Kendi iliskimi kendi ellerimle bitirecegim, yardim lutfen

Senden once yasanmis bitmis, klasik bi cevap belki ama erkek arkadasin su an seninle birlikte onunla degil.
Surekli o kizdan bahsederek cocugun aklina dusurme olmayacak seyleri.
Bunu duzeltmek tamamen sana bagli, tabi istiyorsan uzmana da danisabilirsin.
İliskinde mutluysan, sevgilinin bi acigi yoksa sana karsi bos yere suyu bulandirma.
bu konunun sonu kınamayın bedduasıyla biter ben söyliyim

bugün eski sevgilisinin fotosuna işeyip sifon çeken adam sen eskiyince aynısını sana da yapacak demektir,geçmiş olsun.

Allah razi olsun ben de diyorum acayip haz aldim bu durumdan.
1) Isemesini ben soylemedim, cope atsa annesi gorecekti sorular soracakti iyi degil o yuzden klozete at sifonu cek dedim. O kendi isedi.
2) Yaptigim hicbirseyden deli gibi haz alan memnun olan biri degilim, o yuzden burada sizlere sordum.

Ya siz ne ilginc kadinlarsiniz. Klavye basinda oturup kime laf soksam diye bekliyor musunuz? Neyin kafasi bu. Icinde bulundugum durumun aptalca oldugunu bildigim icin zaten baska kadinlarin goruslerini sorayim dedim. Sizin incitici, kendini begenmis yorumlariniza ihticayim yok. Yanlislarimi assagilayarak yada beni kucuk gorerek degil de duzgunce gosterebilirdiniz. Sanirsin hepsinin, ozguveni yerinde, hic sorun yasamamis. Cok caresiz hissettiginiz anda size assagilanarak mi hitap edilmesi hosunuza gidiyor?? Ben siz de kadinsiniz, kendiniz olsaniz nasil davranirdiniz, ne onerirsiniz diye size danistim. Ne yanlis etmisim.
Kadın dayanışması bekliyorsunuz burda ama size hiçbir zararı olmamış bir kadına ana avrat sövmediğiniz kaldı birtek..Allahın yarattığı bir insana travesti bile dediniz ayıptır ya..Ayrıca kimse size yanlış birşey söylemedi hastalık derecesinde kıskançlığınız var bunu kabul edin yani..Bir kadın olarak bizden birşeyler bekliyorsanız sizde önce bir hemcinsiniz hakkında konuşurken üslubunuza dikkat edin..Kadının bir suçu olsa tamam haklısın dicemde yok yani

Allah razi olsun ben de diyorum acayip haz aldim bu durumdan.
1) Isemesini ben soylemedim, cope atsa annesi gorecekti sorular soracakti iyi degil o yuzden klozete at sifonu cek dedim. O kendi isedi.
2) Yaptigim hicbirseyden deli gibi haz alan memnun olan biri degilim, o yuzden burada sizlere sordum.

haz alıp almadığını bilemem de kadına bi maymun dememişsin o kadar.

Kız bela olmamış başınıza anladığım kadarıyla sevgilinize dönmek gibi bir çabası da yok. Fotoları silmeyende onu tatile götürüp sizi götürmeyende sevgiliniz. E çelmeyi niye kıza takıyorsunuz ne suçu var kızın, sevgilinize çelme taksanız anlarım da kız napmış yani bu kadar kini hakedecek:KK20:

Ne yapalım kerdeş? Pohpohlayalım mı seni? O kız çirkinmiş, sen über süper güzelsin mi diylim ne diyelim? Olay baştan sona problemli, siz baştan sona problemlisiniz. Sevgiliniz de problemli. Problemlerin üzerine kurulan bir ilişki ne kadar sağlıklı olursa sizinki de o kadar sağlıklı işte. Yardım almanız şart, ama tek başınıza değil.

İlk baktığımda bu ne kadar uzun konu dedim, ama genede okumaya başladım ta ki "travesti" benzetmesine kadar, bir kadına sırf sevgilinizin eski sevgilisi olduğu "travesti" diyerek egonuzu mu tatmin ediyorsunuz, kendiniz mi rahatlatıyorsunuz?
Aynı paragraf içinde kadına güzel deyip, travestiye benzeterek bitirmişsiniz. Konunun sonunu okumadım o kelimeden sonra, o yüzden sonuçla ilgili yorum yapamayacağım. Ama okuduğum kadarı ile ilgili yorum yazmadan da duramadım...

Akşam akşam nöronlarım uykuya daldı da ben mi anlamıyorum ? o_OAçıkçası olay anlattığın gibiyse sorun sende değil ki o_O7 yıllık ilişki .Adam eski sevgilisinin resimlerini zar zor 6.yılda atıyor. Seninle yapmadığı şeyleri eskisiyle yapmış, sana gelince bahaneleri peşi sıra sıralıyor. Bence sen direkt olarak kızı kıskanmıyorsun, sevgilinin hâl ve hareketleri seni buna sevk ediyor. Senin yerinde kim olsa çıldırır.

Konu sahibi bana da cemkirir diye yazamadim, ama katiliyorum.

Cirkin, yamuk, sivilceli olsa da, adam onceki sevgilisini daha cok seviyormus , belli. Konu sahibesini o kadar sevmiyor. Konu sahibesi de berikini cok sevmis ama beni o kadar sevmiyor diye kendi kendini yiyor. Baskasini daha cok sevmis olmasini sindiremiyor, hakli.

Peki biz ne yapalim konu sahibesi, kalbin ne yapacai belli olmuyor ki. Yani tamam tipiniz daha guzel olabilri ama adam 6 yil unutamamis, sevmis, sizinle tatile gitme zahmetinde bulunmamis, cok sevdigini sanmiyorum sizi. Ne yapacaksiniz ki, ya durumu kabullenip baskasina daha cok asik oldugunu sindirip evlenirsiniz, ya da size cok asik, tapinan baska biriyle olursunuz. Durum buysa, kendinizi yemenin size bir faydasi yok ki. Psikolog ne yapsin, adamin 6 yil fotograf sakladigi gercegini mi degistirsin?

7 yil boyunca sizi gezmeye goturmek icin para biriktirmesini beklemeniz mi, "travesti gibi" lafini bir hakaret olarak kullanmaniz mi, 7 yillik bir iliskiyi kendi kompleksleriniz yuzunden mahvetmeniz mi daha cirkin bilemedim. Psikolojik yardim almanizi ve sevgilinizi daha da bunaltmadan ayrilarak onu bu iskenceden kurtarmanizi oneririm.

Cirkin, yamuk, sivilceli olsa da, adam onceki sevgilisini daha cok seviyormus , belli. Konu sahibesini o kadar sevmiyor. Konu sahibesi de berikini cok sevmis ama beni o kadar sevmiyor diye kendi kendini yiyor. Baskasini daha cok sevmis olmasini sindiremiyor, hakli.

Peki biz ne yapalim konu sahibesi, kalbin ne yapacai belli olmuyor ki. Yani tamam tipiniz daha guzel olabilri ama adam 6 yil unutamamis, sevmis, sizinle tatile gitme zahmetinde bulunmamis, cok sevdigini sanmiyorum sizi. Ne yapacaksiniz ki, ya durumu kabullenip baskasina daha cok asik oldugunu sindirip evlenirsiniz, ya da size cok asik, tapinan baska biriyle olursunuz. Durum buysa, kendinizi yemenin size bir faydasi yok ki. Psikolog ne yapsin, adamin 6 yil fotograf sakladigi gercegini mi degistirsin?

Kız cherry, ne yaptın sen?
Şimdi tırnaklarını geçirecek bağyan..
O değil de doğru noktaları dile getirmişsin ama sanmıyorum ki anlaşılsın..

Kız cherry, ne yaptın sen?
Şimdi tırnaklarını geçirecek bağyan..
O değil de doğru noktaları dile getirmişsin ama sanmıyorum ki anlaşılsın..

Yani anlatmaya calistigim sey, konu sahibesi hasta degil, hastalik derecesinde kiskanc falan degil, hakli. Gordugu, yasadii seyler yuzunden birtakim cikarimlara varip sonuclarina sinirlenmis, o kadar.

Beni korkutan da bu arkadasim. Kinim daha cok erkek arkadasima zaten bakma ama kimse benim ayranim eksi demez, erkek arkadasim yerine kiza cemkiriyorum. Ilk ayrildigimda beni sevmedigini dusunuyordum. Oysa bugune kadar yaptigi hersey beni sevdigine yonelik seylerde. Hatta ayrilinca sehir disindaydi ilk ucakla gelip,butun parasini yuzuge yatirip, teklifini edip geri gitmisti. O kizi daha cok sevmisse bana neden bunlari yapiyor o zaman? Birde o kizla duzenli bir seks hayati vardi, kiz onun ilkiydi. Ben hala bakireyim evlenmeyi bekliyorum. Bununda bir sebebi olabilir mi?

Eski sevgililerimle olan fotoları atmam.
Gencligimin anıları.
Eşim bugüne kadar beraber olduğum en tipsiz adam.
Galiba, onun beraber olduğu en tipsiz kadın da benim. Gördüğüm fotoğraflara bakarsak durum böyle.
O kızın sizden güzel olması, ilk kez onunla güzel şeyleri yaşaması, onun için dünyayı yakmasi niye üzüyor ki Sizi?
Mazi olmuş. Geçmiş gitmiş, bir anı olmuş. Olmuş ve gömülmüş, hortlatmaya ne gerek var.
ilk değil son olmak marifet.

X