merak ettigim dort dortluk evliligi olan var mi?

Kizlar herkes tamamen sorunsuz bi evlilikten bahsetmiş dortdortluk derken
Aslinda anlatmak istedigim eşinizle tamamen her konuda uyusabilmek kafa yapinizin hobilerinizin beraber vakit gecirmeniz,cinsellik vs...
Tabiki arada tatli tartismalar kisa triplesmeler olacak yada hayat herseyi ttam sunmayacak ama herseyin ustesinden gelebiliyorsaniz birlikte ve her konuda ruh ikizi iseniz bu dortdortluktr zaten

Sağol cnmm hayirli kandiller

4 4 lük evlilik olmaz baciiimm bizim evliligimiz süper söyle böyle öven insaninda senden çok derdi sorunu vardır
Yani bi de neye göre kime göre süper. Mesela pineklemeyi seven bi çift için çok gezenin evliliği süper değildir ya da çocuk sevmeyen çiftlere 5-6 çocuklu evlilik gibi.
Ama sorunu olduğunu kabul etmeyenlerde çok sorun çıkıyo

Valla ben mutluyum. Zevk aldığımız şeyler aynı. Birlikte vakit gecirmekten mutluyuz. Çocuğumuzu birlikte buyutuyoruz her şekilde yükümü paylaşır. Ha kavga etmiyo muyuz super kavga ederiz ama sonunda birbirimizi anlarız. Bilmiyorum cevap olabildi mi

Evt cnm iste dedigim bu tur evlilik yani dortdortluk olan bu

Onemli olan saygili ve uyumlu olmak. Uyumdan kastim eslerin birbirinin ikizi gibi olmasi degil puzzle parcalari gibi birbirini tamamlamasi. Mesela esim genelde sakin biridir ama sinirlendi mi cenesi duser. Ben de sakin sakin onu dinlerim. Siniri gecince bu defa ben baslarim hirsimi alana kadar bidi bidi yaparim o da sakince dinler ve konu kapanir Eger ikimiz de sinirlensek olay kavgaya donecek ki evlendigimizden beri hic kavga etmedik bu sayede. Karakterlerimiz de cok farkli. Ikimiz de farkli konularda fedakarlik yapip farkli konularda keskin cizgilerimiz var. Bir konuda eger keskin cizgim varsa mutlaka esim taviz veriyor ve esimin keskin cizgisi varsa ben taviz veriyorum. Eger ayni olsaydi baya baya sikinti olacakti mesela.

Ama genel olarak birbirinizin en iyi arkadasi olmalisiniz. Boylece birbirinizden sikilmadan on yillarca yasarsiniz.

benim evliliğim dört dörtlük değil ama sanki bazı evlilikler maddi manevi dört dörtlük gibi duruyor. Buraya yazanlarda var mı dört dörtlük evlillik?

ben de çok mutluyum çok şükür.Allah herkesi mutlu kılsın,mutlu olanların da mutluluğunu daim etsin.

4 4 lük mü bilemem fakat çok güzel bir evliliğim var. Bunun için büyük bir sırra da gerek yok. Buralarda okuduğumun aksine erkek kadını insan yerine koysun değer versin eşit görsün yeter. BDV de gördüğüm en büyük eksiklik zira. Ben erkeğim ben karar veririm kadın geride durmalı diyen zihniyetler burada kapış kapış gidiyor. Bence mutsuz evliliklerinin en temel nedeni bu. Yani burada gördüğüm kadarıyla bu

Ben de 19 yıllık evliyim. İsterdim ki hem aşık olduğum hem de iyi anlaştığım biriyle evleneyim ama olmadı maalesef. Aşık olduğum kişilerle anlasamadik. Nasılsa artık olmayacak bari bana aşık biriyle evleneyim de zamanla belki ben de aşık olurum dedim ama olmadı. Çok kısa bir sürede evlendik. Tanıştıktan 3 ay sonra. Şimdiki aklım olsa 1 yıl nişanlı kalır daha iyi tanımaya çalışırdım. 3 ay içinde bana göstermediği kötü yönlerini daha ilk günlerde göstermeye başladı. Aşk olmasa da sevgi, saygı ve anlayış olsa yine idare eder biz kadınlar. Gerçi yine idare ettim 19 yıldır ama çocuklarımın ve ailemin hatırına...

Söylemem söylememnazar edersiniz dermişim ...daha az önce 6yildir ilk kez bu kadar agir tartıştık kalbim kırık disim ağrıyor bilmem 4 4lük olmayan evliliğin le mutluydum ama görmezden gelmisim çoğunlukla patlama yaşadım şükür ama içim boşaldı çok sakiniz şuan herkes uyumaya çalışıyor

ALlah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…