merak ettigim dort dortluk evliligi olan var mi?

Sanirim artik bu saatten sonra "aldatmasi yok, kumari yok, hemde öyle kötü biride degil, niye bosanim" kafasindasin.

Eger sorun "herkesmi bu kafada" ise cevabim hayir olur. Ben mesela esim ile uyusuyorum, Hayat görüslerimiz ayni. Yeri geliyor derdimi tasami anlatabiliyorum. Bunun yaninda halen asigim, halen seviyorum.

Elbette zaman zaman kavga ederiz, morelimiz bozulur, bu her evlilikte böyledir. Önemli olan sevgi ve saygidir.

Bisey soracam, cokmu erken evlendin? Yani esin ile tanistigimda kac yasindaydin?

Dört dörtlük evlilik yoktur olamaz ki olmamalı. Kavgalar tartışmalar olmasa ben sıkılırım ki

zamanla birbirinize uyum sağlarsınız
bu devirde gönül almayı bile erkek çok zor bulunuyor

Cnm ben 26 yasimda evlendim ve severek
Aslinda anladim uyusmadigimizi nisanliyken
Ama dedigim gibi oyle bir dil vardir ki esimde bagladi
Birde ailemden kurtulmak istedigimden evlenmek istedim annemde hep evde kaldin yasin geciyor derdi
Cok sukur ailemde gormedigim rahatligi gordum cok seviyorum ayrica ama bekledigim evlilik bu degil

[QUOTE="pamukkiz, post: 46589457, member: 439438]benim esim cinsellikten uzak,gezmeyi sevmez biraz maco,cok sohbetimiz olmaz kapali kutu gibidir
Evt cnm benim evliligim boyle nisanliyken biliyordum aslinda uyusmadigimizi ama sevdim ailemde cok sikistirdi yasin geciyor diyo esimde ilgiliydi evlendim rahatim aslinda ama istedigim evlilik bu degil
Senin evliligin nasil merak ettim anlatirmisin cnm

[QUOTE="pamukkiz, post: 46589457, member: 439438]benim esim cinsellikten uzak,gezmeyi sevmez biraz maco,cok sohbetimiz olmaz kapali kutu gibidir

Sen buna evlilik mi diyosun??[/QUOTE]
Yanlis alinti yapmisim cnm sende anlat evliligini merak ettim

Dört dörtlük evlilik yoktur 3 maymun olmada iyi kadın vardır.
Hafızası kötü, gerektiğinde kör, gerektiğinde sağır, gerektiğinde dilsiz kadın
dört dörtlük evliliğe sahiptir.
Buyrun biri beni mi çağırdı.

Dört dörtlük olan evlilikler çok sıkıcı olur bence..
En iyisi 3-4luk yada 5-3 lük olanlaridir. .birbirini dengelemek hayata enerji katar.Ne öyle hep aynı çizgide kalmalar filan. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…