Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

huzeyfe canım tedavi şimdilik iyi gidiyo beklemedeyim canım nasılsın

canım mavişim istanbul gibi yerdede yalnız gidilmez bende razı olmam zaman çok kötü allah korusun valla sen en iyiyisi kocanla git kocanla gell

aynı kocam gibi konustunn ayolll anam 25 senedir istanbulda daha hiç bişi görmedii kimseden allaha şükür akşam 8 9 da dısarı çıkıp misafirliğe gitmişliğimiz bile vardır anamla yani iki kadın tek başına başkası olsa bırakmazz neyse şimdi kocikin sözünden çıkamıyom o ayrı

maviş canım senin elinde nevardı ben orayı kaçırdım galiba

huzeyfecim inş. rüyanda görüdüğün gibi rahat bir doğum yaparsın.Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu aysecim sanada inş.. :Saruboceq:

inşallah canım hayırlısı neyse o olsun 1 bucuk yıl önce bel fıtığından ameliyat oldum tedavi gördüğüm zamanlar doktorum büyü ihtimalle doğumunda sezeryan olur demişti
şimdi gittiğim doktorum ameliyat olduğun doktorunla konuşman lazım belki dokular kapatmıştır dedi ama ben yinede tırsıyorum ya zor doğum yaparsamda fıtığım tekrarlarsa diye belki hiç riske girmem direk sezeryan olurum allah biliyo sezeryandan hiç korkmuyorum şimdiye kadar 2 ameliyat olduğum için oda bi çeşit ameliyat sonuçta

cemrem nasılsın canım iğneler bittimi

evet canım bitti cuma günü yumurtlayıp yumurtlamadığıma bakılacak dua edin bana iki aydır yumurtlama olmuyodu inşallah çatlatma iğnesinin faydası olur bayanssulusmile

yeniden geçmiş olsun canım

saol canım hamur bile yoğuramıyom böle istedimi yapamıyom o koyuyo banaa bide sağ elim yaa o yüzden

maviş canım senin elinde nevardı ben orayı kaçırdım galiba

daha önce bileğim çıkmıştı canım sonra kist oluştu bileğimde ameliyat olacaktım yapmadılar bileklik takıyorum sadece yani çok kullanamıyorum elimi yani yeni bişi deil yeni olan arkadaslardan kimse bilmiyo zaten önemli deil yani senin bilmemen doğal

iyiyim cemrecim inşallah sonuna kadarda böyle iyi giderim
senin kaç günün kaldı hayırlısıyla gelmiş olsun meleğin aminnnnnnn

evet canım bitti cuma günü yumurtlayıp yumurtlamadığıma bakılacak dua edin bana iki aydır yumurtlama olmuyodu inşallah çatlatma iğnesinin faydası olur bayanssulusmile

inşallah bu sefer yumurtlama değil bebğin gelmixştir inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

canım ümidini hiçbir zaman yitirme rabbim yakın zamanda nasip etsin inşallah bebeğini

kızlarr benim çıkmam gerekk tahlil sonuçlarımı almam lazım görüşürüzz yine girmeye çalışırımm öptüm hepinizi slm veremediğm arkadaslar kusura bakmayın herkese yetişmek zor oluyo görüşürükk
cemre inş yumurtan olmuşturda bu ay meleğine kavusursunn
huzeyfe hakkında hayırlı olan ne ise o olsun riskleri varsa tabi normal yapma derim sonradan pişman olma iyice araştırsın drun bence

iyiyim cemrecim inşallah sonuna kadarda böyle iyi giderim
senin kaç günün kaldı hayırlısıyla gelmiş olsun meleğin aminnnnnnn

inşallah canım hamileliğin ve doğumun rahat geçer.benim ayın dokuzuna daha var günüme şakkıdı şakkıdı

inşallah canım hayırlısı neyse o olsun 1 bucuk yıl önce bel fıtığından ameliyat oldum tedavi gördüğüm zamanlar doktorum büyü ihtimalle doğumunda sezeryan olur demişti
şimdi gittiğim doktorum ameliyat olduğun doktorunla konuşman lazım belki dokular kapatmıştır dedi ama ben yinede tırsıyorum ya zor doğum yaparsamda fıtığım tekrarlarsa diye belki hiç riske girmem direk sezeryan olurum allah biliyo sezeryandan hiç korkmuyorum şimdiye kadar 2 ameliyat olduğum için oda bi çeşit ameliyat sonuçta

tabi cnm korkulacak bir şey yok.Allah hayırlısını versin inş..ama ben senin yerinde olsam tehlikeye atmaz sezeryan tercih edercim cnm..

kızlar bende kaçar fazla agırlaşmadan kendime hamile kıyafeti dikmek istiyorum yazlık görüşürüzyin byyyyyyyyy

kızlar ben kaçar yoruluyorum çok çabuk dinleneyim biraz

dinlenin bakalım görüşmek üzere

kızlarr benim çıkmam gerekk tahlil sonuçlarımı almam lazım görüşürüzz yine girmeye çalışırımm öptüm hepinizi slm veremediğm arkadaslar kusura bakmayın herkese yetişmek zor oluyo görüşürükk
huzeyfe hakkında hayırlı olan ne ise o olsun riskleri varsa tabi normal yapma derim sonradan pişman olma iyice araştırsın drun bence

a.e.o canım öpüldün opuyorumnanaktan

inşallah canım iki yumurtam oluşmus ama geri bana hediye olarak iki kist olmassa salakcinni salakcinni salakcinni

sizde allaha emanet olun kızlarr hepinizi öptüm sirine senide canımm Şeniz

X