Kendi iliskimi kendi ellerimle bitirecegim, yardim lutfen

Merhaba konuyu şimdi görüyorum.ben 4 aylık evliyim biz sevgiliyken de yaşadım evliyim yine yaşıyorum.Bak anlatayım eşim unı deyken bır kızla çıkmış sen de 3 ay ben dıyım 1 ay aşık olmuş kıza vs kızda eski sevgilisini unutmak için benim eşimi kullanmış eşimle kız tartışınca kız ayrılmış 3 gün sonra eski erkek arkadaşıyla el ele görmüş bunları aman Allahım öyle üzülmüş ki (gercekten zor bir durum bende kabul ediyorum.) deprosyana girmiş terapiler almış hatta unı ye bıle bir dönem gitmemiş düşün çok değil ama bazen içlenir falan hatta dinlediği bir şarkı var özcan denizin belki bilirsin öyle de olmuyor böyle de olmuyor... diye ara ara dinlenir canlı müzige gideriz hemen onu ister falan bende bozuluyorum tahmin ediyorum ama belli etmiyorum.Amannn öyle şeylerle uğraşıyorsun ki aslında bende çok taktım kafaya neler neler şimdi takmıyorum bir kere kendime güveniyorum konuşuyoruz bazen şu kadın güzel şu iyi vs vs aaa evet gercekten güzel haklısın vs vs sallamıyorum sallamadıkca o da konuşmuyor artık önceden ne kavga ederdim.Benim gezerken başka kızlara bakmalar, yorumlar vs vs bir de bu durum ne uğraşıcam yaaa o kıskansın beni şimdi takmıyorum o takip ediyor beni önceden ben arardım sık sık şimdi o ama bu geçmiş yara kalmış silinmiyor ne yapalım git desen o kızda yok artık ne olacak takmayacaksın kendine güveneceksin biz kıskanıp üstlerine gittikce havalanıyorlar gıcıklığına mı ne yapıyorlar bilmiyorum daha çok yapılıyor bu davranışlar o yüzden hiç takma bu konularda yalnız değilsin burada birçok kadın da yaşıyordur bunu unutma kendine güven kendini sev senden başka yok ister sevsin istemezse cekip gitsin sen neşeni kaybetme onsuzda güldüğünü bilsin unutma senden bir tane daha yok herkes özel sende özelsin:KK19:

Yabancı bir kültürde eski sevgili ile ilgili şeyler nasıldır bilemem
Çünkü orada atıyorum karşılaşırlar birlikte kahve içerler takılırlar sorun olmaz
Ama Türkiye de ayrılık sebebidir
Yani o kültüre göre belki yaptığı normal, belki değil
En iyisini siz o ülkedeki insanları, arkadaşlarınızı gözlemleyerek anlayabilirsin

Valla bence adamın önüne tencil pilavı gibi ısıtıp ısıtıp tekrar koyma. Emin ol bunu yaptığın sürece kaybedersin. Hangi insan hatasının yüzüne vurulmasından haz alır ki ? Hele bu birde erkekse. Anlaayışlı olmak gerekir geçmiş geçmişte kaldı sonuçta. Ve unutma o kadın erkek arkadaşının kendi hatalarını görüp nasıl bir insan istediğine karar vermesi için yardımcı olmuş. Seninle 7 senedir beraber ve bence bu en önemlisi. Zaten onu unutmamış olsa ya da hala aklında olsa gider buluşur, görüşür ve hep git gel yaşardı. Ayrıca benden sana tavsiye hep bunu derim ARKADAŞ gibi olun sevgili gibi değil ! Ben hep bunu söylerim. Sevgili gibi davranıp bağırıp çağırırsan onun ne hissettiğine dair laf dahi alamazsın ağzından alsanda ne kadar gerçekci olur orası çelişkili. O yüzden ona, onu akadaşı gibi dinleyeceğini gerçekleri anlatacağı taktirde ilişkinize zarar gelmeyeceğini, doğruları söylediğinde eskisi gibi olacağını fakat sonradan yalanını yakalarsanız kötü olacağını iyi yada kötü ne varsa o an anlatmasını isteyin. Emin olun etkili bir yöntem olacaktır. Ve onun karşısında tutumunuza dikkat edin YÜZÜNE VURMAYIN ve SAKİNCE DİNLEYİN. Arkadaşınızmış gibi ve daha sonrasında gündeminize dahi getirmeyin.

Bu arada benimde ilk aşkım hala unutmadığım anılarım var bayanlar öyle hislerini ilklerini eşlerine sevgililerine yansıtmaktan cekiniyorlar ama erkekler düz mantık işte benim ilk erkek arkadaşımla 4 yıl sürmüştü deli gibi severken ayrıldık o da biliyor bunu ben anlatmak istemesem de o ögrenmek istemişti.Bende anlattım ama orada bitti ne şarkı ne hatırlama onun yanında hep dikkat ettim ama o edemiyor. 4 yıl ilişki nasıl unutun nasıl kaldın ayakta diyordu yaşandı bittti dedim orda kapandı konu benim için belki de bana tepki yapıyor içten ice bana mı kızdığından yapıyor acaba ? bak şimdi burada bunu paylaşırken geldi aklıma bunu hiç düşünmemiştim hahayyy:KK48:

ya ben eminim, ayni duygular ve endiseler ve de sorunlar daha kisa anlatilabilir.
O kadar uzun ki okuyamadim. Size degil genele soyluyorum, bir tik daha kisa anlatmayi deneyin kardeslerim.

Ya siz ne ilginc kadinlarsiniz. Klavye basinda oturup kime laf soksam diye bekliyor musunuz? Neyin kafasi bu. Icinde bulundugum durumun aptalca oldugunu bildigim icin zaten baska kadinlarin goruslerini sorayim dedim. Sizin incitici, kendini begenmis yorumlariniza ihticayim yok. Yanlislarimi assagilayarak yada beni kucuk gorerek degil de duzgunce gosterebilirdiniz. Sanirsin hepsinin, ozguveni yerinde, hic sorun yasamamis. Cok caresiz hissettiginiz anda size assagilanarak mi hitap edilmesi hosunuza gidiyor?? Ben siz de kadinsiniz, kendiniz olsaniz nasil davranirdiniz, ne onerirsiniz diye size danistim. Ne yanlis etmisim.
Coktan uzman yardimi almaliydiniz. Taaaa sevgilinizin evli bayan arkadasini takinti haline getirip onun her seyini arastirip her gun takip edip delicesine kiskanmaya basladiginiz zaman.

o zaman da farkindaymissiniz sacmaladiginizin ama hicbir sey yapmamissiniz ki ayni tas ayni hamam devam ediyor

Turk kadinlarinin huyunu suyunu mu bilmiyor acaba dedim yabanci bir sevgiliniz olunca cunku boyle birseyi sorun etmemistir onceki iliskilerinde birlikte oldugu kisi o da fotograf saklamanin sizi uzecek birsey oldugunu tahmin edememis olabilir. Suphe ettiginiz bir diyaloglari ya da gorusmelerine sahit olmamissiniz o yuzden uzerine gitmeyin bu olayin. Sonucta en guzeline ya da en yakisiklisina vurulmuyor gonul. Sizde buldugu guzellikleri onda bulamamis demekki

Bayaa uzun anlatmissiniz ama su tantananın çıkmasının tek sebebi, erkek arkadaşınızın eski kız arkadaşının güzel olması.
'Kezban' diye tanimlarlar ya bazi kizlari, ben buna hakikaten cok kizardim ama bu konudan sonra cok da kizmamam gerektigine karar verdim :KK14:

sen türksün o yabancı....onlar ilişkilerini bizim gibi yaşamıyorlar..bahsettiğin çoğu olay onlar için normal ama bizim için deil...

anooomm yabancı damadın türk kızı kıskançlığıyla imtihanı :) yazık günah yapma çocuga böyle şeyler.diğer kız onun için çok değerli olsaydı zaten onunla evlenirdi.

Bence sızın sorununuz; Kızın kım veya nasıl oldugu veya ozguvenınız degıl.. Soyledıgınız gıbı erkek arkadasınızın ona verdıgı degerı sıze aksettırmesı.. Haliyle bir yerden sonra takıntı haline dönüştürmüş.. İçinizdeki şüphe hala ona karşı birşey hissediyor hissi.. Bu duygunun ustesınden gelirseniz herşeyi çözersiniz sanki.. İlişkilerde şeffaf olmaktan yanayım ama bu kadarından da değil..

X