Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

kızlar sinemisi gören oldumu sabah filan ben göremedim bugün onu yaa

nasılsınız teyzoşlar bizim kuzenler nasıllar

burdayım şirinem sen nasılsın epeydir gelmiyosun zaten gelsen benden başka kimse yokkkii topikte ben bekçiyim yaa o bakımdan dedim:roflol::roflol::roflol:

canım iyiyiz çok şükür sen genelde akşamları giriyosun tatlım benim kocişten bana sıra gelmiyo akşamları gündüzde nasıl geçiyo bende anlamıyom inanki

şirenur gözün aydın canım allah analı babalı büyütün kıznızı adı bellimi cimcimemizin

sağol canım hepimizinkini inşallah
biz iki isim koymayı düşünüyoz canım ilk ismi kayınvalidemin ismi emine ikinci isim daha kesinlik kazanmadı kayınvalidem hayatta olmadığı için ismini kızıma koyacağız

hoşgeldin huzeyfe sende hoşgeldin cmrm nasılsınz

hoşgördük saolun kızlar sürün sürün canım az kaldı sende kalıcan hamile buna inan

gelen herkes hoş geldi.maaşallah bugün topik aktif..takip edemez oldum kaydirigubbakcemile3

hoşgördük saolun kızlar sürün sürün canım az kaldı sende kalıcan hamile buna inan

inşallah canım inşallah allahım sen büyüksün yarabbim tüm isteyen kullarına ver amiiiinnnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar doğum dedinizde ben bu gece rüyamda doğurdum hemde iki kere ıkınmayla çok kolaydı ya
bebeğimin gözleri masmaviydi sacları simsiyah gözlerimin içine bakıyodu anneeee dercesine çok tatlıydı
rabbim o günleride sağlıkla vakitlice göstersin inşallah olmayanlarada en hayırlı zamanda aminnnnnnnnnn

maviş sendemi istanbuldasın e insan özbekle tanışır nasıl olsa burdada görüşüyonuz ben olsam gider tanışırım valla

ahh ayşe keşke o kadar kolay olsa kocadan kurtulabilirsen git tanış tabee sanki ben istemem mi tanışmayıı aşk olsun gızz adam tek başıma dısarı bıarkmıyo anam kaldıkii teeee şeye gitcem artık bakırköymü olur yeni boşnamı bahçelievlermi bilememde hayatta bıarkmaz tek basınaa

mavi gözlüm su anlık evet medical parka gidicem son zamanlarda bize kriz gelirse doğum parası yüzünden belki gecerim nisaya ama şey benim iki dnürüm var amaaa:)
ilki damadım doruk bey sonra mutluyum sende ol canım fazla mal göz cıkarmaz

sen hastaneye tek başınamı gidiyon ben gelir seninle yine bulşurum kız ama teksen

peki ben başka kıza talip olurum gerçi benimde var bi tane amaa bu forumdan deil dısardan arkadass kaydirigubbakcemile3 ben üçüncü olmayım gızz hangi birini sevsin kızcagız gönlü razı olursa ya utkuyu ya doruğu alır ama onlarıda istemezse sen beni ara tamamm kaydirigubbakcemile3
hastaneye koçişle gidiyom tatlım daha hiç tek başıma çıktıgımı hatırlamıyomm gıı ahh bekarlık günlerimi özledimm adam beni bakkala dahi göndermicekte onada mecburiyetten gidiyom hanii

h.g huzeyfe

mavi gözlüm sen elinde rahatsızdın nasıl oldu canım

kızlar doğum dedinizde ben bu gece rüyamda doğurdum hemde iki kere ıkınmayla çok kolaydı ya
bebeğimin gözleri masmaviydi sacları simsiyah gözlerimin içine bakıyodu anneeee dercesine çok tatlıydı
rabbim o günleride sağlıkla vakitlice göstersin inşallah olmayanlarada en hayırlı zamanda aminnnnnnnnnn

huzeyfecim inş. rüyanda görüdüğün gibi rahat bir doğum yaparsın.Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu aysecim sanada inş.. :Saruboceq:

h.g huzeyfe

mavi gözlüm sen elinde rahatsızdın nasıl oldu canım

elim hala aynı tatlım deişen bişi yok arada bileklik kullanıyorum arada çıkarıyorum bu böle gidecek gibi allahın sopası yokki dr vursun bi tanee

hg huzeyfecim nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
çok saol canım şimdilik güzel gidiyo inşallah sonuna kadarda böyle devam edip gider
gelen herkes hoş geldi.maaşallah bugün topik aktif..takip edemez oldum kaydirigubbakcemile3
hoşbulduk canım sende hoşgeldin topikimize
inşallah canım inşallah allahım sen büyüksün yarabbim tüm isteyen kullarına ver amiiiinnnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hoşgeldiniz canım oğluşunla seni öptük

bizde seni öpüyoz kızınla beraber teyzoşşşşşşşşşş

a.s sende hoşgeldin sefalar getirdin cemrecim

nasılsın cemre nasıl gidiyo tedavin

canım mavişim istanbul gibi yerdede yalnız gidilmez bende razı olmam zaman çok kötü allah korusun valla sen en iyiyisi kocanla git kocanla gell

X