hatice uyudu kaldı galiba pc başında
amin canım ağlıycam şimdi ya öğlen kan vedikten sonra annemi aradım anneme dedim seni çok özledim anne sonra ağlamaya başladım telefonda anneemde ağladı ya neoldu kızım diyo bişey yok dedim telefonu kapattım inanın bi saat ağladım galiba
inş canım sende olursun yaşaayan bilmez çok kötü bişey adt olamamak ben 7 ay üstüne oldum aralık ayında patlıcaktım resmen stres yapma canım ben öyle düzeldiğime inanıyoru bitkisel şeylerde kullandım tabi ama en büyük etken stres
kıslar ben çıkım artık daha fazla ağlamadan hayırlı geceler allah rahatlık versin allaha emanet olun.rabbim kalbinizden gecen hayırlı duaları kabul eder inşallah şu mübarek günler hürmetine
yok canım uyumadım duygulandım.kendimi çok yıpratmısım ben ya artık sankı dayanacak gücüm kalmadı kımseye bişey diyememekte beni öldürüyo tedavıye gittiğimi iki arkadaştan başka kımse bilmiyo mafoldumben mafoldumben mafoldumben
kıslar ben çıkım artık daha fazla ağlamadan hayırlı geceler allah rahatlık versin allaha emanet olun.rabbim kalbinizden gecen hayırlı duaları kabul eder inşallah şu mübarek günler hürmetine