Merhaba. Fikirlerinize ihtiyacim var

Sen normal degilsin ama her bu tarz sordugunda sirf verecegin tepkileri bildigi icin kendi fikrini degil, senin duymak istedigini soyleyen bir nisanlin olacak ilerde. Ya da sana dayanamayacak ve bitecek. Nisanlinla degil kendinle ilgili soru sormalisin bize. Kendini duzeltmelisin.

onu bende soylemistim oda cocugumiz olursa yada evlendikten sonra tabiki yine seni sevicem. Sadece simdi seni boyle cok begeniyorum ve hep boyle kalmani istiyorum demisti. Iste benim soyledigimde tam anlaminda bu. Yani bana baska bir kizin vucudunu boyleydi soyleydi deyip neden bana gosteriyor. Evet guzeldi yada bakimliydi deyip gece bilirdi. Benimde aklimda sorular olusuyor geleceyimiz nasil olacak diye

. Siz konumu tam anlamamissiniz benim derdim kizin guzelliyi degil onun vucudunu bana ovmesi ustelik kizda evli yani evli birine bakipta bana ovmesini dogru bulmadim

şimdi kız güzelmiydinin cevabı ne olacakttı peki. evli biri olduğunu sizde biliyorsunuz o zaman niye soruyorsunuz.
sizin beklediğiniz cevap şöyleydi bence.
bilmem dikkat etmedim. ama sen ondan çok çok güzelsin .
ama bunu alamayınca olay çıkardınız.
erkeklerde doğrucu davudluk sökmüyor işte. politik olması bekleniyor her an

Bu konu ilk defa yasandigi icin buraya sormayi gerek buldum. 3 yillik iliskimiz var ve aramizda kiskanclikla ilgili bir sorun olmadi. Zaten hep kendisi benle ilgilenir ben mesala haftada bir ara sorarim ama o hergun. Nisanlimin karakteri boyle yalandan birsey soyleyemiyor. Dogruyu soylemesi hosuma gidiyor ama benim sorugum soruya baskaydi o bana baska yanit verdi ben vucudunu sormamistim kendime saygisizlik gibi gordum verdiyi cevabi

seninki yine iyi benim sevgilim bana ben ince belden hoslanırım bak ornek surdaki kız diye gösterirdi

şimdi kız güzelmiydinin cevabı ne olacakttı peki. evli biri olduğunu sizde biliyorsunuz o zaman niye soruyorsunuz.
sizin beklediğiniz cevap şöyleydi bence.
bilmem dikkat etmedim. ama sen ondan çok çok güzelsin .
ama bunu alamayınca olay çıkardınız.
erkeklerde doğrucu davudluk sökmüyor işte. politik olması bekleniyor her an[/QUOTE]
Eger nisanlim bana hic guzelsin demeseydi o zaman boyle bir soruya ihtiyac duyardim. Ama zaten hergun benden resim isteyip sevdigini soyleyen biri. Sadece onlarin sevgisinin boyle uzun surmesinde kizinda guzelliginin payi varmi yani boyle dusunerek sordum. Iste o yuzden nisanlimin verdigi cevap bana dokundu. Ben nisanlimin kizin vucudu hakkinda ne dusunduyunu sormadim. Yanlis bendede olabilir. O yuzden burda soruyorum. Evet hak veriyorum bazi arkadaslarin yorumlarina cok tepki gostermis olabilirim

Peki o zaman soyle bakalim olaya. Sen kiz guzel mi diye sormussun. Evet cok guzeldi dese ne olacakti?

Konu sahibi "ğ" harfini ne yaptı? Geleceyimiz değil geleceğimiz olacak o. Aynı hatayı defalarca yapmışsınız. Yanlış yazmak kendini yanlış ifade etmektir. Forumda Türkçe'yi düzgün kullanma kuralı var, lütfen uyunuz bu kurala.

Ben turk
Evet tabiki gülüp geciyorum, ben sorduysam ve cevabı aynen bu sekilde olursa gülüp geçerim ki daha gecenlerde Yaşadığım bi durum bu.
iste oyle her seye gulup gecince ileride daha fazlasini yapa biliyorlar. Bende simdiden hicbir tepki gostermezsem zaten birsey demiyor deyip baskalariyla da kiyaslama yapa bilir. Boyle ornekler cok etrafimda

Bu kadar
Turkceyi nasil kullanacagimi iyi biliyorum. Telefonla yazdigim icin harf hatasi olmusdur

ben ne demek istedigini anladim ve hak verdim sana
demek ki kim ne elbise giymis dikkat ediyor, vucut hatlarina bakiyor diye aklima gelirdi benim
hatta denemek icin ayakkabisini sorardim su renkti deseydi bende bogazina cokerdim dogrusu

benim nisanlimi ne ilgilendirir kimin nasil elbise giydigi
bencede vermesi gereken cevap bilmem dikkat etmedim benim gozum senden baska kadin gormuyor dikkat etmiyorum tarzinda olmaliydi
en azindan benim sevgilim bugune kadar boyle cevaplar vermistir sordugum bu tarz sorulara

ayri bir konuda kadinlar nasil esleri kendilerine zayifla veya kilo almani istemiyorum dediklerinde normal karsiliyor
eger bir insan beni zayifligim icin sevecekse guzelligim icin sevecekse sevmesin istemem zaten, bir insanin zayifligina 90 60 90 vucuduna asik olunmaz ki karakterine, sana verdigi degere asik olursun

Ben arkadaslara katiliyorum, kendini kcuuk dusurmussun kiz guzel miydi vs sorarak.

Lakin sen de haklisin, sevgilin de pek normal gelmedi gozume. Yemek yemeye gelen evli barkli hatunlari kesip vucutlariyla ilgili istatistik cikariyor.

Ne dedigini anladim ve haklisin, bu adamin karakterini hiiiiiiiiiiic begenmedim.

Tabiki hicbirsey. Hatta bir birine yakisiyilarmiydi falan diye sorucaktim. Nisanlim vucudunu ornek verince sinirlendim.
Anladim. Sinirlenmek normal olabilir. Ama guzel dese sorun etmeyecek biri olarak vucudu iyi deyince ayrilik karari fazla degil mi? Sakince ben sana onu sormadim bu cevabin da hic hosuma gitmedi diye haddini bildirmek varken. Biraz daha sakin olmak lazim diye dusunuyorum. Gemileri yakma hemen

Evet iste benim nisanlimda hep oyle cevaplar verirdi. Bu ilk oldugu icin tepki gosterdim. Bu aralar biraz zayifladim ona sordum zayifladim diye evet zayiflamissin kendine dikkat et dedi. Yani hergun boyle konular konusmayiz. Sadece tanistigimizdan beri hemen hemen ayni kaldigim icin hep boyle kal, kendine dikkat et falan der. Bende yeri geldiginde ona sana kilolu olmak yakisiyor gibi seyler soyluyorum. Zaten seni karakterin akilli oldugun icin seviyorum der hep. Yani bizim her mevzudan konusdugumuz olmusdur. Beni anlayan ilk siz oldunuz bunun icinde ayrica tesekkur ederim

Evet biraz abartmis olabilirim. Zaten simdi dusununce daha sakin karsiliyorum.

sevgilinizin o kadar detay vermesinin gereksiz olduğunu, bundan rahatsız olduğunuzu uygun bir dille belirtmeniz gerekirdi

onun o kadar ayrıntı vermesi manasız, sizin de tepkiniz gereksiz olmuş

o kadar tepki vermeyip özgüven kazanmayı deneyin
böylece daha asil görünür ve daha çok dikkat çeker, beğeni alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…