Eğer olaylar anlattığın gibiyse kaç kızım sen bu adamdan. Babası şöyle seviyor beni annesi şöyle iyi diyorsun ama sen bu adamla evleneceksin,boş versene.
Hiç normal değil anlattıkların da ben hiç bir şekilde teyze-yeğen ilişkisi görmedim. Kadın artık nasıl kudurduysa siz evlenirseniz bende evlenicem modunda ve senin nişanlında teyzenin evlenmesine kuduruyor. Benim başıma böyle bir şey gelecek bırak görüşme demeyi ortalığı ayağı kaldırırım babasınada şikayet ederim yerinde olsam. Çok afedersiniz de ne b*k yiyorlarmış ki babası duysa öldürürmüş? Demek ki ortada adamın kızacağı şeyler var sadece senin kendi kuruntun değil.
Ya kusura bakmayında fesat akraba başka bu bambaşkabir olay. Çok sinirlendim.
Evet ailesinin beni anlamasi sevmesinin anlami kalmiyor sevgilimden ayni seyleri görmedikten sonra.
Bende ilk defa böyle bir iliski görüyorum. Aralarinda o sacma inatlasma modunun bende farkina vardim.
Teyzesi hatta birkere sormustu niye mutlusun diye ses tonunu duyunca. O da yok birsey dedi. Sonrada
withlove06 i istemeye gidecegiz dedi ona. Halbuki daha belli degil söyleme demistim ama inat yapar tarzindaydi.
Ardindan teyzesi hayirli olsun bende biriyle tanistim vs diye birseyler zirvaladi inat yaparcasina.
Hep böyle konusmalar yapiyor kadin..evde oldugu halde suan enistenleyim geziyorum ediyorum diyor. Veya dugunde ömüzde otururken bize dönüp dönüp evlenicegim evlenicegim diye söylendi sevgilime..dugundeki erkekleri sevgilime anlatiyor o yakisikli o böyle diye. Ama babasina anlatmis annesi butun olaylari. Babasida demis o deli zaten banada
diyor kücük oglumu sana birakacagim evlenecem zengin koca bulacagim diyerek. Bunlari sevgilim söyledi bana.
O resim konusunda babasinin haberi olmus ve ne var bunda demis. Ama resimler görmedi.
Ama babasi öyle diyorsa sevgilim niye zamaninda bizi öldürür dedigini anlamiyorum ozaman?