- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- Konu Sahibi The Calender
- #11.481
tel yine gitti haber veremedimVay vay vay vayy hayırsız arkadaşlar sizi küstüm size hiç haberde vermiolar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tel yine gitti haber veremedimVay vay vay vayy hayırsız arkadaşlar sizi küstüm size hiç haberde vermiolar
evet tatildeyim ama!Buraya da düzenli girmiosnz ama galiba cok koptukk yaaaa
İyi tatiller Can'ım sana o Zamanevet tatildeyim ama!
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeKızlarr galiba hamileyim
ezel gerçektenmi?Kızlarr galiba hamileyim
Canımm senin tel düzeldimii bakmadm bende buraya girmiosn die Hamileyim canımm
Hemen yaz banaCanımm senin tel düzeldimii bakmadm bende buraya girmiosn die Hamileyim canımm
canım çok sevindim haydi gözünaydın .... herşey yolundadır umarımCanımm senin tel düzeldimii bakmadm bende buraya girmiosn die Hamileyim canımm
Yolunda sanrm canm kalp atışını duymadk henüz cumartesi gtcz onn için inş herşey yolnda gider sen nasılsn canmcanım çok sevindim haydi gözünaydın .... herşey yolundadır umarım
cnm nasılsınız, fasulyeyle aran nasıl?Yolunda sanrm canm kalp atışını duymadk henüz cumartesi gtcz onn için inş herşey yolnda gider sen nasılsn canm
bende iyiyim canım saol... herşey yolunda devam ediyor.. küçük oğluşum 17. ayına girdi çok şükür biraz daha rahatladıkYolunda sanrm canm kalp atışını duymadk henüz cumartesi gtcz onn için inş herşey yolnda gider sen nasılsn canm
Leyloşum fasulyeyle aramz iyi şükür ama iki gündür bulantılar beni çok kötü yaptı cumartesini bekliyorum sabırsızlıkla kalbinide bi duysaydık hayırlısıyla sen napıosncnm nasılsınız, fasulyeyle aran nasıl?
Cnn haber ver bana bende iyiyim çok şükür.Leyloşum fasulyeyle aramz iyi şükür ama iki gündür bulantılar beni çok kötü yaptı cumartesini bekliyorum sabırsızlıkla kalbinide bi duysaydık hayırlısıyla sen napıosn
Evet yaaa....ezelin az kaldı doğuma görüşüyoruz arada ,sevgi sen ne yaptın? bu arada badefne hamişmiş çok sevindim..... kızlar ses verin hele...ha sweet te 2. ye hamiş....bizden haberler.............Kızlaarrr yaaaaaaa nasıl özledim sizi bi haber verin bi ses verin de eskisi gibi olalım yine lütfen