Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

benim dolapta ev yapımı var bisküvü ile yapılıyoya ondan daha akşam yaptım :içelim:

tatlım ondan bende çok yaparım ama koçiş yemiyor sadece ben yiyorum çok oluyo o yüzden sık yapmıyom kalıyo yani biri gelecegi zaman yaparım genelde şu zamana kadar yani hamileliğimde ilk defa bişi istedim onuda alsın anam çok bişi istemedim

sinemmmmmmmm şirinenurrrrelifffffffff kızlar siz nie yazmıonuz yavvvvvvv

tatlım ondan bende çok yaparım ama koçiş yemiyor sadece ben yiyorum çok oluyo o yüzden sık yapmıyom kalıyo yani biri gelecegi zaman yaparım genelde şu zamana kadar yani hamileliğimde ilk defa bişi istedim onuda alsın anam çok bişi istemedim

alsın canım alsın aldırın valla:lepi:

muhasebe hoşgeldin canım uzun zamandır gelmiyorsun nasılsın nası gidiyor kızlar muhasebe eskilerden yeni deil yani

ayy bende balkonu yıkadım kasığımın ağrısı ondanmı artıki popom dondu çünkü

kızlar maşallah hızınıza yetişilmiyo inanki hıııı okuyayımmı yazayımmı bilemedim

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
johnnybravo, mavi_qozlu+, mutluyum1111+, papatya0, sinemis84, sirrinenur, xaysex+

anlaşılan muhasebe arkadaşın selamını alamıycaz galiba

alsın canım alsın aldırın valla:lepi:

diyomya bu daha ilk dur bakalım daha neler isticemm ayy bulamayacagı bir şey istemeyimde oğlu olacakyaa adamm uçtuuu resmen hastanede çıkışta kayınpedere söledi hemen dur diyom daha erkenn yok sölicem dedi hani erken öğrendiğimiz için belki kesin deildir dedim ama dinlermi bizim adamm aldırtacam canım ondanmı cekincemmm

yok kocaman bi adres gibi sayfa
nese bana müsade yarım saat sora gelirim bekleyin beni anacım komşum beni bekliyomuş ben onu bekliyorum
öpüyorum sizi çookk

X