- 5 Ağustos 2013
- 772
- 490
- Konu Sahibi Ceren_cebil
Merhaba konuyu şimdi görüyorum.ben 4 aylık evliyim biz sevgiliyken de yaşadım evliyim yine yaşıyorum.Bak anlatayım eşim unı deyken bır kızla çıkmış sen de 3 ay ben dıyım 1 ay aşık olmuş kıza vs kızda eski sevgilisini unutmak için benim eşimi kullanmış eşimle kız tartışınca kız ayrılmış 3 gün sonra eski erkek arkadaşıyla el ele görmüş bunları aman Allahım öyle üzülmüş ki (gercekten zor bir durum bende kabul ediyorum.) deprosyana girmiş terapiler almış hatta unı ye bıle bir dönem gitmemiş düşün çok değil ama bazen içlenir falan hatta dinlediği bir şarkı var özcan denizin belki bilirsin öyle de olmuyor böyle de olmuyor... diye ara ara dinlenir canlı müzige gideriz hemen onu ister falan bende bozuluyorum tahmin ediyorum ama belli etmiyorum.Amannn öyle şeylerle uğraşıyorsun ki aslında bende çok taktım kafaya neler neler şimdi takmıyorum bir kere kendime güveniyorum konuşuyoruz bazen şu kadın güzel şu iyi vs vs aaa evet gercekten güzel haklısın vs vs sallamıyorum sallamadıkca o da konuşmuyor artık önceden ne kavga ederdim.Benim gezerken başka kızlara bakmalar, yorumlar vs vs bir de bu durum ne uğraşıcam yaaa o kıskansın beni şimdi takmıyorum o takip ediyor beni önceden ben arardım sık sık şimdi o ama bu geçmiş yara kalmış silinmiyor ne yapalım git desen o kızda yok artık ne olacak takmayacaksın kendine güveneceksin biz kıskanıp üstlerine gittikce havalanıyorlar gıcıklığına mı ne yapıyorlar bilmiyorum daha çok yapılıyor bu davranışlar o yüzden hiç takma bu konularda yalnız değilsin burada birçok kadın da yaşıyordur bunu unutma kendine güven kendini sev senden başka yok ister sevsin istemezse cekip gitsin sen neşeni kaybetme onsuzda güldüğünü bilsin unutma senden bir tane daha yok herkes özel sende özelsin