- 22 Aralık 2020
- 3.644
- 11.504
olabilirYa sizi ya teninizi sevmiyor demek ki .
cocugum da varÇift terapisti oneriyorum. Bunu da reddederse boşanın. Çünkü hayat, yatakta surekli bir seyler talep ederek ve bu talebin ses yukselterek geri çevrilmesiyle geçmez.
Bu tarz cumlelerden hiç hoslanmam ama bu konuda fikrim bu olduğu için yazıcam. Erkek adama memelerime dokunur musun denmez. O zaten dokunur. Her yerine dokunur, okşar, öper, oral da yapar. Yapmayan adamla evli kalamam. Baska kadınlar zevk çığlıkları atarken ben yatakta ağlıyorsam, buna bir son vermek için çabalarım. Bu adami adam etmek ya da sabretmek icin degil.
Çocukla da boşanabilirsiniz. Yalniz sunulan her öneriye bir cevabınız var. Siz çıkış yollarınızı kendiniz kapatıyorsunuz diye düşünüyorum. Buraya fikir almak icin konu açıyorsunuz. Verilen fikirlere hayir olmaz çünkü ... şeklinde cevaplar veriyorsunuz.cocugum da var
Memelerime dokun diyormus konu sahibi. Eşi de "Ne demek memelerime dokun" diye cevap veriyormuş.Ne istiyorsunuz mesela? Bağırma sebebi ne?
Cinselliği sadece girip çıkmak olarak gören bir erkek yapısı maalesef....Memelerine dokun diyormus konu sahibi. Eşi de "Ne demek memelerime dokun" diye cevap veriyormuş.
coÇift terapisti oneriyorum. Bunu da reddederse boşanın. Çünkü hayat, yatakta surekli bir seyler talep ederek ve bu talebin ses yukselterek geri çevrilmesiyle geçmez.
Bu tarz cumlelerden hiç hoslanmam ama bu konuda fikrim bu olduğu için yazıcam. Erkek adama memelerime dokunur musun denmez. O zaten dokunur. Her yerine dokunur, okşar, öper, oral da yapar. Yapmayan adamla evli kalamam. Baska kadınlar zevk çığlıkları atarken ben yatakta ağlıyorsam, buna bir son vermek için çabalarım. Bu adami adam etmek ya da sabretmek icin degil.
girip cikmiyordaCinselliği sadece girip çıkmak olarak gören bir erkek yapısı maalesef....
aynennMemelerime dokun diyormus konu sahibi. Eşi de "Ne demek memelerime dokun" diye cevap veriyormuş.
en ufak şey boynumu öp dememi bile istemiyorNe istiyorsunuz mesela? Bağırma sebebi ne?
Peki canim sana ne onerelim istiyorsun? Çift terapisi yok boşanma yok. Ne yapmayi düşünüyorsun?aynenn
dogru diyorsunuz şuan beni iyi niyetle yonlendiren bir sizsinizÇocukla da boşanabilirsiniz. Yalniz sunulan her öneriye bir cevabınız var. Siz çıkış yollarınızı kendiniz kapatıyorsunuz diye düşünüyorum. Buraya fikir almak icin konu açıyorsunuz. Verilen fikirlere hayir olmaz çünkü ... şeklinde cevaplar veriyorsunuz.
Bu kadar sevişemeyerek çocuğu nasıl başardınızen ufak şey boynumu öp dememi bile istemiyor
çift terapisti benim icin uygun ama daha ona sormadimPeki canim sana ne onerelim istiyorsun? Çift terapisi yok boşanma yok. Ne yapmayi düşünüyorsun?
hani başkasi varmidirPeki canim sana ne onerelim istiyorsun? Çift terapisi yok boşanma yok. Ne yapmayi düşünüyorsun?
Lutfen sor. Lutfen konus. Gitmezsek evliligimizin geleceği tehlikeye girecek de. Bunu da kabul etmezse hayatinizi bu sekilde gecirmeyin. Ne erkekler var ya anlatsam yalan gelir belki. Ön sevişmeye aşık ne adamlar var. Boynunu bile öpmez mi insan? Ben anlayamiyorum bu yapıdaki erkekleri. Ya travmatik bir sorun var gecmisten gelen ya da libidoları düşük.çift terapisti benim icin uygun ama daha ona sormadim
herşeyi böyle sofraya oturuyoruz elimdeki catali bile düşurmemek icin kendimi kadiyorum elimden birsey dusse hemen ters ters bakar iliskide dahada beter girmiyor bile hamile kalirsin diye korkuyorum bahanesiLutfen sor. Lutfen konus. Gitmezsek evliligimizin geleceği tehlikeye girecek de. Bunu da kabul etmezse hayatinizi bu sekilde gecirmeyin. Ne erkekler var ya anlatsam yalan gelir belki. Ön sevişmeye aşık ne adamlar var. Boynunu bile öpmez mi insan? Ben anlayamiyorum bu yapıdaki erkekleri. Ya travmatik bir sorun var gecmisten gelen ya da libidoları düşük.
onceleri iyiydiBu kadar sevişemeyerek çocuğu nasıl başardınız