hb canım şimdi okudum geçmişi inş hamilesindir canım adtin 8 deyse şimdiden nasıl belli olurki benimde 9 da belli olurmki kanda çatlatma iğnen ne zaman yapıldıhg din canım kusura bakma az hatta çok heyecanlıyımda görmedim selam verdiğini Şeniz Şeniz
sinem kızzz
hato hamile olabilirmiş büyük ihtimal kan değeri 59 muş
slm kızlar nasılsınız hatice yoksa sürprizmi var bize aaayyyyyyyyyyyyyyy
canım baktım normalde 3 haftalık hamile görünüyorum ama çatlatma iğnesi oldum o değerlerimi yuksek çıkarabilirmiş.bir hafta oldu iğne yaptıralı bilmediğim için korkuyorum
hb canım şimdi okudum geçmişi inş hamilesindir canım adtin 8 deyse şimdiden nasıl belli olurki benimde 9 da belli olurmki kanda çatlatma iğnen ne zaman yapıldı
canım benim sakın stres yapma adetine ne kadar varken çıktı ki bu deger
inş. canım sabırla bekle bakalım biraz zor ama insanı böyle arada kalma ktü ediyorcanım çatlatma iğnem gecen cuma günü yapıldı.doktora kan testinde yumurtlayıp yumurtlamadığıma baktı yumurtlamısın ve büyük ihtimallede hamilesin dedi
canım ben tedavi görüyodum ya gecen hafta iğnemi yaptırdım bugün kandan yumurtlayıp yumurtlamadığıma baktı ve değerin yuksek yumurtlamısın büyük ihtimallede hamilesin dedi bugün 21 ci günüm
iyiyim canım saol bende ayın 9 unu bekliyorum bakalı inş sonuç güzel olur sen nasılsın nasıl gidiyor hamileliksulezehra ve ayşe siz nasılsınız kıslarrrr
benim adet günümde hamile oldugum belli oldu doktorum 7 gün kala yapsaydın bile çıkardı demişti erken döllenmeydi ay hadi inşallah seninkide böyle bişidir cmrm dualarım seninle bu mübarek günde :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: