• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba ben geldim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya ben onlarla görüşmüyorum adama dediö sen bırak çocuğu diye.
aman ne cok sey fark ettı
adamla artık gorusmeyın
kangren parmagın kesılmesı lazım gecmısınızden kurtulmanız lazım bu adama takılıp kaldınız saplantı yaptınız bırakın artık beklemeyın bırsey
farzedın kı öldü

Yanlış düşündürmüşüm size babasız çocuk olmayı iyi bilirim çocuğumun psik.bozuk olmasını istemiyorum.

Bu adamdan çocuk yaparak zaten çocuğun babasız büyümesini baştan garantilemişsiniz. Adamın babalık vasıfları konusunda bir şey yapamazsınız. Ama kendi annelik vasıflarınız üzerinde kontrolünüz var. Adama karşı hırsınızı almak yerine çocuğunuza odaklanın.

Tamma o halde neden evlendi benimle?
nıye evlenmesın mıs gıbı paranızı altınlarınızı bu adama harcadınız yemek yapıp utu yapıp kadınlık yaptınız

belkıde cok asırı ısrarlı halınızden kurtulmak ıcın evleneyım burnundan getırır bosanırım kurtulurum demıstır

Bu adamdan çocuk yaparak zaten çocuğun babasız büyümesini baştan garantilemişsiniz. Adamın babalık vasıfları konusunda bir şey yapamazsınız. Ama kendi annelik vasıflarınız üzerinde kontrolünüz var. Adama karşı hırsınızı almak yerine çocuğunuza odaklanın.
Harika bir mesaj.pekimtayin ister miydiniz yerimde olsaydınız?

Sağlıklı bakamıyorum olaylara çünlü bir aile ortamında büyümedim.
hayır bununla alakası bıle yok
hıc anne babasını bılmeden tanımadan yurtlardan cıkan harıka aıle kuran duzgun yasayan yuzlerce ınsan var

sız bayagı bılınclı yuruyorsunuz yanlısa sız ıstıyorsunuz bunu

Çocuk büyüsün daha çok ilgilenirim diyor.sırf bunun için tayin istemesem mi?ocuk babadan mahrum kalmasın? Şu an çok ilgilenmiyor ama büyüyünce ilgilenirmiş?
Sizi üzmek istemem ama bu adam ne sizi ne de çocugunuzu istemiyor. Onun evlenirken gönülsüz olduğunu yazmışsınız. Sanırım pek çok gibi çocuk olursa bana bağlanır diyerek çocuk yaptınız. Herşeyi anladım da çocuk düşerse ayrılırız diyen ya da düşme ihtimalinde sevinen bir yaratığa kendinizi layık görüyorsunuz. Ayrıldığında yeniden birleşmek istiyorsunuz.

evlenmek için aşkından ölmesi gerekmiyor. bakın adamın 5 kuruşu yok üzerinizde, tüm harcamalarız siz yapmışsınız, cüzdan gibi taşımış sizi. gözleriniz ve algılarınız o kadar kapalı ki ne yapsa kabul ettiniz. bunları hangi aklı başında kadın kabul eder ? adam sizden çocuk sahibi olmak istemedi ve siz resmen zorlaya zorlaya çocuk yaptınız. yeter ki beni bırakmasın diye. sizle işi bittiği gibi boşandı sizden, sizi de çocuğu da başından attı.
hala adamı sayıklıyorsunuz

Senin kocan yokki, o çocuğun babası yok babası yok sen beni çıldırtmakmı istiyorsun o adamın baba olmaya hakkı yok çocuğunu arayıp sormayan birine hala baba eksikliği yaşatmak istemiyorum diyorsun ama sen takıntılısın o adamdan kurtulmak istemiyorsun
Çocuğunu haftada 1 gün görüyor 3 saat.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X