Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

bak canım fikirlerinizi değerlendiririm

belki halıcı dükanı açarım

canım bak halıyı beğenip alacak olanda sensin kullanacak olan da sensin hanğisini beğeniyorsan al ben daha hiç alı almadım ama benim salonumun halısı koltuklarıma pek uymuyorya ama çok güzel sonra iyi çıkmaz bilmem ne olur aldığına göre güzel bişey allll derim canım karar seninkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

sibell kızz aşk olsunn böle açık sölenirmii aaa yapan var yapamayan var canım çekti yaa olsada yesekk

ööööğğğ iğrenç hayatımda hiç bu kadar çirkin pasta görmedim iiyy kusacam beeee bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

sinemm hoş geldinn kuzumm ayse bacıı sende hoş geldin canımm

ayşo dün baktıkya hani o ama çok çirkindi dimi canınız çekmez yaa ıyyy ben hayatta yemem mucuksss

ooooo maaşşallah nekadar dolu burası herkese selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

SELAM TATLIM OĞLUMU GÖREN KOŞTU GELDİ ANNESİ TÜRKİYE GÜZELİ BABASI BREZİLYA YAKIŞIKLISI BUNU GÖREN KOŞUYO TOPİĞE kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı :roflol::roflol::roflol:

ayşo dün baktıkya hani o ama çok çirkindi dimi canınız çekmez yaa ıyyy ben hayatta yemem mucuksss

heee çirkindi canım ya sen filan onu hayatta yemessin hele ben hiçççççcokacimcoookcokacimcoookondanmı yaptın yoksaaaaaaaacokacimcoookcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…