Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

heee çirkindi canım ya sen filan onu hayatta yemessin hele ben hiçççççcokacimcoookcokacimcoookondanmı yaptın yoksaaaaaaaacokacimcoookcokacimcoook

sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

KANDIRAMAZSIN BİZİ

ayseeeeeeeee bi tekmede sen att kuzumm ohh bide çok güzel diyon gızz saçını yolcam şimdi koçişe desem alırmı yaa offfffffff

ben iyiyim tatlım sen nasılsın eşim tahlil sonuçlarımla uğrasıyodu çok şükür temiz hersey kanım bile normal çıkmş ohh haptan kurtuldum yoksa kan hapı vercekti drum

aman aman çok şükür cicim gözün aydın allah hep böle sorunsuz devam ettirsin inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

canım bak bul yap sende ama biraz zahmet işine benziyor hele ben çabuk sıkılırım çok emekli ama çokta lezzetlidir galibaohaoldumsmileohaoldumsmile

hee yaa bide kötülüyo pasta gıııkkk ben kanmammm :lepi:

SİZ GİDİN KAYNANANIZI KANDIRIN BİZ KANMAYIZ

AYŞE SİBEL LAFIM SİZE kaydirigubbakcemilealsanaalsanasmile

özele resim gönderiliyomu ki yaf
sezen krepten yapılıyo burdan aldım bende offf keşke böle canlı canlı muhabbet etsek ben size elerimle yedirsem yaa

sinemmcim sen nie konuşmuyon tatlım arada kaldınn sankii gel şöle çekiveriyim seni ortayaa kaydirigubbakcemile

sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

KANDIRAMAZSIN BİZİ

ama siz hamilesinizki uf sibel milleincanı istedi e tabi benimde yoksa bendemi hamişim canım çok tatlı istiyor bu aralar ayyyyyyy keşke öle bişey sürpriz olur herkese:çok üzgünüm::çok üzgünüm:ama ne gezer benim sıpa bana sürpriz filan yapmazzzz:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ıyıcanım sevındım kan ılacı ıĞrenÇ Örtesı ben ıÇmıyorum ÇÜnkÜ duba oldum

yaf üzüldüm şimdi ha valla bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

aman aman çok şükür cicim gözün aydın allah hep böle sorunsuz devam ettirsin inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

inş tatlımm hep böle devam eder ayy ben oğluşumu görmek istiyom ama daha çok varr sen nassınn nasıl gidiyo

SİZ GİDİN KAYNANANIZI KANDIRIN BİZ KANMAYIZ

AYŞE SİBEL LAFIM SİZE kaydirigubbakcemilealsanaalsanasmile

aynen kuzu yaa beş yaşındaki çocuk kanmaz bu söze anamm kaydirigubbakcemile3

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
mutluyum1111+, elif..timureren, johnnybravo+, mavi_qozlu+, sinemis84+, sirrinenur, xaysex+

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…