rabbim duanı dualarımızı kabul eder inş ben 2 aydır çok şükür düzenli oluyorum biliyosunz ondan önce 5 6 ayda ilaçla oluyorudum düzene girmişken olur inşhadi hayırlısı canım yemin ederim dualarımdasınız hepiniz rabbim en yakın zamanda hepinize bebişilerinizi yollasın diye dua ediyorum :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hamilelik çok şükür iyi gidiyor ama bu aralar göbek büyüdüğü için biraz sancılar oluyo ama deger be rabbime şükürler olsun :Saruboceq::Saruboceq:
yok be cicim bende öle diyodum ama ultrasonda bir görde sorarım sana inanıyonmu inanmıyonmu ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
canım inşallah sabah girip bakamadm senide çok merak ettim tabi inşallah canım ama çokta ümitlenme canım elimizde olmadan aldanıyoruz inşallah allahım herkese versin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım üzmekle kalmaz galiba sinirden çıldırırım.rabbim hüsrana uğratmaz inşallah yaaaaaaaa mafoldumben mafoldumben
rabbim duanı dualarımızı kabul eder inş ben 2 aydır çok şükür düzenli oluyorum biliyosunz ondan önce 5 6 ayda ilaçla oluyorudum düzene girmişken olur inş
inş senin hamilelikde sonuna kadar sorunsuz geçer canım ufaktefek sancılar olur elbet bebe büyüdükce ama kucağına aldığın an herşeyi unutturcak sana
canım galiba ben yıllardır hamilesindir kelimesini duymayı beklemişim suan duydum inan çok ümitlendim ya elimde değil inan eşim karnımı seviyodu akşam nazlı bebeğimiz geldi diye ya oda çok umutlandı
valla nedense yakıştıramıyorum içimden bi ses bana hiç anne olmamıcaksın diyo
ama ben bunu hakettim
yeni evliyken adetim geçince çok korkmuştum allahım istemiyorum nolur nolur verme kimseye sölemeden aldırırım demiştim sanırım cezalıyım
canım keşke dr şimdiden sizi bu kadar ümitlendirmeseydi kesinleşene kadar yoksada eğer dünyanın sonu değil güzelim bidahaki ay olur sakın kendini bırakma her iki ihtimalide düşün dualarımız seninle canım inş hamilesindir burdan bize haykırırsın hamileyimmmmmmmmmm diye inş bizde bigün söylerizcanım galiba ben yıllardır hamilesindir kelimesini duymayı beklemişim suan duydum inan çok ümitlendim ya elimde değil inan eşim karnımı seviyodu akşam nazlı bebeğimiz geldi diye ya oda çok umutlandı
canım galiba ben yıllardır hamilesindir kelimesini duymayı beklemişim suan duydum inan çok ümitlendim ya elimde değil inan eşim karnımı seviyodu akşam nazlı bebeğimiz geldi diye ya oda çok umutlandı
canım benim inşallah inşallahhhhhhhh rabbim sen hatice kulunun yavrusunu göndermiş ol yarabbimmmmmmmmmmmmmm :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
öyle cezalandırmak falan olurmu canım eğer hamile kalıp aldırmış olsan belki ama kalpten geçirdiğin şey için rabbim cezalandırmaz onun merhameti rahmeti sonsuzdurvalla nedense yakıştıramıyorum içimden bi ses bana hiç anne olmamıcaksın diyo
ama ben bunu hakettim
yeni evliyken adetim geçince çok korkmuştum allahım istemiyorum nolur nolur verme kimseye sölemeden aldırırım demiştim sanırım cezalıyım
amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh amiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn allahım güzel arkadşımızn yüzünü güldür inşalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh amiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
inş canım sende olursun yaşaayan bilmez çok kötü bişey adt olamamak ben 7 ay üstüne oldum aralık ayında patlıcaktım resmen stres yapma canım ben öyle düzeldiğime inanıyoru bitkisel şeylerde kullandım tabi ama en büyük etken stressağol şulecim ne güzel iki aydır kendiliğinden adet oluyorsun benim tam 3 ay 3 geçti yarabbi inşallah bu ay hatice ve hakseverden gelir güzel haberler
canım benim inşallah inşallahhhhhhhh rabbim sen hatice kulunun yavrusunu göndermiş ol yarabbimmmmmmmmmmmmmm :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
benim kocamda
halsizliğimi sürekli uyumak istememi midemin bulanmasını kasığımın batmasını sürekli başımın dönmesini hamileliktendir sanıyo geldiğinden beri oturmadı adam yav yok öle bişe diyorum neden olmasın diyo ama bu seferde benim psikolojim bozuluyo işte insan ister istemez üzülüyo
sölerken yokmuş işte boşuna heveslendin demek çok kötü bakışları sanki içinden acaip üzüldüğünü hissediyorum ama sanki bana teselli veriyo üzülme aşkım hiç olmadı tüp yaparız diyo oofff offf
şu son testide yaptırsada artık bakacaz bi çaresine