Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

SİZ GİDİN KAYNANANIZI KANDIRIN BİZ KANMAYIZ

AYŞE SİBEL LAFIM SİZE kaydirigubbakcemilealsanaalsanasmile

hehehe benim kaynanaya yasakki hehehe hemen kanar valla e canım ne diyim gördüm bende hatta başka bi tarif vardı dedim ya ben diyete başlıyom siz güzel güzel şeyler yapıyonuz olmazki dedimlmaz:lmaz:lmaz:

yaf üzüldüm şimdi ha valla bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

anamm üzülme dicemm ama söledin bi keree yavv ben koçike söleyim bari belkim alır inş parası vardırr ya aslında benim canım öle kolay kolay çekmezz ama ne bilim pasta deyincee

abov dün ben hamilemiydimde canım çekti bu üşengeç halimle kalktım yaptım bak hele bana ahhh sibel ah pirinçin şeklini bilmeyen sibele bak neler yapıyo beeeeee
bana bundan kadın olmaz diyenlere sesleniyorummm hepinizden fazla kadın oldum uleyyynnn
hatta hala şimdi bile diyolar evime kimse gelemiyo göremiyoki anasını satayım konuşurlar tabi tip 15yaşında gibi daha
bana kadın gibi giyinsene usturuplu giyin falan
allah aşkına kadınlar nasıl giyiniyo

benim kocam pastayı görünce kızacak bana
hıhh nie yoruluyon ben alırım diyo hep
çünkü bedava doktorların havuzundan hehe itiraf ediyorum banane canım hep acildeki hemşirelermi doktorlarmı yicek
ama seviyorum uğraşmayı
ama kasıklarım çok ağrıyo yaa

hoşgeldin hatice sende gelde daha fazla dolsun gellll

hato cum hoşgeldin
kız benim ablamın adı hatice hep hato deriz de kızma ok.

sen boşver onları ben size gelsem böyle giyinmeni istarim çıtır çıtır

ayy kocişe söledim benn şindi neyli olsun diyoo garibimm yandı valla daha çok çeker bendenn kaydirigubbakcemile3

haticede gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş hoş geldin

muhasebe22 kız arkadaş geçmişe takıldı galiba

çok soğuk ya balkonu yıkadım camlarınıda ooooff dondumm yaaaaaaaaaaaaa

muhasebe 22 gel kız kaynaşalım şurdaykene ne güzel doldu burası

ayy kocişe söledim benn şindi neyli olsun diyoo garibimm yandı valla daha çok çeker bendenn kaydirigubbakcemile3

ay keşke bende hamile olsam aşkım bana hergün alır ah ah ah nerde o günler dört gözle sabırla bekliyom vallaolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…