Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

canım adet tarihim ayın sekizine bugün 21 ci günüm inşallah canım ya heyecanlandım ama korkuyorumda çatlatma iğnesindemi yuksek çıktı diye

CANIM İNŞALLAH HAMİLESİNDİR AMA BU ŞEYİ BENDE YAŞAMIŞTIM ÇATLATMA İĞNESİNİN İÇİNDE BHGC HAMİLE HORMONU OLUYOMUŞ BEN ÇATLATMA İĞNEMİ OLDUKTAN 10 GÜN SONRA MİDEM İÇİN DAHİLİYEYE GİTMİŞTİM DOKTORA BEBEK İÇİN TEDAVİ OLDUĞUMU SÖYLEDİM ODA BİSÜRÜ TEST İSTEDİ BENDE YAPTIRDIM İDRAR DA GEBELİK TESTİDE VERMİŞ DEĞERİM 10.05 ÇIKMIŞTI DOKTOR GEBESİN DEMİŞTİ KENDİ DOKTOUNA GİT DEMİŞTİ HAMİLEYİM DİE ÖLE SEVİNMİŞTİMKİ EŞİM UYUYODU GECE VARDİYASINDAN GELMİŞTİ ONA SÜPRİZ YAPICAKTIM AKŞAMA HEMEN KENDİ DOKTORUMA GİTTİM RANDÖVÜ ALMADAN HEMEN O HASTANEDEN O HASTANEYE KOŞTUM HEYCANLA KAPIDAN DEDİM DEĞERİM BÖLE BÖLE ÇIKTI HAMİLE OLABİLİRSİN DEDİ DOKTOR DEDİM SONRA BANA DEDİKİ İĞNEDENDİR GİT GÜNÜNDE GEL DEDİ VE ADET OLDUM YIKILDIM O AY DAHA FAZLA YIKILDIM SANKİ BEBEĞİM OLMUŞTA KAYBETMİŞİM GB OLDUM
CANIM İNŞALLAH ALLAHIM İNŞALLLAH SANA BEBEĞİNİ GÖNDERMİŞTİR SANKİ DOKTOR ÖLE DEMEMİŞ GB DAVRAN NE SEVİN NE SİTRES OL MELEĞİN GELMİŞSE GÖBİŞİNE HEPBİRLİKTE SEVİNİRİZ BURDA RABBİM YARDIMCIN OLSUN MELEKLERİYLE YAVRUNU SANA TUTUNDURSUN İNŞALLAH KARDEŞmafoldumbenİM

Bu arada herkese günaydın kızlarrrrrrr........... Haftasonunuz güzel geçer inş.

canım baktım normalde 3 haftalık hamile görünüyorum ama çatlatma iğnesi oldum o değerlerimi yuksek çıkarabilirmiş.bir hafta oldu iğne yaptıralı bilmediğim için korkuyorum
canım özelinede attım senin kanda yaptırdığın test progesteran yumurtlama deerin betehas değil yani o değerlere aldsanma canım benim ama yumurtan güzel çatlamış dualarım seninle hadi işallah hamile kalmışsındır
Bu arada herkese günaydın kızlarrrrrrr........... Haftasonunuz güzel geçer inş.

günaydınnnnnnnnnnnopuyorumnanaktan

selam kızlar bem geçmişi okuyup yazana kadar mutluyum yazmış

kızlar lütfen bilip bilmeden yorum yapıp insanların kafalarını karıştırmayın
adetin 21.günü yapılan test progesteron testidir yumurtanın saglıklı catlaması için salgılanan bir hormondur ve gebelik olusup sonlalana kadar devemlı artan bir hormondur
bu degerin beta hcg ile hiç alakası yoktur

crmcim inşallah hamiesindir cok güzel saglıklı bir yumurtan olşup catlamış inşallah spermle buluşup döllenmiştir.
benimde hamile kaldığım ay degerim 48 çıkmıştı adetimden bir gün önce de ilk idrara testi yaptım çok silik pembe cizgi cıkmıştı sonra hemen gidip kan testi yaptırdım 298 li bir sey çıkmıştır canım sen şimdi kendine dikkat et ilaç falan içme yorucu işler yapma inşallah meleğin gelmiştir test içinde mutlaka adet tarihini bekle dualarım seninle

X