• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

merak ettigim dort dortluk evliligi olan var mi?

benım evlılıgım dort dortluk
kayınvalıdem 0:0 lık
onlardan ne kadar uzak ısek evımızde okadar ask sozlerı fısıldanır
ne zaman gorussek evde onların ısmı gecer durur
:)
dort dortluk kavramı neye gore kıme gore var veya yok dersek
kayınvalıdeötesıne kadar var onun oldugu noktada hıcbırsey yok :KK53:
yıkıcı bıtırıcı dagıtıcı kötucu bırının yanında solan yaprak gıbı oluyoruz :KK53:

Kizlar ablamla bu konu uzerinde konusuyorduk dedim bu soruyu kk ya sormali En Büyük KK
Gercekten dortdortluk evliligi olan var mi yani soyle kadin da adamda herkonuda memnun heryonden diyim yani
Sukur bi yuvamiz var esimi cook seviyorum ama herseyinden her huyundan memnun muyum hayir,istedigim evlilik bu mu hayir,ama ayrilmak istermiyim hayirr varligi yeter diyorum oysaki ben cifte kumrular gibi eslere ozeniyorum var mi bilmiyorum ama :KK31:,benim esim cinsellikten uzak,gezmeyi sevmez biraz maco,cok sohbetimiz olmaz kapali kutu gibidir ama deger verir bana asigim yani ,anlayacaginiz istedigim gibi bi hayat degil ablaminda ole var sikintilari
Simdi biz merak ettik tamamen esinin herseyinden memnun cok super anlasan eside kendisinden memnun hersey dortdortluk evliligi olan var mi :KK37::ıslık:cok merak ettik haydi gelsin yorumlar kizlar

Eşim 4 4 lük bir insan mıdır? Kimse değildir sanırım ama ben onun her zerresinden memnunum:KK200:
Masallah evliligim 4 4 lük ama misal esimin ailesinden yana hic memnun degilim:)

Yok tatlim be 5 senedir evliyiz isi dolayisiyla hasretiz birbirimize zannedersem isin sırrı özlem de..iki küçük bebegimiz var o yüzden tez ayrilik bize göre degil....Allah herkesin yuvasini korusun...Sevgi ve saygi varsa bir evlilikte ömürlük olur...
İşte onu diyorum tez ayrılk getirir diye işin sırrı özlemde :nazar: Amin hepimizin yuvasını ve evlatlarını :nazar:

Ilk ders: Taviz yok;-) Sanirim ipleri elime aldım derken bunu kasdettin.
Aynen canim hic eyvallahim olmadi....Mutlu edersen mutlu olursun...Cocuklarimizda mutlu olur..Ailenle aramda mutlu olur....sen bana ve aileme saygili olursan benden fazlasiyla karsiligini alirsin dedim. Simdi sifir problemle evliligimiz sürüyor. Benden iki yas küçük kendisi bide:halay:

Evlilikte muhabbet varsa, sevgi varsa zaten o evlilik dört dörtlüktür bence. Çünkü o zaman kusurlar affedilebilir.

Bizim evliliğimizde genelde sorun ben oluyorum, çok ince düşünüyorum ama eşim bazen alttan alıyor, bazen tartışıyoruz o_O ama bence önemli olan aynı evde küs kalmamak ki eşim bunu hiç beceremez hayatta dayanamaz gelir özür diler haklı da olsa... ben de uzatmam. Olay tatlıya bağlanınca da herşey güzel zaten :KK75:

Aynen canim hic eyvallahim olmadi....Mutlu edersen mutlu olursun...Cocuklarimizda mutlu olur..Ailenle aramda mutlu olur....sen bana ve aileme saygili olursan benden fazlasiyla karsiligini alirsin dedim. Simdi sifir problemle evliligimiz sürüyor. Benden iki yas küçük kendisi bide:halay:
Senle bi kurs açalım :D

Valla benim ki diyecem ama kocamda ki sabir olmasa bosardi heralde beni. Evde baskin karakter ve idare edilen benimdir. Gezmeyi cok seven, para harcamayi, sürekli hediye almayi, cocuklarinin popisini yikamayi, onlari uyutmayi, bana yardim etmeyi, cinselligi, muhabbeti cok seven ve daima bana sevgisini ispat edip sözlü beyanda bulunan bir adamla evliyim. Cok mutluyuz şükürler olsun ama bizimde is dolayisiyla uzun ayriliklarimiz oluyor. 5 aydir yanimdaydi 20 gun sonra tekrar gidiyor:KK61:iste dört dörtlük olmuyor hicbisey....
Cnm iste dedigim dortdortluk tamamen uyumlu olabilmek tabiki aksakliklar kisa tartismalar tripler olacak ama tamamen uyumluysaniz sikinti yok yani masallah size

Kizlar ablamla bu konu uzerinde konusuyorduk dedim bu soruyu kk ya sormali En Büyük KK
Gercekten dortdortluk evliligi olan var mi yani soyle kadin da adamda herkonuda memnun heryonden diyim yani
Sukur bi yuvamiz var esimi cook seviyorum ama herseyinden her huyundan memnun muyum hayir,istedigim evlilik bu mu hayir,ama ayrilmak istermiyim hayirr varligi yeter diyorum oysaki ben cifte kumrular gibi eslere ozeniyorum var mi bilmiyorum ama :KK31:,benim esim cinsellikten uzak,gezmeyi sevmez biraz maco,cok sohbetimiz olmaz kapali kutu gibidir ama deger verir bana asigim yani ,anlayacaginiz istedigim gibi bi hayat degil ablaminda ole var sikintilari
Simdi biz merak ettik tamamen esinin herseyinden memnun cok super anlasan eside kendisinden memnun hersey dortdortluk evliligi olan var mi :KK37::ıslık:cok merak ettik haydi gelsin yorumlar kizlar
4-4 luk degil ama biz bayaa iyiyiz. (onceden sikintilarimiz oldu ama atlatik sukur)

kvdemden dolayi yarim puan kiriyor cunku esim hep benden yana oldu maddi sorunlardan da bi yatim kiriyam cunku parasi varsa yagdirir valla baska bisey bulamadim 4x3 oldu masallah yani

Cnm iste dedigim dortdortluk tamamen uyumlu olabilmek tabiki aksakliklar kisa tartismalar tripler olacak ama tamamen uyumluysaniz sikinti yok yani masallah size
Arada tartismalar tabiki olmasi lazim..iliskilerin tuzu biberi cok zit karakteriz ama kesinlikle kararlarimiza saygiliyizdir..Birde tartistigimiz hangi konu olursa olsun bir daha acilmaz o gün kapanir biter. Yataga küs girilmez bunlar evliligimizin basinda aldigimiz kurallardir. Rabbim herkesin evliligini mutlu etsin insallah. Hayirli kandiller bu arada:KK68:

Back
X