- 15 Temmuz 2014
- 1.199
- 963
onu bende soylemistim oda cocugumiz olursa yada evlendikten sonra tabiki yine seni sevicem. Sadece simdi seni boyle cok begeniyorum ve hep boyle kalmani istiyorum demisti. Iste benim soyledigimde tam anlaminda bu. Yani bana baska bir kizin vucudunu boyleydi soyleydi deyip neden bana gosteriyor. Evet guzeldi yada bakimliydi deyip gece bilirdi. Benimde aklimda sorular olusuyor geleceyimiz nasil olacak diyenışanlının sana hep oyle kal zayıf ol bakımlı ol demesı ne kadar kaba ve çirkin....ne yanı bebegın olunca olurda kılo alırsan normal olarak bakımsızlaşırsan nolacak baskasınımı bulacak? neden bu cumlelere ızın verıyorsun?? boyle dıye dıye sende şüphe uyandırmış ne kendıne ne ona guvenıyorsunkı kız guzelmı dıye soruyorsun....nışanlını hıç tutmadım ben olsam sırf bu cumlelerden oturu bu adamla evlenmezdım.....hadsız
Bu konu ilk defa yasandigi icin buraya sormayi gerek buldum. 3 yillik iliskimiz var ve aramizda kiskanclikla ilgili bir sorun olmadi. Zaten hep kendisi benle ilgilenir ben mesala haftada bir ara sorarim ama o hergun. Nisanlimin karakteri boyle yalandan birsey soyleyemiyor. Dogruyu soylemesi hosuma gidiyor ama benim sorugum soruya baskaydi o bana baska yanit verdi ben vucudunu sormamistim kendime saygisizlik gibi gordum verdiyi cevabiSen normal degilsin amaher bu tarz sordugunda sirf verecegin tepkileri bildigi icin kendi fikrini degil, senin duymak istedigini soyleyen bir nisanlin olacak ilerde. Ya da sana dayanamayacak ve bitecek. Nisanlinla degil kendinle ilgili soru sormalisin bize. Kendini duzeltmelisin.
seninki yine iyi benim sevgilim bana ben ince belden hoslanırım bak ornek surdaki kız diye gösterirdiNisanlim otelin restoran bolumunde calisiyor. Bugun konusuyorduk bana dediki restorana kari koca geldiler yildonumlerini kutluyorlardi icki falan ictiler dedi. Bizde evlendikden sora boyle yapariz dedi. Oyle sohbet ediyorduk. Bende kiz guzelmiydi dedim kotu niyetimnen degil oyle merakdan sordum. Oda bana dar elbise giymisdi zarif bi kizdi dedi, kendine iyi bakiyor dedi. Nisanlim hep banada senin boyle kalmani istiyorum kilo alma vucudun boyle kalsin diyordu. Sende evlendikden sora kendine hep dikkat edersin diye dusundum dedi. O kizi boyle ovunce bana cok dokundu. Kizi neden bana ovuyosun dedim. Oda bana kotu niyetim yoktu olsa soylemezdim dedi. Sen sordun bende soyledim dedi. Sorada uste cikmaya basladi sana soyleyende kabahat sen hep kotu anliyosun dedi. Zaten otele giriyordu orda calisanlara telefon kullanmaya izin vermedikleri icin bana bu meseleyi konusuruz otele giriyorum opdum falan dedi. Bende duramadim sonda ona mesaj atdim eger beni birisiyle kiyasliyacaksan devam etmeyelim seviyorum diyosun ama seven insan sevgilisine baska kizi ovmez falan dedim. Zaten mesaj ulasmadi isden cikinca okuyacak. Biraz uzun oldu ama fikirlerinizi merak ediyorum siz olsaniz ne dusunurdunuz zorunuza gidermiydi. Hakikatende kotu niyeti olmadigi icinmi soyledi sizce?
. Siz konumu tam anlamamissiniz benim derdim kizin guzelliyi degil onun vucudunu bana ovmesi ustelik kizda evli yani evli birine bakipta bana ovmesini dogru bulmadim
şimdi kız güzelmiydinin cevabı ne olacakttı peki. evli biri olduğunu sizde biliyorsunuz o zaman niye soruyorsunuz.
sizin beklediğiniz cevap şöyleydi bence.
bilmem dikkat etmedim. ama sen ondan çok çok güzelsin .
ama bunu alamayınca olay çıkardınız.
erkeklerde doğrucu davudluk sökmüyor işte. politik olması bekleniyor her an
seninki yine iyi benim sevgilim bana ben ince belden hoslanırım bak ornek surdaki kız diye gösterirdi
Peki o zaman soyle bakalim olaya. Sen kiz guzel mi diye sormussun. Evet cok guzeldi dese ne olacakti?Bu konu ilk defa yasandigi icin buraya sormayi gerek buldum. 3 yillik iliskimiz var ve aramizda kiskanclikla ilgili bir sorun olmadi. Zaten hep kendisi benle ilgilenir ben mesala haftada bir ara sorarim ama o hergun. Nisanlimin karakteri boyle yalandan birsey soyleyemiyor. Dogruyu soylemesi hosuma gidiyor ama benim sorugum soruya baskaydi o bana baska yanit verdi ben vucudunu sormamistim kendime saygisizlik gibi gordum verdiyi cevabi
Tabiki hicbirsey. Hatta bir birine yakisiyilarmiydi falan diye sorucaktim. Nisanlim vucudunu ornek verince sinirlendim.Peki o zaman soyle bakalim olaya. Sen kiz guzel mi diye sormussun. Evet cok guzeldi dese ne olacakti?
Ben turkKonu sahibi "ğ" harfini ne yaptı? Geleceyimiz değil geleceğimiz olacak o. Aynı hatayı defalarca yapmışsınız. Yanlış yazmak kendini yanlış ifade etmektir. Forumda Türkçe'yi düzgün kullanma kuralı var, lütfen uyunuz bu kurala.
iste oyle her seye gulup gecince ileride daha fazlasini yapa biliyorlar. Bende simdiden hicbir tepki gostermezsem zaten birsey demiyor deyip baskalariyla da kiyaslama yapa bilir. Boyle ornekler cok etrafimdaEvet tabiki gülüp geciyorum, ben sorduysam ve cevabı aynen bu sekilde olursa gülüp geçerim ki daha gecenlerde Yaşadığım bi durum bu.
Turkceyi nasil kullanacagimi iyi biliyorum. Telefonla yazdigim icin harf hatasi olmusdurKonu sahibi "ğ" harfini ne yaptı? Geleceyimiz değil geleceğimiz olacak o. Aynı hatayı defalarca yapmışsınız. Yanlış yazmak kendini yanlış ifade etmektir. Forumda Türkçe'yi düzgün kullanma kuralı var, lütfen uyunuz bu kurala.
Eh, umarım dediyiniz gibi olmusdur.Bu kadar
Turkceyi nasil kullanacagimi iyi biliyorum. Telefonla yazdigim icin harf hatasi olmusdur
onu bende soylemistim oda cocugumiz olursa yada evlendikten sonra tabiki yine seni sevicem. Sadece simdi seni boyle cok begeniyorum ve hep boyle kalmani istiyorum demisti. Iste benim soyledigimde tam anlaminda bu. Yani bana baska bir kizin vucudunu boyleydi soyleydi deyip neden bana gosteriyor. Evet guzeldi yada bakimliydi deyip gece bilirdi. Benimde aklimda sorular olusuyor geleceyimiz nasil olacak diye
Anladim. Sinirlenmek normal olabilir. Ama guzel dese sorun etmeyecek biri olarak vucudu iyi deyince ayrilik karari fazla degil mi? Sakince ben sana onu sormadim bu cevabin da hic hosuma gitmedi diye haddini bildirmek varken. Biraz daha sakin olmak lazim diye dusunuyorum. Gemileri yakma hemenTabiki hicbirsey. Hatta bir birine yakisiyilarmiydi falan diye sorucaktim. Nisanlim vucudunu ornek verince sinirlendim.
Evet iste benim nisanlimda hep oyle cevaplar verirdi. Bu ilk oldugu icin tepki gosterdim. Bu aralar biraz zayifladim ona sordum zayifladim diye evet zayiflamissin kendine dikkat et dedi. Yani hergun boyle konular konusmayiz. Sadece tanistigimizdan beri hemen hemen ayni kaldigim icin hep boyle kal, kendine dikkat et falan der. Bende yeri geldiginde ona sana kilolu olmak yakisiyor gibi seyler soyluyorum. Zaten seni karakterin akilli oldugun icin seviyorum der hep. Yani bizim her mevzudan konusdugumuz olmusdur. Beni anlayan ilk siz oldunuz bunun icinde ayrica tesekkur ederimben ne demek istedigini anladim ve hak verdim sana
demek ki kim ne elbise giymis dikkat ediyor, vucut hatlarina bakiyor diye aklima gelirdi benim
hatta denemek icin ayakkabisini sorardim su renkti deseydi bende bogazina cokerdim dogrusu
benim nisanlimi ne ilgilendirir kimin nasil elbise giydigi
bencede vermesi gereken cevap bilmem dikkat etmedim benim gozum senden baska kadin gormuyor dikkat etmiyorum tarzinda olmaliydi
en azindan benim sevgilim bugune kadar boyle cevaplar vermistir sordugum bu tarz sorulara
ayri bir konuda kadinlar nasil esleri kendilerine zayifla veya kilo almani istemiyorum dediklerinde normal karsiliyor
eger bir insan beni zayifligim icin sevecekse guzelligim icin sevecekse sevmesin istemem zaten, bir insanin zayifligina 90 60 90 vucuduna asik olunmaz ki karakterine, sana verdigi degere asik olursun
Evet biraz abartmis olabilirim. Zaten simdi dusununce daha sakin karsiliyorum.Anladim. Sinirlenmek normal olabilir. Ama guzel dese sorun etmeyecek biri olarak vucudu iyi deyince ayrilik karari fazla degil mi? Sakince ben sana onu sormadim bu cevabin da hic hosuma gitmedi diye haddini bildirmek varken. Biraz daha sakin olmak lazim diye dusunuyorum. Gemileri yakma hemen