Anlayisin icin tesekkurler. Yukardada birisi benzer soru sormustu ona yazdigim cevabi sana da gonderiyorum: sorun 1 yillik ciktigi kizin her istedigini yapip 7 yillik ciktigi ve evlenecegi kadin olan bana yapmamis olmasi. Bunu da maddi duruma baglamasi. O zaman varmis da yapmis bugun yokmus. 7 yillik iliskimizin 6 yili boyunca benden haberisz kizin resimlerini silmemis olmasi. Sonradan yine kizla ilgili ne kadar ciddi rahatsiz oldugumu gormus de o tartisma sonucu silmis. Yoksa daha silecegi yokmus. Onunla defalarca, defalarca konustum. Bu resim davasindan hemen sonra ayrildim. Sehir disindaydi ilk ucakla geldi, butun parasini yuzuge yatirmis. Evlenme teklifi etti. Seni sevdigimi anlaman icin daha ne yapmam gerek dedi. O kizin varligini bile unutmustum sen konularini acana kadar. Sen 10 kat daha ustunsun. Onla kiyaslanamazsin bile. Resimler hatira diye sakladim, bir zamanlar ciktigim kizlardan biriydi. Sadece onun degil ki butun ciktigim kizlarin resimleri var, sen bir ona takmissin dedi. Ben durup durup gidip de kizin resimlerine bakmiyorum ki falan dedi. Aldim yuzugu o an inandim kabul ettim. Ama kendi kafamda bunu atlatamadigima karar verdim. Kabul edemiyorum icimden. Hem onun hislerine inaniyorum, guvenmek istiyorum hem de kendi icimde kabullenemiyorum. Adam bana diyo artik: bu kadar seyden sonra da inanmiorsan daha yapabilecegim sey yok diye. Kizi zamaninda cok sevmisse, hala unutamadiysa tutup bana evet ya aklimin bir kosesine hala var demiyecektir. Kafam karisik, gercekten kizla hicbir alakasi yok ve sadece bana mi odakli yoksa baska turlu mu bilemedim.