Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burdayım şirinem sen nasılsın epeydir gelmiyosun zaten gelsen benden başka kimse yokkkii topikte ben bekçiyim yaa o bakımdan dedim:roflol::roflol::roflol:
şirenur gözün aydın canım allah analı babalı büyütün kıznızı adı bellimi cimcimemizin
selam kıslar
hoşgördük saolun kızlar sürün sürün canım az kaldı sende kalıcan hamile buna inan
biz geldikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk oğulcuğumla
selam kıslar
maviş sendemi istanbuldasın e insan özbekle tanışır nasıl olsa burdada görüşüyonuz ben olsam gider tanışırım valla
mavi gözlüm su anlık evet medical parka gidicem son zamanlarda bize kriz gelirse doğum parası yüzünden belki gecerim nisaya ama şey benim iki dnürüm var amaaa:)
ilki damadım doruk bey sonra mutluyum sende ol canım fazla mal göz cıkarmaz
sen hastaneye tek başınamı gidiyon ben gelir seninle yine bulşurum kız ama teksen
h.g huzeyfe
mavi gözlüm sen elinde rahatsızdın nasıl oldu canım
allahım ismiyle yaşatsın emine yi canım
kızlar doğum dedinizde ben bu gece rüyamda doğurdum hemde iki kere ıkınmayla çok kolaydı ya
bebeğimin gözleri masmaviydi sacları simsiyah gözlerimin içine bakıyodu anneeee dercesine çok tatlıydı
rabbim o günleride sağlıkla vakitlice göstersin inşallah olmayanlarada en hayırlı zamanda aminnnnnnnnnn
h.g huzeyfe
mavi gözlüm sen elinde rahatsızdın nasıl oldu canım
çok saol canım şimdilik güzel gidiyo inşallah sonuna kadarda böyle devam edip giderhg huzeyfecim nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
hoşbulduk canım sende hoşgeldin topikimizegelen herkes hoş geldi.maaşallah bugün topik aktif..takip edemez oldum kaydirigubbakcemile3
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnninşallah canım inşallah allahım sen büyüksün yarabbim tüm isteyen kullarına ver amiiiinnnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:
hoşgeldiniz canım oğluşunla seni öptük
bizde seni öpüyoz kızınla beraber teyzoşşşşşşşşşş
a.s sende hoşgeldin sefalar getirdin cemrecim