Kizlar ablamla bu konu uzerinde konusuyorduk dedim bu soruyu kk ya sormali
Gercekten dortdortluk evliligi olan var mi yani soyle kadin da adamda herkonuda memnun heryonden diyim yani
Sukur bi yuvamiz var esimi cook seviyorum ama herseyinden her huyundan memnun muyum hayir,istedigim evlilik bu mu hayir,ama ayrilmak istermiyim hayirr varligi yeter diyorum oysaki ben cifte kumrular gibi eslere ozeniyorum var mi bilmiyorum ama,benim esim cinsellikten uzak,gezmeyi sevmez biraz maco,cok sohbetimiz olmaz kapali kutu gibidir ama deger verir bana asigim yani ,anlayacaginiz istedigim gibi bi hayat degil ablaminda ole var sikintilari
Simdi biz merak ettik tamamen esinin herseyinden memnun cok super anlasan eside kendisinden memnun hersey dortdortluk evliligi olan var micok merak ettik haydi gelsin yorumlar kizlar
Cok eglencelisinizdir siz yaAynen ben de hem Bulgaristan hem Yunanistan göçmeniyiz. Eşim de öyle. Tam 9 8 liğiz
Ilk ders: Taviz yok;-) Sanirim ipleri elime aldım derken bunu kasdettin.
Dün kendisine de bu espiriyi yaptim..Sipariş üzerine aldim seni diyeValla Adam iyi cikti bacim, bende ta sevgiliyken ipleri ele almistim zaten
Olsun olsun iyi, çok muhabbet tez ayrılık getirir
Ben mesaji yanlis anlamisim misscimOlsun olsun iyi, çok muhabbet tez ayrılık getirir
İşte onu diyorum tez ayrılk getirir diye işin sırrı özlemdeYok tatlim be 5 senedir evliyiz isi dolayisiyla hasretiz birbirimize zannedersem isin sırrı özlem de..iki küçük bebegimiz var o yüzden tez ayrilik bize göre degil....Allah herkesin yuvasini korusun...Sevgi ve saygi varsa bir evlilikte ömürlük olur...
1-2 gün önce bu soru meşhurdu bi konudaHayır değilim. Buradaki konuları okudukca da evlilikten soguyorumOkumasam olmuyor bağımlılık yaptı resmen
Tam benlik bir laf oldu bu yalniz;-)1-2 gün önce bu soru meşhurdu bi konudaSen bakma buradakilere ayağını sağlam basınca patron sensin güzelim
Aynen canim hic eyvallahim olmadi....Mutlu edersen mutlu olursun...Cocuklarimizda mutlu olur..Ailenle aramda mutlu olur....sen bana ve aileme saygili olursan benden fazlasiyla karsiligini alirsin dedim. Simdi sifir problemle evliligimiz sürüyor. Benden iki yas küçük kendisi bideIlk ders: Taviz yok;-) Sanirim ipleri elime aldım derken bunu kasdettin.
YaaTam benlik bir laf oldu bu yalniz;-)
Senle bi kurs açalımAynen canim hic eyvallahim olmadi....Mutlu edersen mutlu olursun...Cocuklarimizda mutlu olur..Ailenle aramda mutlu olur....sen bana ve aileme saygili olursan benden fazlasiyla karsiligini alirsin dedim. Simdi sifir problemle evliligimiz sürüyor. Benden iki yas küçük kendisi bide
Acalim güzelim...Kurnaz kadinlar kulübüSenle bi kurs açalım
Cnm iste dedigim dortdortluk tamamen uyumlu olabilmek tabiki aksakliklar kisa tartismalar tripler olacak ama tamamen uyumluysaniz sikinti yok yani masallah sizeValla benim ki diyecem ama kocamda ki sabir olmasa bosardi heralde beni. Evde baskin karakter ve idare edilen benimdir. Gezmeyi cok seven, para harcamayi, sürekli hediye almayi, cocuklarinin popisini yikamayi, onlari uyutmayi, bana yardim etmeyi, cinselligi, muhabbeti cok seven ve daima bana sevgisini ispat edip sözlü beyanda bulunan bir adamla evliyim. Cok mutluyuz şükürler olsun ama bizimde is dolayisiyla uzun ayriliklarimiz oluyor. 5 aydir yanimdaydi 20 gun sonra tekrar gidiyoriste dört dörtlük olmuyor hicbisey....
4-4 luk degil ama biz bayaa iyiyiz. (onceden sikintilarimiz oldu ama atlatik sukur)Kizlar ablamla bu konu uzerinde konusuyorduk dedim bu soruyu kk ya sormali
Gercekten dortdortluk evliligi olan var mi yani soyle kadin da adamda herkonuda memnun heryonden diyim yani
Sukur bi yuvamiz var esimi cook seviyorum ama herseyinden her huyundan memnun muyum hayir,istedigim evlilik bu mu hayir,ama ayrilmak istermiyim hayirr varligi yeter diyorum oysaki ben cifte kumrular gibi eslere ozeniyorum var mi bilmiyorum ama,benim esim cinsellikten uzak,gezmeyi sevmez biraz maco,cok sohbetimiz olmaz kapali kutu gibidir ama deger verir bana asigim yani ,anlayacaginiz istedigim gibi bi hayat degil ablaminda ole var sikintilari
Simdi biz merak ettik tamamen esinin herseyinden memnun cok super anlasan eside kendisinden memnun hersey dortdortluk evliligi olan var micok merak ettik haydi gelsin yorumlar kizlar
Arada tartismalar tabiki olmasi lazim..iliskilerin tuzu biberi cok zit karakteriz ama kesinlikle kararlarimiza saygiliyizdir..Birde tartistigimiz hangi konu olursa olsun bir daha acilmaz o gün kapanir biter. Yataga küs girilmez bunlar evliligimizin basinda aldigimiz kurallardir. Rabbim herkesin evliligini mutlu etsin insallah. Hayirli kandiller bu aradaCnm iste dedigim dortdortluk tamamen uyumlu olabilmek tabiki aksakliklar kisa tartismalar tripler olacak ama tamamen uyumluysaniz sikinti yok yani masallah size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?