Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

hadi hayırlısı canım yemin ederim dualarımdasınız hepiniz rabbim en yakın zamanda hepinize bebişilerinizi yollasın diye dua ediyorum :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hamilelik çok şükür iyi gidiyor ama bu aralar göbek büyüdüğü için biraz sancılar oluyo ama deger be rabbime şükürler olsun :Saruboceq::Saruboceq:
rabbim duanı dualarımızı kabul eder inş ben 2 aydır çok şükür düzenli oluyorum biliyosunz ondan önce 5 6 ayda ilaçla oluyorudum düzene girmişken olur inş
inş senin hamilelikde sonuna kadar sorunsuz geçer canım ufaktefek sancılar olur elbet bebe büyüdükce ama kucağına aldığın an herşeyi unutturcak sana

yok be cicim bende öle diyodum ama ultrasonda bir görde sorarım sana inanıyonmu inanmıyonmu ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

valla nedense yakıştıramıyorum içimden bi ses bana hiç anne olmamıcaksın diyo
ama ben bunu hakettim
yeni evliyken adetim geçince çok korkmuştum allahım istemiyorum nolur nolur verme kimseye sölemeden aldırırım demiştim sanırım cezalıyım

canım inşallah sabah girip bakamadm senide çok merak ettim tabi inşallah canım ama çokta ümitlenme canım elimizde olmadan aldanıyoruz inşallah allahım herkese versin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım galiba ben yıllardır hamilesindir kelimesini duymayı beklemişim suan duydum inan çok ümitlendim ya elimde değil inan eşim karnımı seviyodu akşam nazlı bebeğimiz geldi diye ya oda çok umutlandı

canım üzmekle kalmaz galiba sinirden çıldırırım.rabbim hüsrana uğratmaz inşallah yaaaaaaaa mafoldumben mafoldumben

canım kötü düşünmesende olur hatice doktorun dediği gibi dikkat et bu ay olmassa bi daha ayyyyyyyy :emir_bebek::emir_bebek:

rabbim duanı dualarımızı kabul eder inş ben 2 aydır çok şükür düzenli oluyorum biliyosunz ondan önce 5 6 ayda ilaçla oluyorudum düzene girmişken olur inş
inş senin hamilelikde sonuna kadar sorunsuz geçer canım ufaktefek sancılar olur elbet bebe büyüdükce ama kucağına aldığın an herşeyi unutturcak sana

öyle öyle cicim agrıda olsa sancıda olsa onun orda oldugunu bilmek bile unutturuyo herşeyi rabbim sağlıkla kucagıma almayı nasip eder rabbim en yakın zamanda isteyen tüm arkadaşlarımın tanıdıklarımın tanımadıklarımın kucalarını doldurur inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::nazar::nazar::nazar::nazar:

canım galiba ben yıllardır hamilesindir kelimesini duymayı beklemişim suan duydum inan çok ümitlendim ya elimde değil inan eşim karnımı seviyodu akşam nazlı bebeğimiz geldi diye ya oda çok umutlandı

canım nasıl duygulandım bi bilsen eşin senin karnın sevmesine allah inşallah onun yüzünüde güldürür canım inşallah ay ağlamamk elde değil ki benneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

gencim güzelim
havam var benim
siz sormadan ben size diyim
güzelliğimi süte borçluyum

gördünüzmü zilliyi çok tatlı ya bayılıyorum bu reklama

:eek:klava:kafamçokkarıştı
ama ben bunu hakettim
yeni evliyken adetim geçince çok korkmuştum allahım istemiyorum nolur nolur verme kimseye sölemeden aldırırım demiştim sanırım cezalıyım

:eek:klava::eek:klava: öle konuşma rabbimin hikmetinden sual olunmaz umudunu asla kaybetme vede sabırla duanı et kızdırma kıs beni aaaaa böle karamsarlık hiç iyi deil isyan etme sakın canım rabbim tez zamanda yollayacak bebeğini sonuna kadar sabırla inanırsan vede rabbimden istersen hata insanlar için ama rabbim okadar adil vede büyükk ki HİKMETİNDEN SUAL OLUNMAZZZZZZZZZZZ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım keşke dr şimdiden sizi bu kadar ümitlendirmeseydi kesinleşene kadar yoksada eğer dünyanın sonu değil güzelim bidahaki ay olur sakın kendini bırakma her iki ihtimalide düşün dualarımız seninle canım inş hamilesindir burdan bize haykırırsın hamileyimmmmmmmmmm diye inş bizde bigün söyleriz

sağol şulecim ne güzel iki aydır kendiliğinden adet oluyorsun benim tam 3 ay 3 geçti yarabbi inşallah bu ay hatice ve hakseverden gelir güzel haberler

canım benim inşallah inşallahhhhhhhh rabbim sen hatice kulunun yavrusunu göndermiş ol yarabbimmmmmmmmmmmmmm :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım benim inşallah inşallahhhhhhhh rabbim sen hatice kulunun yavrusunu göndermiş ol yarabbimmmmmmmmmmmmmm :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh amiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn allahım güzel arkadşımızn yüzünü güldür inşalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh amiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ama ben bunu hakettim
öyle cezalandırmak falan olurmu canım eğer hamile kalıp aldırmış olsan belki ama kalpten geçirdiğin şey için rabbim cezalandırmaz onun merhameti rahmeti sonsuzdur
bende hapı ilk bıraktığımda rabbim ben ne zaman tam olara hazır olursam bunu en iyi sen bilirsin o zaman bana bir bebek ver ben demekki daha hazır değilim gerçektende hazır değildim ama artık hazır olduğuma ve rabbimin vereceğine inanıyorum inş.

amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh amiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn allahım güzel arkadşımızn yüzünü güldür inşalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh amiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

AMİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

benim kocamda
halsizliğimi sürekli uyumak istememi midemin bulanmasını kasığımın batmasını sürekli başımın dönmesini hamileliktendir sanıyo geldiğinden beri oturmadı adam yav yok öle bişe diyorum neden olmasın diyo ama bu seferde benim psikolojim bozuluyo işte insan ister istemez üzülüyo
sölerken yokmuş işte boşuna heveslendin demek çok kötü bakışları sanki içinden acaip üzüldüğünü hissediyorum ama sanki bana teselli veriyo üzülme aşkım hiç olmadı tüp yaparız diyo oofff offf
şu son testide yaptırsada artık bakacaz bi çaresine

sağol şulecim ne güzel iki aydır kendiliğinden adet oluyorsun benim tam 3 ay 3 geçti yarabbi inşallah bu ay hatice ve hakseverden gelir güzel haberler
inş canım sende olursun yaşaayan bilmez çok kötü bişey adt olamamak ben 7 ay üstüne oldum aralık ayında patlıcaktım resmen stres yapma canım ben öyle düzeldiğime inanıyoru bitkisel şeylerde kullandım tabi ama en büyük etken stres

amin canım ağlıycam şimdi ya öğlen kan vedikten sonra annemi aradım anneme dedim seni çok özledim anne sonra ağlamaya başladım telefonda anneemde ağladı ya neoldu kızım diyo bişey yok dedim telefonu kapattım inanın bi saat ağladım galiba

benim kocamda
halsizliğimi sürekli uyumak istememi midemin bulanmasını kasığımın batmasını sürekli başımın dönmesini hamileliktendir sanıyo geldiğinden beri oturmadı adam yav yok öle bişe diyorum neden olmasın diyo ama bu seferde benim psikolojim bozuluyo işte insan ister istemez üzülüyo
sölerken yokmuş işte boşuna heveslendin demek çok kötü bakışları sanki içinden acaip üzüldüğünü hissediyorum ama sanki bana teselli veriyo üzülme aşkım hiç olmadı tüp yaparız diyo oofff offf
şu son testide yaptırsada artık bakacaz bi çaresine

hele ben adetim 2 veya 3 ay düzenli oldumu bi dahaki ay gelmeden eşim testi alıp koyuyor ama yaparkende içine girekmiş gibi yapıor ya kafanı bi çek diye bağırtıyor o kafasını uzattımı göremiyom e tabi tek çizği mafoldumbenmafoldumben:eek:lmaz::eek:lmaz:

X