Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

ay kızlar özledim hepinizi nasılsınz ben giremiyorum valla ne yalan söylüyeyim başımı kaşıycak vaktim yok.Yağız efendi uyudu bi bakıyım dedim o arada.gerçi burda kimsecikler yok.hepinizi öpüyorum.yeni hamiş varmı bilmiyorum varsa tebrik ederim.doğumu bekliyen annelere hayırlı doğumlar olsun inşallah.darısıda diğer arkadaşlarımın başına inşallahhh.beni unutmayın sakın oğlum az daha büyüsün sahalara geri dönücem inşallahhhh.başka topik açarsanız bi zahmet biriniz mesaj atın özelede sizi aramıyayım.öptük hepinizi....

merh kızlar artık bende gırebılırım eve net geldi rufeyda tebrikler cnm

rüfeyda canım çok tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallahamin...

İYİ AKŞAMLAR KIZLARRRR...
ORAYS, OLCAYELİSS VE RUFEYDA SERRA ÇOKKK TEBRİKLER CNMMMM....zemuszemus :teytey: ÖNCEDEN NE HALAYLAR ÇEKİLİRDİ....:çok üzgünüm:
RABBİM İSTEYEN HERKESE VE BANADA NASİP EDER İNŞŞ...AMİNNNNNNN....

harika bir haber çok sevindim rufişcim :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
hamiş haberleri çoğalmaya başladı rabbim herkesi sevindirsin inşallah
alkisalkisalkisalkisalkisalkis:dance::dance: :teytey::teytey::teytey::nazar::nazar::nazar:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hepiniz çok sagolun kızlar
darısı tüm isteyenlerin başına

nasılsınız kızlar uzun bi aradan sonra ben geldim nasılsınız.bebiş haberleri var mı bakalım?

herkese merhaba..vereliniortak
aranıza yeni katıldım. ben de kısmetse bu yıl hamile kalmak istiyorum.öğrenmek istediğim birtakım şeyler var.hamile kalmadan önce dikkat edilmesi gerek şeyler ve yaptırılan tahliller hakkında bilgi verebilir misiniz acaba ? fisfisfis

şimdiden teşekkür ederim kaydirigubbakcemile5

ay kızlar inanamıyorum on günden fazla oldu bakamıyodum şimdi dedim konu almış başını gitmiştir.bi girdim şokkk.aynı sayfada hala..başka bi topikmi açtınız yoksa hakikatten dağıldıkmı.başka yerlere kaçtıysanız özelime bi msj atarsanız sevinirim.hepinizi öptük oğluşumla....

kızlar nerlerdesiniz allahaşkına başka topik açtıysanız biriniz mesaj atın bi zahmet zaten zar zor giriyorum gelincede sizleri aramakla geçmesin bari vaktimmm..oğlum bugün nasipse 4 bitip 5ayına giriyo.büyüyo artık hızla.yeni hamiş varmı bilmiyorum varsa tebrikleer....

herkese merhaba..vereliniortak
aranıza yeni katıldım. ben de kısmetse bu yıl hamile kalmak istiyorum.öğrenmek istediğim birtakım şeyler var.hamile kalmadan önce dikkat edilmesi gerek şeyler ve yaptırılan tahliller hakkında bilgi verebilir misiniz acaba ? fisfisfis

şimdiden teşekkür ederim kaydirigubbakcemile5

canımın içi umarım en kısa sürede ii haberler alırsın...3 ay önce folikasite başlaman lazım.hamiş olmanın tekkniklerini de evli olduğuna göre sen biliyosundur.. en önemlisi kendine sınır çizme bu yıl hamile kalıcam yok bu ay hamile kalıcam die düşünme...sadece korunmayı bırak ve herşey aynı şakilde devam etsin...vallahi benim aylarca anam ağladı..sonrada ooof ister olur ister olmaz dediğim ikinci ay hamiş oldum...a.s. bu arada hoş geldiiima.s.a.s. a.s.a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

slm kızlar ben geldim gene imseyi bulamadım nerdsiniz be kızlar yaaaaaaaa

kızlar yeni topik açıldı oradayız hepiniz oraya gelin lütfen.
aynı geyik sohbetinde dokuz doğuranlardayız.

Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca > Ortaya Karışık > Mizah + Görsel Paylaşım > Geyik Sohbeti
"Dokuz Doğuranlar"

X