- 29 Eylül 2009
- 7.162
- 1.940
HEMEN ÖZELİME AT O TARİFİ YAPACAM klava:klava:klava:
canım bak bul yap sende ama biraz zahmet işine benziyor hele ben çabuk sıkılırım çok emekli ama çokta lezzetlidir galibaohaoldumsmileohaoldumsmile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HEMEN ÖZELİME AT O TARİFİ YAPACAM klava:klava:klava:
Ö SE SEN YEME BİZ YERİZ DEMİ KIZLAR AÇIK ADRES KADINLAR KLUBU MERCANAYSE TOPİĞİ :içelim:
heee çirkindi canım ya sen filan onu hayatta yemessin hele ben hiçççççcokacimcoookcokacimcoookondanmı yaptın yoksaaaaaaaacokacimcoookcokacimcoook
ben iyiyim tatlım sen nasılsın eşim tahlil sonuçlarımla uğrasıyodu çok şükür temiz hersey kanım bile normal çıkmş ohh haptan kurtuldum yoksa kan hapı vercekti drum
canım bak bul yap sende ama biraz zahmet işine benziyor hele ben çabuk sıkılırım çok emekli ama çokta lezzetlidir galibaohaoldumsmileohaoldumsmile
hee yaa bide kötülüyo pasta gıııkkk ben kanmammm :lepi:
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
KANDIRAMAZSIN BİZİ
sen merinosun hangi modelini kullanıyosun klasik mi nepal mi venüs mü
benim salonun halısı oymalı olandan oturduğum yerinde klasik halı yani tam olarak modellerini bilemiyorum tatlım
tatlım temizliği boşver rahatına bak inanki önemli deil temizlik o kadar da havalar düzelsin yavaş yavaş yaparsın hasta olma şimdi
mavişcim bu soğukta zaten yapamam temizlik yapınca bel ağrımda çok oluyo o yüzden erteliyorum şimdilik günüm yaklaşınca annemle teyzemler yardıma gelcek sağolsunlar
o yüzden fazla dert etmiyorum
haksevercim hoşgeldin canım nasılsın?
pazar gÜnlerİ ablamlar gelİyo bİze evİ temİzlİyolar sonra gİdİyolar
ne mutlu sana canım kız kardeşinin olmasının avantajları
selam kızlar sezenciğim halımı beğeniyon dur bende bakım geçmişi okudum ama bakmadım geliyommmmmmmmmmmmm hemen
ayşecim hoşgeldin
ooooo maaşşallah nekadar dolu burası herkese selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
a.s canım sinemcim uzun zamandan beri raslaşamadık iyisindir inşallah
Hemen yazayım emİnayı
sağol canım zemuszemus
kızlar hade gelin pasta yaptım sizee çayıda siz getirin çok yoruldum kasıklarım patlıyo yaf
bizede yolla canım bayılırım pastaya
hoşgelidn elifcim nasılsın sen
aman aman çok şükür cicim gözün aydın allah hep böle sorunsuz devam ettirsin inşallah :Saruboceq::Saruboceq:
SİZ GİDİN KAYNANANIZI KANDIRIN BİZ KANMAYIZ
AYŞE SİBEL LAFIM SİZE kaydirigubbakcemilealsanaalsanasmile
özele resim gönderiliyomu ki yaf
sezen krepten yapılıyo burdan aldım bende offf keşke böle canlı canlı muhabbet etsek ben size elerimle yedirsem yaa
yaf üzüldüm şimdi ha valla bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile