- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
Kocama asigim evt varligi yeter diyorum
Ama uyusmuyoruz dusunce olarak
Ben cok hareketli gezmeyi seven ,romantik,hep mic mic olmak isteyen ,cinselliktede renkliligi seven bir kadinim ama esim bunlara sahip degil ama o yonlerden eksik de olsa gonlumu almasini bilir ilgilenir arar sorar deger verir ,eksigim olsun istemez kisitlamaz bunlardan gonlumu kazandi iste bagliyor kendine farkli bi duygu seviyorumm yani
Anlatabilmisimdr umarim
Kocama asigim evt varligi yeter diyorum
Ama uyusmuyoruz dusunce olarak
Ben cok hareketli gezmeyi seven ,romantik,hep mic mic olmak isteyen ,cinselliktede renkliligi seven bir kadinim ama esim bunlara sahip degil ama o yonlerden eksik de olsa gonlumu almasini bilir ilgilenir arar sorar deger verir ,eksigim olsun istemez kisitlamaz bunlardan gonlumu kazandi iste bagliyor kendine farkli bi duygu seviyorumm yani
Anlatabilmisimdr umarim
Cnm ben 26 yasimda evlendim ve severekSanirim artik bu saatten sonra "aldatmasi yok, kumari yok, hemde öyle kötü biride degil, niye bosanim" kafasindasin.
Eger sorun "herkesmi bu kafada" ise cevabim hayir olur. Ben mesela esim ile uyusuyorum, Hayat görüslerimiz ayni. Yeri geliyor derdimi tasami anlatabiliyorum. Bunun yaninda halen asigim, halen seviyorum.
Elbette zaman zaman kavga ederiz, morelimiz bozulur, bu her evlilikte böyledir. Önemli olan sevgi ve saygidir.
Bisey soracam, cokmu erken evlendin? Yani esin ile tanistigimda kac yasindaydin?
[QUOTE="pamukkiz, post: 46589457, member: 439438]benim esim cinsellikten uzak,gezmeyi sevmez biraz maco,cok sohbetimiz olmaz kapali kutu gibidir
hem dert hem soru aslindaBdv de sorulacak soru değil bence bu.
[QUOTE="pamukkiz, post: 46589457, member: 439438]benim esim cinsellikten uzak,gezmeyi sevmez biraz maco,cok sohbetimiz olmaz kapali kutu gibidir
Ben Trakyalıyım 9 8 lik evliliğim var
Yok o anlamda demedim. Bdv de gezinen üyelerin birçoğu evliliğinden şikayetçi. Var diyen pek bulamazsınız.hem dert hem soru aslinda
Buyrun biri beni mi çağırdı.Dört dörtlük evlilik yoktur 3 maymun olmada iyi kadın vardır.
Hafızası kötü, gerektiğinde kör, gerektiğinde sağır, gerektiğinde dilsiz kadın
dört dörtlük evliliğe sahiptir.
Ben inancam anlat bakalimBenim evliliğim 4 4 lük desem kim inanır
Kadir İnanır..Benim evliliğim 4 4 lük desem kim inanır
Harika bir evliliğin varBen inancam anlat bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?