- 14 Mayıs 2009
- 631
- 8
kızlar bende kaçar fazla agırlaşmadan kendime hamile kıyafeti dikmek istiyorum yazlık görüşürüzyin byyyyyyyyy
kolay gelsin canım elinden geliyosa dikiş işleri ne güzel inanki görüşmek üzere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bende kaçar fazla agırlaşmadan kendime hamile kıyafeti dikmek istiyorum yazlık görüşürüzyin byyyyyyyyy
kızlarr benim çıkmam gerekk tahlil sonuçlarımı almam lazım görüşürüzz yine girmeye çalışırımm öptüm hepinizi slm veremediğm arkadaslar kusura bakmayın herkese yetişmek zor oluyo görüşürükk
cemre inş yumurtan olmuşturda bu ay meleğine kavusursunn
huzeyfe hakkında hayırlı olan ne ise o olsun riskleri varsa tabi normal yapma derim sonradan pişman olma iyice araştırsın drun bence
inşallah canım hamileliğin ve doğumun rahat geçer.benim ayın dokuzuna daha var günüme şakkıdı şakkıdı
tabi cnm korkulacak bir şey yok.Allah hayırlısını versin inş..ama ben senin yerinde olsam tehlikeye atmaz sezeryan tercih edercim cnm..
kızlarr benim çıkmam gerekk tahlil sonuçlarımı almam lazım görüşürüzz yine girmeye çalışırımm öptüm hepinizi slm veremediğm arkadaslar kusura bakmayın herkese yetişmek zor oluyo görüşürükk
cemre inş yumurtan olmuşturda bu ay meleğine kavusursunn
inşallah canım iki yumurtam oluşmus ama geri bana hediye olarak iki kist olmassa salakcinni salakcinni salakcinni
eve tcanım klomen malesef kist yaparmış işte ben çekiyorum hala adet bile olamıyomeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
canım modelistim o kadar gelsin yani :)
dışardan cok nadirdir kıyafet aldığım
ben markete çıkıcam maksat karda yürümek hevesimi alayım kardan öle bi giyindimkii robot gibiyim şuan
haydi hoşca ve dostça kalınnolumunekankayizsmile