Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

hg din canım kusura bakma az hatta çok heyecanlıyımda görmedim selam verdiğini Şeniz Şeniz
hb canım şimdi okudum geçmişi inş hamilesindir canım adtin 8 deyse şimdiden nasıl belli olurki benimde 9 da belli olurmki kanda çatlatma iğnen ne zaman yapıldı

slm kızlar nasılsınız hatice yoksa sürprizmi var bize aaayyyyyyyyyyyyyyy

canım doktor büyük ihtimal hamilesin dedi heyecanımdan bişeyde soramadımkı ama çatlatma iğnesinin değerimi yuksek çıkarmıs olmasından korkuyorum bir hafta nasıl sabredeceğim ben

canım baktım normalde 3 haftalık hamile görünüyorum ama çatlatma iğnesi oldum o değerlerimi yuksek çıkarabilirmiş.bir hafta oldu iğne yaptıralı bilmediğim için korkuyorum

canım benim sakın stres yapma adetine ne kadar varken çıktı ki bu deger

şimdi baktım idrarda erken döllenmeyse eğer 5 gün öncedende çıkıyomuş

hb canım şimdi okudum geçmişi inş hamilesindir canım adtin 8 deyse şimdiden nasıl belli olurki benimde 9 da belli olurmki kanda çatlatma iğnen ne zaman yapıldı

canım çatlatma iğnem gecen cuma günü yapıldı.doktora kan testinde yumurtlayıp yumurtlamadığıma baktı yumurtlamısın ve büyük ihtimallede hamilesin dedi

offf 10gün beklenirmi beee sen ozman 5şubatta dirar testi yap ondada çıkar

benim adet günümde hamile oldugum belli oldu doktorum 7 gün kala yapsaydın bile çıkardı demişti erken döllenmeydi ay hadi inşallah seninkide böyle bişidir cmrm dualarım seninle bu mübarek günde :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım benim sakın stres yapma adetine ne kadar varken çıktı ki bu deger

canım ben tedavi görüyodum ya gecen hafta iğnemi yaptırdım bugün kandan yumurtlayıp yumurtlamadığıma baktı ve değerin yuksek yumurtlamısın büyük ihtimallede hamilesin dedi bugün 21 ci günüm

canım çatlatma iğnem gecen cuma günü yapıldı.doktora kan testinde yumurtlayıp yumurtlamadığıma baktı yumurtlamısın ve büyük ihtimallede hamilesin dedi
inş. canım sabırla bekle bakalım biraz zor ama insanı böyle arada kalma ktü ediyor

benim daha 7gün var poff ama test yapmaya falan niyetim yok olmadığından okadar eminimki

canım ben tedavi görüyodum ya gecen hafta iğnemi yaptırdım bugün kandan yumurtlayıp yumurtlamadığıma baktı ve değerin yuksek yumurtlamısın büyük ihtimallede hamilesin dedi bugün 21 ci günüm

hadi bakalım hayırlısı alıcaz haberini hayırlısıyla :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ayyyyyyyyyyy hatice çok heyecanlandım bak giremedim sabahtan beri sibelin dedeği gibi aslında çok gelesim yoktu hatice tahlil verecekti galiba naptı die girdim canım sen ümüdini kaybetme allahtah ümit kesilmez inşallah hamilesindirde senin çeneden kurtuluruz

allah razı olsun canım benim tek korkum çatlatma iğnesi değerlerimi yuksek çıkarmıssa şubat ayında hüsran yasamak korkuyorumda iğnenin etkisi nezaman gidiyo bilmiyorumda dua edin bana

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
johnnybravo, cmrm+, sinemis84, sulezehra

hatice lütfen ama lütfen eğer sonuç negatif olursa çok fazla üzme kendini buna ihtimal vermek istemiyorum ama süprisss olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…