Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

ama hiç acaba acaba diyip kendini strese sokma sakın

kesinlikle katılıyorum sakın sakın stres yapma pozitif düşün rabbimden hayırlısını iste cicim bak nasılda alıcaz haberini :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızz dün gördüğüm rüyada altız doğurmuştum ama sadece 1tanesini deli gibi seviyodum
gökten 6bebek düştü
3 ayşeye:Saruboceq:
2 hatoya :Saruboceq:
1sibele :Saruboceq:
hehe

3 sibele
2 haticeye
3 bana ayyyyy benim olurmu dersiniz kızlar sibel bende sen gibi düşünüyom sanki hiç olmuycak:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

dualarında unutma canım beni bu ay demiştim gayet rahattım çalışma sırasındada öyleydik eşimle sitres yapmadan geçti.içimde farklı duygular vardı bilmiyorumm rabbim hayırlara cevirir inşallah

ben hamile kalırsam yanlışlıkla falan içimde kıpırdayana kadar inanmam yada doğurana kadar

iyiyim canım saol bende ayın 9 unu bekliyorum bakalı inş sonuç güzel olur sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik

hadi hayırlısı canım yemin ederim dualarımdasınız hepiniz rabbim en yakın zamanda hepinize bebişilerinizi yollasın diye dua ediyorum :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hamilelik çok şükür iyi gidiyor ama bu aralar göbek büyüdüğü için biraz sancılar oluyo ama deger be rabbime şükürler olsun :Saruboceq::Saruboceq:

ayse canım rabbim sana en kısa zamanda hamile kalmayı nasip eylesin canım

:Saruboceq:
allah razı olsun canım benim tek korkum çatlatma iğnesi değerlerimi yuksek çıkarmıssa şubat ayında hüsran yasamak korkuyorumda iğnenin etkisi nezaman gidiyo bilmiyorumda dua edin bana

ben sanmıyorum çünkü iğnenin bukadar deger yaratacagını sanmıyorum ama tabiki yinede hayırlısı diyeli iyi düşün iiii olsun :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

dualarında unutma canım beni bu ay demiştim gayet rahattım çalışma sırasındada öyleydik eşimle sitres yapmadan geçti.içimde farklı duygular vardı bilmiyorumm rabbim hayırlara cevirir inşallah

canım inşallah sabah girip bakamadm senide çok merak ettim tabi inşallah canım ama çokta ümitlenme canım elimizde olmadan aldanıyoruz inşallah allahım herkese versin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
johnnybravo, cmrm+, sinemis84, sulezehra, xaysex+

şimdş gördü pc

sinem şule sizler nasılsınz canlarım benim valide geldi bugün artık gündüzleri pek giremem canım o yokken ben evde yalnız kadımmı kimsenin umrunda değil o geldi ev dolup taşıyo

hatice lütfen ama lütfen eğer sonuç negatif olursa çok fazla üzme kendini buna ihtimal vermek istemiyorum ama süprisss olsun

canım üzmekle kalmaz galiba sinirden çıldırırım.rabbim hüsrana uğratmaz inşallah yaaaaaaaa mafoldumben mafoldumben

benim halim ne olacak acep bu aralar hominide gırtlak tumba yatak akşamları kocaman bi göbek oluyo sabah bi kalkıyorum pelvis kemikleri fırlamış enteresan bi tip

sinem şule sizler nasılsınz canlarım benim valide geldi bugün artık gündüzleri pek giremem canım o yokken ben evde yalnız kadımmı kimsenin umrunda değil o geldi ev dolup taşıyo

saolasın canım iyiyiz çok şükür ŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…