Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

hatice uyudu kaldı galiba pc başında

yok canım uyumadım duygulandım.kendimi çok yıpratmısım ben ya artık sankı dayanacak gücüm kalmadı kımseye bişey diyememekte beni öldürüyo tedavıye gittiğimi iki arkadaştan başka kımse bilmiyo mafoldumben mafoldumben mafoldumben

amin canım ağlıycam şimdi ya öğlen kan vedikten sonra annemi aradım anneme dedim seni çok özledim anne sonra ağlamaya başladım telefonda anneemde ağladı ya neoldu kızım diyo bişey yok dedim telefonu kapattım inanın bi saat ağladım galiba

canım benim olucak okadar kolay şeyler deil bunlar tamamen duygu fırtınası ama sen yinede elinden geldiğince içini ferah tut ve stres yapma güçlü olcanım benim ŞenizŞenizŞenizŞeniz

inş canım sende olursun yaşaayan bilmez çok kötü bişey adt olamamak ben 7 ay üstüne oldum aralık ayında patlıcaktım resmen stres yapma canım ben öyle düzeldiğime inanıyoru bitkisel şeylerde kullandım tabi ama en büyük etken stres

bende olsa mı iyi olmasamı valla anlamdım benim doğum dokturum yok daha şimdiki dokturm beni göndermiyor şimdi gidersen 2 yada 3 ay düzğün olur hapla sonra yok bide zayfla demem boşa diyo of of ofmafoldumbenmafoldumben:çok üzgünüm:

kıslar ben çıkım artık daha fazla ağlamadan hayırlı geceler allah rahatlık versin allaha emanet olun.rabbim kalbinizden gecen hayırlı duaları kabul eder inşallah şu mübarek günler hürmetine

kıslar ben çıkım artık daha fazla ağlamadan hayırlı geceler allah rahatlık versin allaha emanet olun.rabbim kalbinizden gecen hayırlı duaları kabul eder inşallah şu mübarek günler hürmetine

hayırlı geceler canım benim allah rahatlık versin allaha emanet ol :Saruboceq::Saruboceq:

kıslar bende yatayım bu ay belimde agrılarım var baya herkes allaha emanet olsun allah rahatlık versin zemuszemus

hayırlı geceler canım rabbim kalbine ferahlık versin sonç yüzünü güldürsün inş.

yok canım uyumadım duygulandım.kendimi çok yıpratmısım ben ya artık sankı dayanacak gücüm kalmadı kımseye bişey diyememekte beni öldürüyo tedavıye gittiğimi iki arkadaştan başka kımse bilmiyo mafoldumben mafoldumben mafoldumben

yani kimse derke benim laftan anlamayan kocam da geçiyor bunun içinde düşünme dio bana bende diom bende düşünmesem senin umrunda yada kimin umrunda el geldimi hiç kimse sormuyor bilem aşılama yada tüp bebek filan yaptırcanızmı die kimin umrunda geldilermi yerler içerler giderler :mymeka:::mymeka::mymeka:

inşallah canım fazla ümilenme de çokta olumlu düşünme haticem inşallah meleğini göndermiştir güzel allahım herşey onun elinede kendisi büyük :Saruboceq::Saruboceq:

hepinize tatlı uykular ozman
kasıklarım ağrıyo çok yaa amaannn ağrımasa olmaz

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
johnnybravo, cmrm+, sinemis84, xaysex+

heeeeee çıkmazmı hiç geldi evine yerleşti aman iyi oldu benderahatca sizlerle yazışım bare msn açıkmı canım bende gelim aslında çokta uykum var ama

X