merak ettigim dort dortluk evliligi olan var mi?

benım evlılıgım dort dortluk
kayınvalıdem 0:0 lık
onlardan ne kadar uzak ısek evımızde okadar ask sozlerı fısıldanır
ne zaman gorussek evde onların ısmı gecer durur
:)
dort dortluk kavramı neye gore kıme gore var veya yok dersek
kayınvalıdeötesıne kadar var onun oldugu noktada hıcbırsey yok
yıkıcı bıtırıcı dagıtıcı kötucu bırının yanında solan yaprak gıbı oluyoruz

Eşim 4 4 lük bir insan mıdır? Kimse değildir sanırım ama ben onun her zerresinden memnunum
Masallah evliligim 4 4 lük ama misal esimin ailesinden yana hic memnun degilim:)

İşte onu diyorum tez ayrılk getirir diye işin sırrı özlemde Amin hepimizin yuvasını ve evlatlarını

Hayır değilim. Buradaki konuları okudukca da evlilikten soguyorum Okumasam olmuyor bağımlılık yaptı resmen
1-2 gün önce bu soru meşhurdu bi konuda Sen bakma buradakilere ayağını sağlam basınca patron sensin güzelim

Ilk ders: Taviz yok;-) Sanirim ipleri elime aldım derken bunu kasdettin.
Aynen canim hic eyvallahim olmadi....Mutlu edersen mutlu olursun...Cocuklarimizda mutlu olur..Ailenle aramda mutlu olur....sen bana ve aileme saygili olursan benden fazlasiyla karsiligini alirsin dedim. Simdi sifir problemle evliligimiz sürüyor. Benden iki yas küçük kendisi bide

Evlilikte muhabbet varsa, sevgi varsa zaten o evlilik dört dörtlüktür bence. Çünkü o zaman kusurlar affedilebilir.

Bizim evliliğimizde genelde sorun ben oluyorum, çok ince düşünüyorum ama eşim bazen alttan alıyor, bazen tartışıyoruz ama bence önemli olan aynı evde küs kalmamak ki eşim bunu hiç beceremez hayatta dayanamaz gelir özür diler haklı da olsa... ben de uzatmam. Olay tatlıya bağlanınca da herşey güzel zaten

Senle bi kurs açalım

Cnm iste dedigim dortdortluk tamamen uyumlu olabilmek tabiki aksakliklar kisa tartismalar tripler olacak ama tamamen uyumluysaniz sikinti yok yani masallah size

4-4 luk degil ama biz bayaa iyiyiz. (onceden sikintilarimiz oldu ama atlatik sukur)

kvdemden dolayi yarim puan kiriyor cunku esim hep benden yana oldu maddi sorunlardan da bi yatim kiriyam cunku parasi varsa yagdirir valla baska bisey bulamadim 4x3 oldu masallah yani

Cnm iste dedigim dortdortluk tamamen uyumlu olabilmek tabiki aksakliklar kisa tartismalar tripler olacak ama tamamen uyumluysaniz sikinti yok yani masallah size
Arada tartismalar tabiki olmasi lazim..iliskilerin tuzu biberi cok zit karakteriz ama kesinlikle kararlarimiza saygiliyizdir..Birde tartistigimiz hangi konu olursa olsun bir daha acilmaz o gün kapanir biter. Yataga küs girilmez bunlar evliligimizin basinda aldigimiz kurallardir. Rabbim herkesin evliligini mutlu etsin insallah. Hayirli kandiller bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…