• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

merak ettigim dort dortluk evliligi olan var mi?

Ben eşimle çok zıt karakterim..Ben siyah desem o beyaz der o derece..
Ama iş tartismaya döndüğü an ya o yuvarlak çizer ya ben ..
EtrafıM da hiç 4×4 evlilik görmedim. .
Varmıdır Bence yoktur hatta şu dünya da dört dörtlük hiç birşey yok bana göre..
Varsa da kesin kadın kör sağır dilsizdir:KK53:

Bak ben evliligim cook guzel cok mutluyum diyorumm ee benim esim de ozel gunlerde birak hediye almayi hatirlamaz bile:)
Her zaman planlari ben yaparim, hadi sunu bunu yapalim diye ben derim, ozel gun kutlamalarini ben ayarlarim, ben surpriz hazirlarim, ben hediye alirim, tatilleri vs hep ben organize ederim:)
cok sagol . Hamilelikten mi nedir cok uzgundum ama inan içim ferahladı. Ben de oyle yapayım o zaman. Icımden geldıgı gıbı, eşimden beklemeden ...

cok sagol . Hamilelikten mi nedir cok uzgundum ama inan içim ferahladı. Ben de oyle yapayım o zaman. Icımden geldıgı gıbı, eşimden beklemeden ...

Allah bagislasin ben de hamileyim
Sevgililik donemi bunlari aşmama yardımcı oldu çok beklenti içindeydim o arasın o ilgilensin o buluşalım desin o sürpriz yapsın o hatırlasın fln artık bunları aştım eşimi olduğu gibi kabullendim adam özel günleri hatırlamıyor onun da huyu böyle ben de çok onem veriyorum ben misal pasta yapiyorum eşime gidip kutlamamı yapiyorum o da pastami begeniyor eline saglik diyor pastami övüyor el emegi yapmam hoşuna gidiyor

Karsindaki yaptiklarinin kiymetini bilecek biriyse ondan beklemeyip sen yapabilirsin

Benimde eşim çifte kumrular gibi dolaşmayı sever, cinselliğe önem verir ama ben :olamaz: ben öyle değilim malesef. O da benden şikayetçi :KK53: bende o benden şikayetçi olduğu için şikayetçiyim. Bakalım geçinip gidiyoruz,ama bence yok yav dört dörtlük. Bi taraf taviz verip karşı tarafın isteklerine tamam demeli, başka türlü,tartışma, anlaşmazlık olması normal.

Vallahi biz çok yeni evliyiz, daha bir yıl oldu, üç yıl da sevgililik toplam 4 yıl. Pek yorum yazacak haddi kendim de bulamadım ama dayanamadım.
Benim çevremde 4-4lük evlilik var iki tane. İkisi de kuzen olur. Daha ikisinin de kavgası olmamıştır, elele yürürler. Çocuğu anneanneye emanet edip konserlere, yemeklere giderler. Hobilerine ama anlayışlılar, mesela birinin eşi balık tutamaya gider ayda bir falan kuzen ses etmez, diğeri de dağcılık yapıyor arkadaşlarıyla tırmanma falan gece geç dönüyor onbeş günde bir falan o da ona ses etmiyor. Gül gibi geçinip gidiyorlar valla.
Ben de bir yıldır hiç pişman olmadım açıkçası, hani herkes ilk yıl zordur dedi ama daha ses yükseltmedik birbirmize. Gayet mutlu ve huzurluyum. Eşim pek kavga gürültü sevmez şansım o. Aslında zıt karakterleriz ama birbirimize uyum sağladık, hassas noktalarımıza pek dokunmuyoruz. Hobilerimiz de paralel, ikimiz de ben bilirim insanı olmayınca birbirimize uyum sağlayınca sorunumuz olmuyor pek.

Yaşamaktan mutlu olduğum, pişmanlıklar olmayan, bana huzur veren bir evlilik yaşıyorum. 8 yıldır birlikteyiz. Flört etmeyi asla bırakmadık. Birbirimizi asla ihmal etmeyiz. Zamanımızın çoğunu birlikte geçiririz, zira eş olmanın yanı sıra iki iyi dostuz, birlikte bir çok hobimiz var. Eşim sevecen, sakin, anlayışlı bir insandır. Bense biraz daha fevri, inatçı, zaman zaman da asabiyim... :KK76: Arada saçmalayacağım tutar, güzel yumuşatır, dengeler beni. Bazen beni delirtecek şeyler yapmıyor mu, hem de nasıl yapıyor. Tez canlı bir insanım, bir şey olacaksa hemen olsun, hemen yapılsın, halledilsin isterim. Eşimse rahattır. O rahatlık beni diken üstünde tutar, ensesinde boza pişiririm. :KK53: Küserim, kızarım, patlarım ama hiçbir küslüğümüz birkaç saatten fazla sürmez. Birbirimize şımarırız, sırnaşırız, küslük müslük kalmaz. 5 aydır bu maceraya bir de bebeğimiz katıldı. Buna dört dörtlük evlilik mi denir bilemiyorum ama başka türlüsüne sahip olmak istemezdim.

Yaşamaktan mutlu olduğum, pişmanlıklar olmayan, bana huzur veren bir evlilik yaşıyorum. 8 yıldır birlikteyiz. Flört etmeyi asla bırakmadık. Birbirimizi asla ihmal etmeyiz. Zamanımızın çoğunu birlikte geçiririz, zira eş olmanın yanı sıra iki iyi dostuz, birlikte bir çok hobimiz var. Eşim sevecen, sakin, anlayışlı bir insandır. Bense biraz daha fevri, inatçı, zaman zaman da asabiyim... :KK76: Arada saçmalayacağım tutar, güzel yumuşatır, dengeler beni. Bazen beni delirtecek şeyler yapmıyor mu, hem de nasıl yapıyor. Tez canlı bir insanım, bir şey olacaksa hemen olsun, hemen yapılsın, halledilsin isterim. Eşimse rahattır. O rahatlık beni diken üstünde tutar, ensesinde boza pişiririm. :KK53: Küserim, kızarım, patlarım ama hiçbir küslüğümüz birkaç saatten fazla sürmez. Birbirimize şımarırız, sırnaşırız, küslük müslük kalmaz. 5 aydır bu maceraya bir de bebeğimiz katıldı. Buna dört dörtlük evlilik mi denir bilemiyorum ama başka türlüsüne sahip olmak istemezdim.
Evt cnm anlattigim evlilik bu dort dortluk masallah size:nazar::halay::KK50::rapci:

Ben seni anladim yorum da yazmistim da bidaha yazayim daha uzun:)

Biz esimle 6 yil devirdik 7. Yilimizda evlendik bu 6 yilda ben esimle uyusup uyusamadigimizi gordum, denedim hep

Evlilikten beklentim tam manasiyla hayati paylasmakti

Beraber yuruyus yapmak, tatile gitmek, beraber market alisverisi yapmak, yemegi de beraber yapmak, evi beraber temizlemek toplamak, her yere beraber gitmek bunlar bnm hayat arkadasimdan beklentilerimdi

Su an oyle bi evliligimiz var cunku sevgiliyken de oyleydi ve evlilikte de boyle olacagini tahmin ediyordum

Kafamiz uyusmasa her seyi beraber yapamazdik, hobilerimiz farkli lakin ben onun hobisine ortak oluyorum o da benim hobime ortak olur mesela

Gezmeyi tozmayi cok severim yenilikleri degisiklikleri cok severim esim de bana ayak uyduruyor hadi kalk piknige gidelim dedigimde tamam der uff aman ne piknigi deseydi mesela iste olmazdi yani

Kavgayi küsmeleri tartismalari sevmiyoruz tartisacak sey olmuyor mu oluyor ama kavgaya goturmuyoruz isi biraz tartisip hemen barisiyoruz hemen barismak cok onemli bizim icin

(Sevgiliyken iki gunde bir kavga ederdik bu kavga etmeme olayi evliyken basladi)

Hayati paylasabilenlerin ve problemleri uzatmayanlarin, kavga yanlisi olmayanlarin ve 3. Kisilerin hayatini etkilemesine, evliligini etkilemesine izin vermeyenlerin evliligi senin dedigin gibi 4 4 luktur diye dusunuyorum
Evt cnm dortdorluk bir evliliginiz var sozinde Masallahh bir omur insallah :halay::KK50::sampiyon:

4.4 lukmu bilmiyorum ama ben hayallerimdeki evliliği yaptım hayalleriminde ötesinde bi eşim var 8 yılı aşkın evliyiz büyük bi kavgamiz olmadı hiç kalbimi kırmadı bende onu hiç kirmadim zevklerimiz uyuşuyor hayata baktigimiz pencere aynı yemek , müzik zevklerimiz bile aynı eşim ev işlerinde çocuk bakımında alışverişte bana sonuna kadar yardimci olur tek sorun ailesi ondada kimse ailesini secemez mantigiyla eşimi uzmuyorum zaten onlara karşıda hep yanımda olur savunur beni ezdirmez
Belki diğer insanlara karşı 4.4 luk olmayabiliriz ama birbirimize karşı mükemmel diyebilirim yani bize göre öyle birbirimizden memnun olmadigimiz keskemizin olduğu bi konu yok mutluyuzda çok şükür şuda olsun dediğimiz bişey yok
Masallah cnm size iste dortdortlukten kastim bu tarz bi evlilik bir omur insss :nazar::halay::KK52::super::sampiyon:

Şaşkınım çooook şaşkın!!! Eşimle kendimi okudum sanki, eşim çok rahattır, asla rahatını bozmaz, yavaştır, sakindir. Bense inatçı, asabi, trafikte bile bağıran çağıran küfreden biri olurum.
Beni sakinleştirir, sırnaşıp gülüşüp 2 kıkırdayıp tüm sinirimi alır. O olmasa ne yapardım, derim bazen?
Hayat eşim olmadan, sıradan, sıkıcı, zor gelirdi galiba.
O ise bana hayatı güzelleştiren, kolaylaştıran, zoru birlikte aştığım adam. Şükürler olsun :nazar:

Kizlar ablamla bu konu uzerinde konusuyorduk dedim bu soruyu kk ya sormali En Büyük KK
Gercekten dortdortluk evliligi olan var mi yani soyle kadin da adamda herkonuda memnun heryonden diyim yani
Sukur bi yuvamiz var esimi cook seviyorum ama herseyinden her huyundan memnun muyum hayir,istedigim evlilik bu mu hayir,ama ayrilmak istermiyim hayirr varligi yeter diyorum oysaki ben cifte kumrular gibi eslere ozeniyorum var mi bilmiyorum ama :KK31:,benim esim cinsellikten uzak,gezmeyi sevmez biraz maco,cok sohbetimiz olmaz kapali kutu gibidir ama deger verir bana asigim yani ,anlayacaginiz istedigim gibi bi hayat degil ablaminda ole var sikintilari
Simdi biz merak ettik tamamen esinin herseyinden memnun cok super anlasan eside kendisinden memnun hersey dortdortluk evliligi olan var mi :KK37::ıslık:cok merak ettik haydi gelsin yorumlar kizlar
İnsan bile başlı başına mükemmel bir organizma olmasına rağmen dört dörtlük değil ki..Evlilikler dört dörtlük olsun.

Şaşkınım çooook şaşkın!!! Eşimle kendimi okudum sanki, eşim çok rahattır, asla rahatını bozmaz, yavaştır, sakindir. Bense inatçı, asabi, trafikte bile bağıran çağıran küfreden biri olurum.
Beni sakinleştirir, sırnaşıp gülüşüp 2 kıkırdayıp tüm sinirimi alır. O olmasa ne yapardım, derim bazen?
Hayat eşim olmadan, sıradan, sıkıcı, zor gelirdi galiba.
O ise bana hayatı güzelleştiren, kolaylaştıran, zoru birlikte aştığım adam. Şükürler olsun :nazar:
Eşlerimizle her açıdan benzeseydik, o evlilikler çok uzun sürmezdi zaten. Birbirimizi dengelemek önemli ve gerekli. =)
Evt cnm anlattigim evlilik bu dort dortluk masallah size:nazar::halay::KK50::rapci:
Teşekkür ederim. Mutlu, huzurlu hissedildiği sürece bütün evlilikler dört dörtlük sayılır. Tartışmalar, didişmeler, kusurlar her insanda, her beraberlikte var neticede.

valla ben evliliğimden eşimden çok memnunum hiç kimsenin evliliğine bakıp aman şöyle evliliğim olsa yada eşim şöyle biri olsa demedim hiç 15 yıllık evliyim ve eşime hala ilk günki gibi aşığım...Tabi bazen tartıştığımız zamanlar olmuştur ama bu asla tartışmadan öte gitmez kavgaya dönüşmez ve unutamayacağımız sözler söylemeyiz birbirimize..Eşimede derim hep iyiki seninle evlenmişim diye bir dediğimi iki etmez kendini evine ve çocuklarına adamış bir adamdır...Kaprisimi ve nazımı ondan başka kimse çekmez ben asla 4*4 lük değilim ama eşim kesinlikle 4*4 lük bir adamdır bunu herkes söyler..... şükürler olsun daha ne isteyimki....

var niye olmasın ki? ama çok da az ne yazık ki. o kadar az ki insanlar olmadığını düşünebiliyorlar.

Kizlar ablamla bu konu uzerinde konusuyorduk dedim bu soruyu kk ya sormali En Büyük KK
Gercekten dortdortluk evliligi olan var mi yani soyle kadin da adamda herkonuda memnun heryonden diyim yani
Sukur bi yuvamiz var esimi cook seviyorum ama herseyinden her huyundan memnun muyum hayir,istedigim evlilik bu mu hayir,ama ayrilmak istermiyim hayirr varligi yeter diyorum oysaki ben cifte kumrular gibi eslere ozeniyorum var mi bilmiyorum ama :KK31:,benim esim cinsellikten uzak,gezmeyi sevmez biraz maco,cok sohbetimiz olmaz kapali kutu gibidir ama deger verir bana asigim yani ,anlayacaginiz istedigim gibi bi hayat degil ablaminda ole var sikintilari
Simdi biz merak ettik tamamen esinin herseyinden memnun cok super anlasan eside kendisinden memnun hersey dortdortluk evliligi olan var mi :KK37::ıslık:cok merak ettik haydi gelsin yorumlar kizlar

Dort dortluk evlilik diye bisey yok benim de esim cinsellik konusunda soguk cok istekli degil. Ama diger konularda mukemmel bana deger verir maddi durumumuz da harika hicbiseyimiz eksin degil. Ayrica suna gelince cogu cift disarda mutlu duruyo ama icerisini asla bilemezsin hele simdi oyle ciftler var ki birbirilerinin gozlerini icine bakara pozlar verip facebook ta paylasiyolar mutlu cift imaji gibi dursa da degiller. Kavga gurultunuz yoksa salla gitsin evlilik oyle bisey zaten 5 sene sonra cinsellik de kaybediyo heyecanini.

Back
X