ama hiç acaba acaba diyip kendini strese sokma sakın
kızz dün gördüğüm rüyada altız doğurmuştum ama sadece 1tanesini deli gibi seviyodum
gökten 6bebek düştü
3 ayşeye:Saruboceq:
2 hatoya :Saruboceq:
1sibele :Saruboceq:
hehe
ayyyyyyyyyyy hatice çok heyecanlandım bak giremedim sabahtan beri sibelin dedeği gibi aslında çok gelesim yoktu hatice tahlil verecekti galiba naptı die girdim canım sen ümüdini kaybetme allahtah ümit kesilmez inşallah hamilesindirde senin çeneden kurtuluruz
Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
johnnybravo, cmrm+, sinemis84, sulezehra
iyiyim canım saol bende ayın 9 unu bekliyorum bakalı inş sonuç güzel olur sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
allah razı olsun canım benim tek korkum çatlatma iğnesi değerlerimi yuksek çıkarmıssa şubat ayında hüsran yasamak korkuyorumda iğnenin etkisi nezaman gidiyo bilmiyorumda dua edin bana
kıssssssss beni görmüyonmu o kadar küçük değilim ama sibel hanım göremedi beni:dilcikar::dilcikar:
dualarında unutma canım beni bu ay demiştim gayet rahattım çalışma sırasındada öyleydik eşimle sitres yapmadan geçti.içimde farklı duygular vardı bilmiyorumm rabbim hayırlara cevirir inşallah
ben hamile kalırsam yanlışlıkla falan içimde kıpırdayana kadar inanmam yada doğurana kadar
hatice lütfen ama lütfen eğer sonuç negatif olursa çok fazla üzme kendini buna ihtimal vermek istemiyorum ama süprisss olsun
sinem şule sizler nasılsınz canlarım benim valide geldi bugün artık gündüzleri pek giremem canım o yokken ben evde yalnız kadımmı kimsenin umrunda değil o geldi ev dolup taşıyo
zayıflıyonya oyüzden görmemiş seni benim pc