Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

elif senin bulantılar ne alemde

aynı cnm ne olsun her sabah ezberlemiş gibi kalkar kalkmaz istifra ediyorum..şuan çok şükür iyiyim..az önce öğle yemeğimi de yedim..benim bulantılarım sabahları daha çok oluyor.çok nadir gün içindede devam ediyor.mesela dün bütün gün aç kaldım diyebilirim..

ayşe nereye gidiyon kız seninde meleğin gelecek dualarım tüm hamiş kalmak isteyenlerle merak etme canım

burdayım canım bi yere gitmemki kovsanız yine gitmem bu topikten evet canım bende hayırlısı ile istiyorum canım senin doğumunda yaklaşmış allah inşallah bi avazda doğurursun bizlerede dua etmeyi unutma sakın:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

yok şirinecim bizim sıpa büyümüşte bagdaş oturmayı ögrendiği için :) göstermedi 2 hafta sonra ayrıntılı ultrasonda inşallah

hayırlısı canım benimde ilkinde bacak bacak üstüne atmıştı göstermemişti ama sonra annesine kıyamadı açtı gugusunu kızımız olcak hayırlısıyla

özbekimm hastane işini naptın kararlımısın devamlı orayamı gidicen kızz sende benim gittiğim yere gelirsen eğerr tanısırızzz yaa sohbet ederizzz koçişede arkadasım die kandırırım iş yerinden arkadaş derim nası amaaa

şaka yapıyom kızlar kaç gündür ses soluk yoktu topite bu gün maşallahı var ama hamilelerimiz çok maşallaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhopuyorumnanaktan

ayşe inşallah canım bir avazda doğururum inşallah kızlar dualarınızı eksik etmeyin olur mu

özbekimm seninde kızın olacak gibi geliyoo banaa yalnız senle dünür olurum ben haa kızsa eğer senin kıza ilk ben talip olacam ona göree

canım sende yakın zamanın anne adayısın nereye böyle kaçmak

burdayım şirinem sen nasılsın epeydir gelmiyosun zaten gelsen benden başka kimse yokkkii topikte ben bekçiyim yaa o bakımdan dedim:roflol::roflol::roflol:

şirenur gözün aydın canım allah analı babalı büyütün kıznızı adı bellimi cimcimemizin

ayşe inşallah canım bir avazda doğururum inşallah kızlar dualarınızı eksik etmeyin olur mu

canıımm rabbim bi nefeste kurtarsın inş bende normal doğum yapmayı düşünüyomm hayırlısı bakalımm ablam normal yaptı ne bilim çok kolay doğurdu diyolar yani çabuk olmuş doğumu inş bende öle doğururum

maviş sendemi istanbuldasın e insan özbekle tanışır nasıl olsa burdada görüşüyonuz ben olsam gider tanışırım valla

inşallah mavi gözlü bende isteyen herkes normal doğumu kolay yapar inşallah

mavi gözlüm su anlık evet medical parka gidicem son zamanlarda bize kriz gelirse doğum parası yüzünden belki gecerim nisaya ama şey benim iki dnürüm var amaaa:)
ilki damadım doruk bey sonra mutluyum sende ol canım fazla mal göz cıkarmaz

sen hastaneye tek başınamı gidiyon ben gelir seninle yine bulşurum kız ama teksen

Rabbim bir solukta kurtarsın cnm inş...sen içini ferah tut yeter.zaten doğum başlayınca nasıl bittiği anlaşılmaz derler.en önemlisi bu bekleyiş.Rabbim yar ve yardımcın olsun inş. :Saruboceq:

ooooo huzeyfede gelmiş gelin gelin valla hepinize sürtünem allah allaaaaaaah ne güzel kızlar ben ne zaman hamiş kalacam

X