Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

banamı diyon ben temizlik felan yapmadıki yarın yaparım acaba temizlikmi yapacaktım ben

yok canım ben hergün temizlik yapmam bi temizleri iki felan yada üç gider aslında evde temiz yarın valide gelmeden temizlerim

rufeyda dilini yutmuş rufeyda dilini yutmuş kız nerdesiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn

yarın geliyomu cadalos

belli değil ama fazla kalamaz inşallah varya mutluyum burda hastane düşüremez şekerini kolestorülünü konyaya hastaneye sevk ederler inşallah bende rahat rahat yazışırım sizleolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

canlarım siz yazışa durun geliyom üfff işte bitmek bilmiyor hiç

belli değil ama fazla kalamaz inşallah varya mutluyum burda hastane düşüremez şekerini kolestorülünü konyaya hastaneye sevk ederler inşallah bende rahat rahat yazışırım sizleolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

allah iyiliğini versin kız sen tam gelinçıktın :roflol::roflol::roflol::roflol:

selam kızlAR BıR BAKIM SıZE DEDıM Kumaşlarımı ayırdı attım makinaya yıkansın diye yArın keser dikmeye başlarım inşallah şimdide duşa gircem girmeden baklalım dedik

X