Bende o anlik sordum. Ama kizin vucudunu ovmesi bana dokundu guzel demesinde bir sakinca yok

Valla ben olsam kalkıp da kız güzel miydi diye sormam. Neden böyle bişeyi merak ettin ki? Belli ki özgüvenin yok ve kendini güzel bulmuyorsun. Kadınları anlamak zor valla, çocuk gibi hareketler, saçma sapan sorular. Dün de kadının biri şımartılmak istemiş ama kocası lafı gediğine oturtunca bozulup yana yakıla konu açmıştı burada. Benim sevgilim bana sorsa şu yakışıklı mı bunun vücudu güzel mi falan diye, doğruyu söylerdim yani. Bu kadar kıskanç olmayın, tabi yaşın 16 falansa bu yazdıklarımı zaten anlamazsın. Umarım 16 değilsindir. Ayrıca övmekle çok iyi yapmış bence, bana da öyle bi'şey sorulsa ben de bi güzel överdim.

Evet iste bende ona soyledim eger guzel deseydi ben hic birsey soylemezdim. Boyle seyleri kiskanan biride degilim. Ama onun dar elbise giymisti ince bir kizdi falan demesi bana dokundu. Kizin vucudunu ovmesi anlamsiz

Canım bu tur konularda krize girmen senin özgüven düşüklüğünü gösterir. Bunu ona yansıtma. Çok kanina dokunmadığı sürece gül geç hatta böyle saçma sorular sormazsan bu duruma hiç gelmezsiniz.

Derdiniz ne sizin, ne istediğinizi mi bilmiyorsunuz?

Kadın hakkında hem soru sormuş, hem de bana niye anlatıyorsun diye nişanlınızı azarlamışsınız.

Normal mi şimdi bu?
Oyle azarlamak falan olmadi zaten ben normalde sakin biriyim oyle bagirarak konusmam. Aramizda kiskanclik mevzularida hic olmaz denecek kadar az. Zaten kiza bakmasini kiskanmadim onu bana boyle gosterir gibi ovmesine sinirlendim

Ben ona sadece guzelmiydi diye sordum. Ama o bana evet kendine iyi bakan bi kiza benziyor dar elbise giymisdi hic bir ayibi yoktu falan sanki gozume sokuyormus gibi cevap verdi
İlerde sizde öyle olun istemiş olabilir bakımlı olun diye demiştir ama bence güzeldi dese de siz sorun yaparsınız gibi geldi

Sizi suçlamiyorum, ozguven eksikliğiniz de olsa Körükleyen o..Kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum zira her erkek dikkat eder kimisi sesli düşünür..Yalniz su bir gerçek ki nisanliniz güzellikten bakimli olmaktan gerçekten etkileniyor..onunlayken kilo almaniz bakimsiz kalmaniz sevimli karsilanmaz..evlilikten de eşten de beklentiler yüksek..Bunu biliyorsunuz degil mi?

Kizi sormamim nisanlimla bir ilgisi yok. Zaten evliler yani boyle sevgileri olmemis dedi bir anlik sordum. Zaten nisanlim beni hep oven biri guzelsin zarifsin yani ozguvenimin kirilacagi bir sey yok. Kendimi de guzel buluyorum. Hep kendi bana guzelsim seviyorum falan der ben hic sormam mesela. Siz konumu tam anlamamissiniz benim derdim kizin guzelliyi degil onun vucudunu bana ovmesi ustelik kizda evli yani evli birine bakipta bana ovmesini dogru bulmadim

Bunun ozguvensizlikle bir ilgisi yok. Nisanlim cok samimiydiler ic iceydiler sevgileri hala olmemis dedi. Bende o anlik sordum. Ama kizin vucudunu ovmesi bana dokundu guzel demesinde bir sakinca yok

Direkt olarak özgüvenle ilgisi var ne yazıkki.

Tabii ki bunlari hep konusurduk. Hatta bazen bana bak gobegin cikiyo galiba dikkat et der. Bende evet dogru soyluyorsun falan diyorum. Nisanlim dis guzellige onem veren birisi benim hep incecik olmami ister. Ama baskasini gozume sokmasina da gerek yok gibi geliyor

Demek ki nişanlın güzellik diyince fizik olarak algılıyor o yüzden öyle cevap almışsın. Ama bu demek ki hep kendine dikkat etmek zorundasın.

Durup dururken kendisi ya bugun otele bir çift geldi kız çok zarifti vucudu guzeldi kendine bakıyor belli ki falan dese, size hak vereceğim. Ama siz sormuşsunuz, siz deşmişsiniz. Sonra da yersiz kıskanclık yapıp sorun çıkarmışsınız.
Bu kadar insan olayı böyle anladıysa ya anlatımınızda bir problem var ya da gercekler bizim söylediğimiz gibi ama siz kabullenemiyorsunuz.
İyi günler.

Hiç bir şeyden memnun olmayan kadin modeli zaten böyle yapmaya devam edersen ayrilirsiniz.

Acık olacagım acaip sinir olurum senin gibi tiplere. Hem sorup sonrada neden anlatıyorsun diyenlere tek cevabım hadi byss sen sor kendin cevaplarsın olurdu dalgamı geçiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…