Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

ben şu ana kadar 13 kilo aldım kızlar herkes iyi diyor normalmiş 3kilosu bebek bunun eşi var o su var busu var bencede normal kilo aldım
ben 5,5 aylığım almışım 12 kilo sen 9 aylıksın almışsın 13 kilo 3 bebek 3 su felan sen az almışsın ne geüz
mutluyum canım bebişinle iyisindir inşallah özledim hepinizi kocamannnnn öpüyüyorum tatlım

biz iyiyz siz nasılsınız bizde özledik seni nerelerdesin Şeniz

anaaaaaaa ben daha yeni gördüm yuppiiiiiii ben buğün 18 haftalık olmuşum:)))))))))))))

kaç kilo aldınız kızlar ya ben 2 kg aldım daha şimdiden..ekmek falanda yemiyorum ay nolcak benim bu halimeyvahedigeldismile

tatlım kiloyu çok takma derim bende ilk aylar aldım kiloyu belki son aylarda almazsın bana drum kepekli ekmek ye dedi ama herkes yeme diyor vitaminsiz kalırsın dediler ekmek tüket ama az tüket canım

yok daha hissetmiyom yada anlamıyom bir seyler oluyor ama dr 1 .2 haftaya kadar hissedersin dedi

inşallah irdevs teyzesi çok merak ediyorum nasıl bir duygu diyye

ama arada sanki ya sag tarfım yada sol tarafımı böyle itikliyor gibi bir sey oluyor böyle saniyelik acaba bebekmi diyom kendi kendime

yok şirinecim bizim sıpa büyümüşte bagdaş oturmayı ögrendiği için :) göstermedi 2 hafta sonra ayrıntılı ultrasonda inşallah

ilk başta öle oluyor büyük bir ihtimal meleğindir canım biraz daha geçsin o zman kesin bebeğim hareket ediyor diyosun

selam kızlarrr maşallah hamişler basmış topiği galiba bana göre değil burası

ayşe nereye gidiyon kız seninde meleğin gelecek dualarım tüm hamiş kalmak isteyenlerle merak etme canım

aaaaaaaaaaa nerdesiniz ben gelince hepinize sus geldi:mymeka:

ne demek öyle burası bana göre degil ayse biz vebağlımıyz kız aman kaç belki sanada bulaşır :)

X